„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 59 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, в кой оригинален епизод е масажа на оная психолажка Зейнеп??? И изгледах хочти целия сериал на турски и не нидях никъде раждането на Нарин. И него, ако ви кажете къде е. Не пиша в скрит текст, защото то се знае от всички, че Нарин ще забременее.

# 616
Ооо, Берен много добре се целуваше с Киво в "Забраненият плод"    love001, изобщо там много добре им се получаваха всички неща  Peace. Тя е много опитна актриса, няма задръжки, зависи какъв е сценария. Но и аз не я възприемам като подходяща за Мехмет.
Някой ако я е гледал тази Ханде във филм може да сподели, иначе на външен вид е симпатична.
Малко ми прилича на предишната му приятелка Селин.

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 16:05 от DimiMeVi

# 617
Берен вече е омъжена и няма да се целува така както с Къванч в Забраненият плод. smile3521
Ханде наистина и на мен ми е интересна. smile3506
Сега ще кажа епизодите за масажа

Масаж от психоложка - 51 оригинален епизод след 25 минута

Нарин ражда в 62 оригинален епизод

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 16:21 от This_season

# 618
Ехооооо wavey...болничките, как сте Thinking...май вече сте излекувани и търсите нова жертва на наш Боран Rolling Eyes...малко ли сме ние ...а... newsm78 ooooh! Whistling Joy Joy Joy
То се видяло ,че никоя от нас няма да опита хубавите му устнички ,ама белким, арадиса на някоя чок убавица... Grinning
Не зная тази Ханде как се цИлуФка,ама снощи посетих една друга тема...и Shocked...нещо не аресват нашто момче...било дърво ooooh!...ама...кво да кажа  newsm78...разни хора ,разни идеали...всеки има право на мнение...не им се сърдя...само споделям ...с вас... bowuu Peace
За Киво newsm78...и на мен не ми харесва...малко безличен...дето викате русоляФ...,но пък в КСШ беше чудесен...може би защото Фара ми е любимка...та ,като казах Фара...ухааа...как ли ще стои до Мехмет... newsm78

# 619
Понеже все влизам набързо и направо те подведох в случая, сори.
Този епизод, който ти дадох се излъчи снощи по Войо а по БТВ ако не греша се излъчи 40.
Ето го, тук са и другите.

http://www.videoclip.bg/watch/464566_pristigane-sila-s01e40-bg-audio

Ханде я гледах с Керем Бурсин но се отказах, не го догледах и не знам как е в любовните сцени.
Навремето имах предпочитания кой/коя с коя/кой да си партнира но вече не, ако ми хареса дадена екранна двойка и ме плени+ приличен сюжета гледам, ако ли не го отсвирвам Дизито независимо кой/коя играе.

# 620
Ехооооо wavey...болничките, как сте Thinking...май вече сте излекувани и търсите нова жертва на наш Боран Rolling Eyes...малко ли сме ние ...а... newsm78 ooooh! Whistling Joy Joy Joy
То се видяло ,че никоя от нас няма да опита хубавите му устнички ,ама белким, арадиса на някоя чок убавица... Grinning
Не зная тази Ханде как се цИлуФка,ама снощи посетих една друга тема...и Shocked...нещо не аресват нашто момче...било дърво ooooh!...ама...кво да кажа  newsm78...разни хора ,разни идеали...всеки има право на мнение...не им се сърдя...само споделям ...с вас... bowuu Peace
За Киво newsm78...и на мен не ми харесва...малко безличен...дето викате русоляФ...,но пък в КСШ беше чудесен...може би защото Фара ми е любимка...та ,като казах Фара...ухааа...как ли ще стои до Мехмет... newsm78

smile3521 smile3521 smile3521

# 621
Сезонче, да не е бил някакъв временен проблем с вибокса. При мен сега вървят нормално.

# 622
Наде, благодаря и не се притеснявай, аз и не съм стигнала да го изгледам, че от работата трудно Simple Smile. Коментирате Къванч, та да кажа и аз - готин е, няма спор, има излъчване и харизма, но на фона на агата....мнееее. А коя актриса бих искала да видя до него, не съм сигурна, незнам, но с Джансу много добре се справят и сигурно това ми действа.

# 623
Берен вече е омъжена и няма да се целува така както с Къванч в Забраненият плод. smile3521
Ханде наистина и на мен ми е интересна. smile3506
Сега ще кажа епизодите за масажа

Масаж от психоложка - 51 оригинален епизод след 25 минута

Нарин ражда в 62 оригинален епизод
Мерсиии 😙😙😙

# 624
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

с това преобличане голям смях е падало май  smile3521

# 625
Видях раждането, но масажа не го видях... хмм пак ще превъртам.

# 626
Добър ден!

Възмутена съм, ужасно  съм възмутена......
smile3515 smile3515 smile3515

Изпуснах би за един ден и вие посегнахте на любимия ми личен лекар и то на професионалния му празник..... newsm45 newsm45 newsm45

Още в тема 11 на 16 март т.г. споделих с вас , че това е Джи Пи-то ми , с когото съм мнооого близка и че има листа на чакащите за него. a  вие не уважихте нито мен, нито   горкия доктор... smile3506
Тогава  само Ивето ме помоли да й пратя на лични телефона му, а вие си замълчахте и сега му налетяхте
ненадейно на празника...
Епилирахте, оскубахте го косъм по косъм ,от брада до бермутския триъгълник, ,  два дни броихте плячката и пак не мирясахте....
А вчера , на празника, някоя му е счупила най-милото,  дигиталния му термометър... Чакам самопризнания ..... smile3508
Смятам да се обърна към "Комисията за защита на лекарите от нагли пациентки"... smile3513
Ако това не свърши работа, направо в Страсбург...
Колко мили и невинни бяхте в началото на "Съла"...Кротко и спокойно ахкахте по агата , а сега то не бяха сексуални намеци, то не бе чудо!!!
Смятам , че онзи напереният от "Аданалъ" ви се отрази така, че да стигнете до тези посегателства...
Ще ви предложа да помислите и да се разкаяте....
А докато ми мине възмущението ще се утешавам с любимия ми учител по математика....  smile3534

Скрит текст:

http://www.tialoto.bg/a/9-lifestyle-and-travel/42524-nai-goresht … tematika-v-sveta/

# 627
Б.... и Мехмет, да не съм чула  smile3513 smile3511 smile3511 smile3511

Хубаво е жените да имат очи на кошута, но когато погледа е кравешки - не е хубаво....
Съжалявам, че ще го напиша, но Б....си е селска пръчка отвсякъде...
На жигулито каквато и емблема да му се тургне отпред, си остава жигули....
Да не бъркаме класите, ша ви замоля, че `дигнах кръвното...
Аз, че ще звънна на доктора, ще звънна, но все пак органи (сърца) са това, нека ги щадим... Praynig Praynig Praynig

# 628
Ауу, Иве, що така за Берен  newsm09? То и на мен ми е малко обикновена, ама твоят коментар за нея кърти направо  newsm12.

# 629
Mar-Mil
Това имаш впредвид като спомена Есенни страдания, нали?!
Скрит текст:

Сезонче, това беше филма дето тя играешя гъркиня?

Общи условия

Активация на акаунт