„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 60 027
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Еййй, срам нямате  newsm09, посред бял ден, в работно време  #Crazy  #Crazy  #Crazy.

# 451
Еййй, срам нямате  newsm09, посред бял ден, в работно време  #Crazy  #Crazy  #Crazy.
Ами то болестта, любовта и лудостта не питат кога да дойдат....
При нас е трудно да се определи диагнозата, за това търсим баш специалистЪТ....като начало с термометър, ако не се оправим, тогава ще му мислим.... rotfImao

# 452
Еее хубава работа...
Агата срам ли го е посред бял ден като се съблича и  luvbed
Нее , никакво достойнство няма... Joy само за това мисли
Бяга от работа и хоп при жената.....за игра той винаги е готов.. Laughing

# 453
Имам едно въпросче към гледалите до края.

Скрит текст:
В деня в който Боран излиза от затвора отвлякоха Съла. Аз гледам турските серии, но доколкото разбрах баща му и майка му са замесени в отвличането и. Боран разбира ли , че неговите родители я отвлякоха, баща му много виновно гледаше.

# 454
Еее хубава работа...

Сезонче не съди момчето, младо е, за какво друго да мисли  newsm62

# 455
Някъде четох (може и тук да е било), че Боран ще се откаже от агинството?

# 456
Силистра
Скрит текст:
Да Боран ще разбере, че те са замесени и най - вече  баща му
Аз не го виня, Радвам му се.... и то много Laughing

Боран няма да се отрече..... Първо ще му вземат този Пост.... и после заедно всички ще решат че няма нужда от това.... но това е в последната серия май

Един стар репортаж от 2008 година

# 457
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Цитат
Докторът гинеколог ли е, че не разбрах  newsm12 smile3534

Не , общо практикуващ... Най добре мерел температура, със специалния си термометър...

Ох, само за мен е. Болна съм, с мнооооооооого висока температура. Трябва ми специален термометър  newsm62 newsm62 doctor
Ти си спешен случай и трябва да ползваш предимство... Joy Joy Joy

За останалите съветвам профилактично да я измерват - два- три пъти седмично... doctor

Ако не могат да се доредят до д-р Боран ага/известен като Мехмет Акиф Алакурт/, защото имал специални претенции към пациентките си,  да ползват най-близкия до себе си доФтур- все пак разполага и той с някакъв термометър....е може и да не е 46 номер, ама каквото Бог дал...

Aaaaaa Мар Мил недей така  и аз като Силистра искам да се прегледам точно при доктор Боран Ага със специалния термометър  smile3534

# 458
Силистра
Скрит текст:
Да Боран ще разбере, че те са замесени и най - вече  баща му

Боран няма да се отрече..... Първо ще му вземат този Пост.... и после заедно всички ще решат че няма нужда от това.... но това е в последната серия май

Сезонче благодаря ти , че си моя извор на информация. Сега ми кажи , че ги убива и двамата , те това заслужават или най малко ги изхвърля от къщи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 459
Силистра

Хахаха.. не позна
Скрит текст:
Те по собствено желание си тръгват в този ден, ама Боран, подкрепен от Съла ги спира и ги връща в къщата

# 460
  • Learn to fly. Fly away.

След този епизод бях 100% сигурна, че е Скорпион  Laughing, въпреки, че сценаристите не ни дадоха никакъв джокер . Thinking

Приятна вечер от мен!

# 461
Цитат
Докторът гинеколог ли е, че не разбрах  newsm12 smile3534

Не , общо практикуващ... Най добре мерел температура, със специалния си термометър...

Ох, само за мен е. Болна съм, с мнооооооооого висока температура. Трябва ми специален термометър  newsm62 newsm62 doctor
Ти си спешен случай и трябва да ползваш предимство... Joy Joy Joy

За останалите съветвам профилактично да я измерват - два- три пъти седмично... doctor

Ако не могат да се доредят до д-р Боран ага/известен като Мехмет Акиф Алакурт/, защото имал специални претенции към пациентките си,  да ползват най-близкия до себе си доФтур- все пак разполага и той с някакъв термометър....е може и да не е 46 номер, ама каквото Бог дал...

Aaaaaa Мар Мил недей така  и аз като Силистра искам да се прегледам точно при доктор Боран Ага със специалния термометър  smile3534
ЕХ КОТЕ, ХА ДАНО БОГ ТИ ДАДЕ ЧАДО ДА СЕ ПРЕГЛЕДАШ ПРИ НЕГО... ама много претенциозен бил, та не вярвам...... hahaha то, коя ли не му виси пред вратата, като започнеш от гъркини, хърватки, македонки, украинки.... та чак и чилийки имало май, а пък тези от арабските страни, дето отговарят и на претенциите му..... то голяма навалица мила Joy Joy Joy

# 462
 queen_of_spades
Издаваш се..... имаш Скорпион в къщи Laughing Laughing

# 463
queen_of_spades
Издаваш се..... имаш Скорпион в къщи Laughing Laughing

newsm10 smile3515 И...аз съм на този хал...скорпи...от сой...Боранов... bowuu Joy Joy Joy

# 464
Мерси Сезонче   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт