„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 14

• 59 956
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
 Joy Joy
Берен и Мехмет - АБДУРД!!! smile3521

но ето тези двамата  newsm10

Miimiiнka Масажа не е професионален.. Grinning ти да не очакваш това?!
Масажа от Зейнеп беше притискане на нерви, на току що събудил се мъж от дълго лежане и кома Grinning
Скрит текст:
Лигавейки му се насреща, се правеше на оригинална Heart Eyes

Свет Кажи ми коя е темата, където мислят Гинеколога - Сексолог за дърво smile3511

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 18:38 от This_season

# 631
  • Разград
Свет Кажи ми коя е темата, където мислят Гинеколога - Сексолог за дърво smile3511

Най-вероятно темата на сериала " В очакване на слънцето".

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836508.0

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 18:57 от vania_e

# 632

това съкровище Аполоново може ли да бъде дърво

Мерси Ваня, влизам да надникна доводите им Laughing Heart Eyes

Ето на Жива Ханде Laughing

# 633
alex_94 Съжалявам ама този учител по музика, не го ЩА Laughing

Пък за доктора кво да ти кажа. newsm78... не може само една пациентка да обслужва.... за всички е smile3521
Всички имаме различни оплаквания все пак - коя с температура, друга с кашлица, трета със сополи, четвърта в нервна криза, пета с пролетна умора, шеста се оплаква от мъжа си #Crazy

Оплачи се на който искаш... Аз лекар няма да сменям.. и Точка!!!   
Отивай при Аллах да се жалваш, при Арменският поп, При Папата.....

# 634
  • Разград
http://data-bg.net/details.php?id=16839
Мъжът от Адана / Adanali (2008) S01E04 WEBRip XviD

# 635
Момичета като чета какви таланти има тука ако се захванете и сценарий  ще напишете.
Не се съмнявам ще го изпипате до най малката подробност. smile3521
Само с кастинга за партньоката ще се затрудните  . newsm12

# 636
  • между морето и небето

Hug Hug Hug

# 637
Навръх страстната седмица
с този кармазъ пешкир

Как сега да седна да вечерям при съпруга си ooooh! гузна съм, смутена и неспокойна - какви рамене, какви гърди, какъв стомах newsm20

# 638

Най-вероятно темата на сериала " В очакване на слънцето".

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836508.0

Скрит текст:

Там е да, надникнах аз  smile3508. Там са фенки на Ханде Доганадмир. И те гадаят за неин бъдещ партньор. Имат си други предпочитания момичетата, тяхна си работа  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes.

# 639
Оххххх Алекс Joy и Ивето newsm09 са влетели направо с касата на вратата в темата.
Малко за Аданалъ и май, ще е последният ми коментар, защото писах на два, три пъти за него.
Скрит текст:
Определено това не е моят сериал, затова и не го гледах от-до а само го попрехвърлях.
От трите мацки на Мараз Али сладка ми е Назлъ, самата актриса ми е симпатична и я знам от ЗП, с нея най им се получиха нещата но въпреки милувките и целувките не усетих заряда, който усещам в Завръщане.
Актрисата играеща Идил пък му е била севгили ноооооо по нищо не разбрах и въобще не го отдавам на сценария, за Мая пък да не започвам, Stop там пък с нея съвсем е пробойна за мен.
Изненадана съм приятно обаче от играта на Мехмет, в нито един момент не ми напомни за Боран а това е похвално и достатъчно за мен да го смятам за много добър актьор а и визуално като Боран, и Али ми харесва, иии дотам.
Следващите му проекти пък съвсем ги карах през просото колкото за справка но и там химия за мен йок.
Момичета не се косете, Вие нали си го харесвате Мехмет, това трябва да е важно за Вас а не кой, какво пише за него.

# 640
Навръх страстната седмица
с този кармазъ пешкир

Как сега да седна да вечерям при съпруга си ooooh! гузна съм, смутена и неспокойна - какви рамене, какви гърди, какъв стомах newsm20

Oha! Oha! Oha!.......... и каква ниска талия   newsm20

А хавлиите са мои , да знаете, аз имам същите. Съпруга ми не ги харесва , че били червени и не ги пипа. Ох сега как ще се загръщам в тях, и как ще си представям агатаааааааа  Oha! Oha! Oha!

# 641
Момичета като чета какви таланти има тука ако се захванете и сценарий  ще напишете.
Не се съмнявам ще го изпипате до най малката подробност. smile3521
Само с кастинга за партньоката ще се затрудните  . newsm12

Добре, че никой не ни пита и не ни иска мнението...

# 642
# 643
Добър ден!

Възмутена съм, ужасно  съм възмутена......
smile3515 smile3515 smile3515

Изпуснах би за един ден и вие посегнахте на любимия ми личен лекар и то на професионалния му празник..... newsm45 newsm45 newsm45

Още в тема 11 на 16 март т.г. споделих с вас , че това е Джи Пи-то ми , с когото съм мнооого близка и че има листа на чакащите за него. a  вие не уважихте нито мен, нито   горкия доктор... smile3506
Тогава  само Ивето ме помоли да й пратя на лични телефона му, а вие си замълчахте и сега му налетяхте
ненадейно на празника...
Епилирахте, оскубахте го косъм по косъм ,от брада до бермутския триъгълник, ,  два дни броихте плячката и пак не мирясахте....
А вчера , на празника, някоя му е счупила най-милото,  дигиталния му термометър... Чакам самопризнания ..... smile3508
Смятам да се обърна към "Комисията за защита на лекарите от нагли пациентки"... smile3513
Ако това не свърши работа, направо в Страсбург...
Колко мили и невинни бяхте в началото на "Съла"...Кротко и спокойно ахкахте по агата , а сега то не бяха сексуални намеци, то не бе чудо!!!
Смятам , че онзи напереният от "Аданалъ" ви се отрази така, че да стигнете до тези посегателства...
Ще ви предложа да помислите и да се разкаяте....
А докато ми мине възмущението ще се утешавам с любимия ми учител по математика....  smile3534

Скрит текст:

http://www.tialoto.bg/a/9-lifestyle-and-travel/42524-nai-goresht … tematika-v-sveta/

........личен лекар не е частен лекар нали ?  smile3503 Те като колеги се заместват в отпуските си и вчера е бил по заместване в друг кабинеееетттттт......... и пациентки с чок атеш бол ...такЪва шЪй била ситуацията ,то 10стр болнични Joy Joy Joy Joy Joy Joy и Свееее тича да не закъснее Naughty Naughty Joy Joy Joy Joy Hug Hug HugСвееее    love001  love001  love001  love001

# 644
Ейййй...опасни сте... ooooh! Joy Joy Joy
Рамене,хавлии,ниска талия...уфффффффф... Whistling #Crazy...и аз като Сезони как да погледна моя Скорпи...
Бегам ...бегам ,Софи Hug...ама щото ша ми изгорят кюфтаците и тогава ...мале,мила...ша ми дадат един Боран...  341uu hahaha hahaha hahaha

АААААА Thinking...Сезони Hug...Ванчето и Дими са ти отговорили... bowuu Hug Hug
До после wavey Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт