„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 60 081
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Не знам защо но аз не видях ни единия, ни другия да играят слабо. Rolling Eyes
За мен и двамата са на ниво според това, което се изисква за образите им по сценарий.
Щом ме плениха и за да изгледам сериала(поне в основни линии в нета) и денем ходех като сомнамбул значи има защо, и са сред любимите ми екранни двойки а те не са никак много.

newsm10 smile3521 newsm47Не само денем ,а и нощем... #Crazy ooooh!

# 346
За мен и двамата са на ниво според това, което се изисква за образите им по сценарий.
Щом ме плениха и за да изгледам сериала(поне в основни линии в нета) и денем ходех като сомнамбул значи има защо, и са сред любимите ми екранни двойки а те не са никак много.

Neidjal, аз никъде не казвам слабо. no
Мисля , че самото формиране на двойката им е едно предизвикателство и за двамата.
This_season е  абсолютно права като казва , че спадът  в играта на единия извежда другия напред.
Имам чувството, че се стремят да покажат един на друг, кой по-добре може да се превъплъти в образа си.
А това е трудно и за буйния МАА и за кротката  спокойна /както се описва/ Джансу и то в продължение на години.
Как и защо те си знаят, но  от това печелим ние зрителите, създават една прекрасна екранна двойка. newsm03

# 347
  • Разград

# 348

newsm10 smile3521 newsm47Не само денем ,а и нощем... #Crazy ooooh!
Свет,  Grinning ми то ходенето ми така денем беше в резултат на препускането ми нощем със Съличка и Борето, Laughing не че ми се случи за първи път, и спане по няколко часа на денонощие ooooh! но докато не проследих основната сюжетна линия в отношенията им не мирясах. Сега го давам спокойно и гледам от-до с изключение на бруталните сцени с насилия, и убийства.
Алекс така е, нямат слабост в играта си но това е то екранното допълване и колегиалната симбиоза.

# 349
Здравейте, момичета! Филма е пленителен. Изгледах го на руски и сега мога да гледам по-спокойно по нашата тв с вас. Темата е страхотна. Поздравления за атмосферата, която цари. За членския внос - не знам как се качват снимки, но няма да закъснея да се отчета !

# 350
  • под най-голямото листо на тиквата
ddkal виждам че си на линия Peace
Какво стана.....намери ли това което търсеше?! Grinning
Я Алакурт, я колата му , я мотора му.......видя ли ги ?!

Сезонче, мъка, голяма мъка  newsm45
Няма кола, няма мотор, няма ага
Но търсенето продължава  Shocked Shocked Shocked ей такива ми станаха очите...
За съжаление телефона ми нещо се прецака и много трудно пиша ......
Пълен отчет за търсенето като се прибера в края на седмицата /първо ще си изгледам пропуснатите серии.......
 Heart Eyes хубава вечер на всички, прегръдки от брега на Босфора
Заведението в което Джансу пиеше кафе с приятелка мисля, че е в азиатската част на Истанбул, имам снимка на него от миналата година ще ви я кача ако успея да я намеря в архива .

# 351
Нещо за шефа от фейса

https://www.facebook.com/MehmetAkifAlakurtOfficalPage/photos/a.3 … 9034.300291359994
Тук разбрах , че се гонят с Енгин по рейтинг в арабския канал....

Но, тук чичо Гугъл преведе някаква небивалица....
https://www.facebook.com/MehmetAkifAlakurtOfficalPage/photos/a.3 … ype=1&theater

# 352
  • между морето и небето
 Hug Hug Hug
Привет,

Скоро не съм се включвала, имам много да наваксвам и с четенето. Липсвате ми с вашите коментарии, закачки и нагледен материал  Heart Eyes.  Успях да прегледам само последните две страници. Когато имам повече време , ще прегледам написаното в сайтовете на испански и ще ви предам какво ги вълнува пишещите там. Но и те се прехласват по МАА  Mr. Green. Мислят му същото като повечето от вас  hahaha hahaha hahaha

# 353
ОК играта перфектна  само с ЦЕЛУвКИТЕ  хич не ги докарваха ама вече знаем защо и ето я ИЗНЕВЯРАТА

# 354
Поразгледах линковете и чилийците написали над тази снимка.
СЛАДКИ МЕЧТИ #Crazy #Crazy #Crazy

# 355
Hug Hug Hug
Привет,

Скоро не съм се включвала, имам много да наваксвам и с четенето. Липсвате ми с вашите коментарии, закачки и нагледен материал  Heart Eyes.  Успях да прегледам само последните две страници. Когато имам повече време , ще прегледам написаното в сайтовете на испански и ще ви предам какво ги вълнува пишещите там. Но и те се прехласват по МАА  Mr. Green. Мислят му същото като повечето от вас  hahaha hahaha hahaha

Gabi,   Hug Hug Hug благодаря!

Tова ме впечатли най-много

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 356
А над тази снимка пише.
Цялата ми фамилия сяда да гледа Съла, това е турския феномен който влиза във всеки дом в страната

А над тази пише
За да имаш сладки сънища #Crazy

Последна редакция: вт, 07 апр 2015, 08:30 от Silistra_SS

# 357
Скрит текст:
Нещо за шефа от фейса

https://www.facebook.com/MehmetAkifAlakurtOfficalPage/photos/a.3 … 9034.300291359994
Тук разбрах , че се гонят с Енгин по рейтинг в арабския канал....

Но, тук чичо Гугъл преведе някаква небивалица....

Той чичи го е закъсал яко с туркиша Mr. Green но ми се струва, че е същото инфо като онова, според което Мехмет, ще си партнира с Ханде в нов проект.
Днес прочетох същата новина, хубаво би било но съм се начела на многократни подобни писания, които си бяха чист кьорфишек и докато не се потвърди официално не вярвам.

# 358
Здравейте момичета,
малко членски внос  Hug

# 359

Общи условия

Активация на акаунт