„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 60 038
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Докторът е Джипи - тоест общо практикуващ лекар. Всичко умее и може smile3521  
Поне на мен така ми каза по време на първият ми преглед smile3503

Да продължа с доброто настроение с тази снимка

Ей всички я целунаха , без Алакурт

Те се целуваха ТАКА

# 421
Добро утро и честит празник на всички!

# 422
Ръката е превързана, защото тогава при връщане от снимки на друго място бяха катастрофирали и агата беше се наранил наистина. Затова направиха така, че и във филма да го ранят точно там. Такива са ми спомените от време оно.

# 423
Добро утро и честит празник на всички!

Тук са страхотни сладури!

И тук също

Какво ли щеше да стане ако го бяха оженили за Дилян Shocked

# 424
Цитат
ОТ 19 до 21 юли 1877 г. e изклана и опожарена Стара Загора от турската редовна армия на Сюлейман паша (Соломон Леви Явиш) с участието на албански башибозук, черкези командвани от Дай Ахмед и чирпански цигани при логистичната подкрепа на старозагорски евреи.[24]

Интересни факти - но турският елемент е може би в това, че цялата тази пасмина се е водела турска армия.

Дано имаме шанса един ден да четем истинската си история, а не тази конюктурната, създадена да противопоставя, а не да отразява реалните исторически факти.

И днес имаме случаи на грабежи и убийства по магистралите извършени от лица, облечени с полицейски униформи, но никой не смята, че те са извършени наистина от полицаи

Имало е убийства и изнасилвания на български момичета, но колко от тях са били извършени наистина от турци. Дали пък някой мераклия просто не е обличал турски дрехи и си е задоволявал похотта?
Аз мисля, че е много наивно да се делят хората на принципа - българин - значи добър - турчин- значи лош.
Истината е , че най-големите мръсници са били тези които са приемали исляма с користна цел, а такива е имало с лопата да ги ринеш, заради привилегиите които са им давани.
Питам се на днешно време, от съвременните ни патриоти, колко не биха си сменили вярата и биха държали на православието, ако им предложат по един нов автомобил, апартамент, седемцифрена сума в зелено и високоплатен пост срещу смяна на религията?

# 425
Цитат
Докторът гинеколог ли е, че не разбрах  newsm12 smile3534

Не , общо практикуващ... Най добре мерел температура, със специалния си термометър...

# 426
Ръката е превързана, защото тогава при връщане от снимки на друго място бяха катастрофирали и агата беше се наранил наистина. Затова направиха така, че и във филма да го ранят точно там. Такива са ми спомените от време оно.

Невин , благодаря ти много мила за отговора. Подозирах , че е така, че се е наранил някъде и са го използвали сценаристите за да не спират снимките. Съдя от снимката която пуснах   bouquet  bouquet  bouquet

# 427
Цитат

Не , общо практикуващ... Най добре мерел температура, със специалния си термометър...

Ох, само за мен е. Болна съм, с мнооооооооого висока температура. Трябва ми специален термометър  newsm62 newsm62 doctor

# 428
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Докторът е Джипи - тоест общо практикуващ лекар. Всичко умее и може smile3521  
Поне на мен така ми каза по време на първият ми преглед smile3503

Да продължа с доброто настроение с тази снимка

Ей всички я целунаха , без Алакурт

Те се целуваха ТАКА

Здравейте прекрасни в тоз мрачен ден, ама тук в темичката е много слънчево и топло   Nature Sunny то човек не може да ви  newsm39

Сезонче, гледам твойто джипи приема днес целодневно - е значи мого да се възползвам  smile3534 и аз от един ОБСТОЕН преглед при доктор Алакурт  newsm62

еххх тоз Боран ага как пък повече от един път не я целуна тази Джансу  като хората   love001

# 429
Svet, благодаря за приветствието  Hug. Даа, агата си завладява, спор няма. Neidjal, благодаря и на теб Party.

# 430
Svet, благодаря за приветствието  Hug. Даа, агата си завладява, спор няма. Neidjal, благодаря и на теб Party.

Бондад , добре дошла, надяваме се да ти е приятна колкото и на нас   bouquet

# 431

Бондад , добре дошла, надяваме се да ти е приятна колкото и на нас   bouquet

Thanks, thanks Simple Smile. Много сте забавни и със страхотно чувство за хумор   bouquet

# 432
  • Разград

Благодаря за този профил, че на стария всичко е изтрито.
 Ето и сериите от датата в ютуб.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLIdyXbVv_7ksy_oBp_m-El-DzqYva5dRx

# 433
Силистра   високата ти температура ниско долу ли е?! Joy

Добре дошли на всички нови момичета. Колкото повече  толкова по добре - казал Алакурт и избягал Joy

# 434
Цитат

Ох, само за мен е. Болна съм, с мнооооооооого висока температура. Трябва ми специален термометър  newsm62 newsm62 doctor
Ти си спешен случай и трябва да ползваш предимство... Joy Joy Joy

За останалите съветвам профилактично да я измерват - два- три пъти седмично... doctor

Ако не могат да се доредят до д-р Боран ага/известен като Мехмет Акиф Алакурт/, защото имал специални претенции към пациентките си,  да ползват най-близкия до себе си доФтур- все пак разполага и той с някакъв термометър....е може и да не е 46 номер, ама каквото Бог дал...

Общи условия

Активация на акаунт