„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 60 019
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Моля за помощ  Embarassed Може ли някой да ми каже как да кача снимки ?
Джули, копирваш адреса на изображението и го пействаш между скобите. Това е  бутончето на вторият ред, второто отляво надясно в полето за отговор.
Много са си харошинки Скорпионите и моя мъж е Скорпио.
Като Ви четаааааа, rotfImao rotfImbo все ми се чини, че Мехмет, ще да е сексолог. newsm62

# 481
 все ми се чини, че Мехмет, ще да е сексолог. newsm62

ОО, лошо ако е така.... Те сексолозите само съвети дават..... а ние не искаме това.... женски акъл достатъчно имаме... Joy Друго искаме... Друго smile3521 txtloves

Тук в някакъв друг полицейски филм е участвал

# 482
Сезонче, ми те и гинекологите само преглеждат, Mr. Green друго не правят с пациентките си, tooth еле пък джипитата.

# 483
Привет !

# 484
Време е и аз да се включа за рождения ден на Съла. Спомням си , че като каза кога и е рождения ден Бедар и отговори , че на тази дата са я взели истанбулското семейство  newsm78 newsm78 newsm78

# 485
Имам два въпроса, към гледалите напред:
Кога родителите на Боран ще приемат Съла и скоро ли Джихан ще умре, че вече нямам търпение? Благодаря предварително.

# 486
  • Learn to fly. Fly away.
Само да поправя, че подпийнала беше на първата им вечеря, още почти непознаващи се... тогава каза Зимата дойде.......................Каква излагация само.... да се напиеш на първата вечер.тц.тц.тц.. аз това не го мога Simple Smile

Права си  Hug, ако следваме хронологията на събитията може и да е Стрелец.

Сийзън, ние само пием, не се напиваме  Crazy  cheers

Много са си харошинки Скорпионите и моя мъж е Скорпио.

Харошинки са , докато не те качат на влакчето на ужасите  Mr. Green  Joy Joy Joy

# 487
Еее Наде разби ми илюзиите сега...... значи никой доктор специалист  нищо няма да ми направи, тъй ли ?! Grinning

Чакам едни слушалки   да ме прислушат и свестят все още... Laughing

Queenкакво прави това лошо влакче  я издай.......та да знам какво ме очаква като се срещна очи в очи с Борановите мераци Joy

# 488
# 489
Агата чака коя ще го намери първа

# 490
# 491
Еее Наде разби ми илюзиите сега...... значи никой доктор специалист  нищо няма да ми направи, тъй ли ?! Grinning

Чакам едни слушалки   да ме прислушат и свестят все още... Laughing

Queenкакво прави това лошо влакче  я издай.......та да знам какво ме очаква като се срещна очи в очи с Борановите мераци Joy

smile3521 Със сексолога обаче имате шанс да приложи на практика съветите си, че да види дали сте ги усвоили правилно. Laughing Joy
Куин и аз щях да те питам същото като Сезончето, какво е това влакче на ужасите!?
Джули, нещо не ти се виждат снимките.

# 492
Аз мисля, че Боран ага е зодия Лъв, а Съла според мен се държи като типичен Телец- прави каквото си навие на акъла, без да се интересува от последиците, а и никога не признава вината си.

# 493
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ааа Котелина с бой ли ще решаваме проблема?!
 Така ли се печели МЪЖ?! Joy
Мъжа се ухажва, глези се, прикотква се.. Joy
Той като види как се бием за него.... и ще избяга.

Ние като бяхме в Мармарис. .. и ни питат откъде сме....казваме -  България, а те - Булгаристан.
...тъй ни знаят , а също и като комши.. Simple Smile....... Но това е защото е курорт и са наясно с всички нации..
За по на изток....не коментирам.

Сезонче няма да се бием как .... може ли така  newsm62 наистина ще вземе да се уплаши агата  Two Hearts само с поглед ще го накарам да ме пререди  smile3503 doctor

# 494
[imghttp://dox.bg/files/dw?a=296fbadf4c ][/img] Tired

Общи условия

Активация на акаунт