„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 60 023
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
А Съла коя зодия е ?! newsm78  ...... 9 септември или 9  май беше
Пък после беше зима, като ходеха на ресторант в Истанбул...

# 466
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Цитат
Докторът гинеколог ли е, че не разбрах  newsm12 smile3534

Не , общо практикуващ... Най добре мерел температура, със специалния си термометър...

Ох, само за мен е. Болна съм, с мнооооооооого висока температура. Трябва ми специален термометър  newsm62 newsm62 doctor
Ти си спешен случай и трябва да ползваш предимство... Joy Joy Joy

За останалите съветвам профилактично да я измерват - два- три пъти седмично... doctor

Ако не могат да се доредят до д-р Боран ага/известен като Мехмет Акиф Алакурт/, защото имал специални претенции към пациентките си,  да ползват най-близкия до себе си доФтур- все пак разполага и той с някакъв термометър....е може и да не е 46 номер, ама каквото Бог дал...

Aaaaaa Мар Мил недей така  и аз като Силистра искам да се прегледам точно при доктор Боран Ага със специалния термометър  smile3534
ЕХ КОТЕ, ХА ДАНО БОГ ТИ ДАДЕ ЧАДО ДА СЕ ПРЕГЛЕДАШ ПРИ НЕГО... ама много претенциозен бил, та не вярвам...... hahaha то, коя ли не му виси пред вратата, като започнеш от гъркини, хърватки, македонки, украинки.... та чак и чилийки имало май, а пък тези от арабските страни, дето отговарят и на претенциите му..... то голяма навалица мила Joy Joy Joy

нищо нищо нека се блъскат  smile3521 аз знам как да се вредя  bash

# 467
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
А Съла коя зодия е ?! newsm78  ...... 9 септември или 9  май беше

Сезонче аз така и не разбрах коя е зодията на Съла  newsm78 мисля че беше септември ама то с тая зима в Стамбула как да разбера  #Crazy хайде момичета помагайте  Rolling Eyes

# 468
  • под най-голямото листо на тиквата
Ееееех момичета от рано сте нажежили страстите  Ill то един термометър за кой по напред.
Стана ми интересна дискусията ви за Турция и турците и отношенията ни с тях през годините. Ще си позволя да споделя и моята гледна точка, тя доста се препокрива с написаното от Ива81.  Лично аз смятам, че всяко лошо вещо трябва  да си остане в миналото, там където му е мястото, не трябва да го забравяме, трябва да си вземем уроците но трябва да продължим напред и да бъдем щастливи или поне да се опитваме. Преди години когато за пръв път тръгнах за Турция бях много предубедена но с времето мога смело да кажа, че не питая никакви лоши чувства и мисли към тях като народ. Знаете ли кое ми направи много силно впечатление при едно от пътуванията ми миналата година, че след Истанбул надолу не знаят нищо за България, дори, че сме съседна държава. В един хотел в Анадола младо и видимо начетено момче на рецепцията не беше и чувало за България.
Ох малко дългичък ми стана поста
Само да си кажа, че като тръгвах за Турция и при предишното ми пътуване и сега мъжът ми ми пажела да го срещна най накрая тоз Боран ага да ми минел мерака, че му било писнало да си ляга и става с него  Embarassed Embarassed Rolling Eyes е като си няма човек късмет  Joy Joy Joy Joy

# 469
Ау, много ми е чудно да не знаеш кои са ти съседните държави, то поне от обща култура, ако не си чел повече  ooooh!.
Те сигурно от Истанбул надолу гледат повече на изток, отколкото на запад.

# 470
Приветттттт девойките,

Добре се справяте виждам по великденски. Иде ми да преведа някои от постовете и да ги пратя на Агата, та да му вдигнем..............температурата, и да дойде да си провери термометъра у българско. Grinning. Ако знам на кого да ги изпратя, акъл хич ми не пречи.

Видях набързо и дискусията за турците, но.......... в случая май въобще не се брои за ..... Heart Eyes за Агата говоря де, то ние за него различни мнения .............. Rolling Eyes не видех.

А Съличката май беше септември - майка Бедар, каза че била я родила в студено време, а пък Съла казва, че винаги е празнувала през май. Нещо такова ще да е , защото тя има рожден ден в началните серии /истинския й де/, когато майка и баща й го казват, и никой незнаеше за това. И тогава нали идваше зима - там сцената, когато се напива и казва, че лятото свършило...и т.н. А пък в Истанбул май празнуват другия.

# 471
Ааа Котелина с бой ли ще решаваме проблема?!
 Така ли се печели МЪЖ?! Joy
Мъжа се ухажва, глези се, прикотква се.. Joy
Той като види как се бием за него.... и ще избяга.

Ние като бяхме в Мармарис. .. и ни питат откъде сме....казваме -  България, а те - Булгаристан.
...тъй ни знаят , а също и като комши.. Simple Smile....... Но това е защото е курорт и са наясно с всички нации..
За по на изток....не коментирам.

# 472
Ако приемем че истинският рожден ден, който Бедар казва е през септември. То тогава в Истанбул на второто празнуване, бяха много облечени. Съла беше с палто, а Боран....ах...Боран......тогава ми беше толкова красив и мъжествен.. Embarassed

Оффф отплеснах се пак.....та за Съла говорих....ами newsm78...пак имаше май сценаристко разминаване.

# 473
Тя значи Дева ли е  newsm12, те Девите такива ли са вироглави и инатливи  smile3506

# 474
Агата чака коя ще го намери първа

# 475
  • Learn to fly. Fly away.
А Съла коя зодия е ?! newsm78  ...... 9 септември или 9  май беше

Единствената подсказка, която ни подадоха беше репликата на подпийналата Съла след празненството по повод рождения и ден: "Зимата дойде". Климатът там е средиземноморски.  Peace

# 476
Само да поправя, че подпийнала беше на първата им вечеря, още почти непознаващи се... тогава каза Зимата дойде.......................Каква излагация само.... да се напиеш на първата вечер.тц.тц.тц.. аз това не го мога Simple Smile

После като празнуваха сами рождения ден във вилата, не беше пияна..... Само Боран беше опиянен и  каза вълшебните думички Simple Smile

# 477
Моля за помощ  Embarassed Може ли някой да ми каже как да кача снимки ?

# 478
Ееееех момичета от рано сте нажежили страстите  Ill то един термометър за кой по напред.
Стана ми интересна дискусията ви за Турция и турците и отношенията ни с тях през годините. Ще си позволя да споделя и моята гледна точка, тя доста се препокрива с написаното от Ива81.  Лично аз смятам, че всяко лошо вещо трябва  да си остане в миналото, там където му е мястото, не трябва да го забравяме, трябва да си вземем уроците но трябва да продължим напред и да бъдем щастливи или поне да се опитваме. Преди години когато за пръв път тръгнах за Турция бях много предубедена но с времето мога смело да кажа, че не питая никакви лоши чувства и мисли към тях като народ. Знаете ли кое ми направи много силно впечатление при едно от пътуванията ми миналата година, че след Истанбул надолу не знаят нищо за България, дори, че сме съседна държава. В един хотел в Анадола младо и видимо начетено момче на рецепцията не беше и чувало за България.
Ох малко дългичък ми стана поста
Само да си кажа, че като тръгвах за Турция и при предишното ми пътуване и сега мъжът ми ми пажела да го срещна най накрая тоз Боран ага да ми минел мерака, че му било писнало да си ляга и става с него  Embarassed Embarassed Rolling Eyes е като си няма човек късмет  Joy Joy Joy Joy
Те наричат България Булгаристан и най-вероятно за това България им е звучало непознато. Същото е и за Гърция- те я наричат Yunanistan-Янанистан, а гърците "янанинци".Твърде вероятно е и на някой българин, ако го питат за Янанистан, да каже че незнае за такава държава....така мисля аз.
Мисля, че всички турци много добре знаят Булгаристан. Между другото има много държави окончаващи на стан - Афганистан, Казахстан, Узбекистан и т.н.-явно все тюркско наименование

# 479
Mar-Mil Ето аз не знаех за Янанистан. Мерси за информацията Hug

Общи условия

Активация на акаунт