Мамите от ИБ за Великдена се стягаме, с децата заедно яйчица да боядисваме!

• 21 116
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • Сливен
Магнитче, да оздравявате бързо  Hug
Поспаланчо, дано да ви се размине скарлатината, че и за теб няма да е много добре.
При нас среднощните истерии продължават, тази нощ - два пъти. Сериозно обмислям варианта , ако това нещо продължи, да отидем на детски психолог. Не е нормално всяка вечер да се събужда с истерични писъци. Не знам, пред другите хора и особено в яслата се държи нормално, на нас ли се дължи  newsm78, опитвам се да подхождам с разбиране, говоря с нея, успокоявам я, обаче в тези моменти тя просто е неадекватна, само пищи, докато се умори и пак заспи. Добре че батко и им здрав сън и не го събужда, но ние с баща и, особено аз го отнасяме - вече не знам на кой свят съм, вечер спя разпокъсано, по цял ден на работа, бременна с ужасно гадене, в същото време учеща в друг град.  Оплаках ви се  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 586
  • Sydney
magnet_for_happiness ужаснооооо Sad оздравявайте  Hug
roxanna да не би да сънува?
pospalancho да се оправя Слав бързо  Hug (Скарлатината е с мн висока Т - над 39 и типичен бял език)

# 587
  • Сливен
Бени, не знам - може и кошмари да са, ама нищо не казва когато я питам какво я е събудило, става светва лампата и пищи докато се умори. По принцип и се случват някакви странни неща, споделяла съм ви, обаче това нещо продължава поне от три седмици, та именно заради това почвам да се притеснявам.

# 588
Магнет - съжалявам да прочета това.Защо не се замислите за малко почивка в планината ,за да ви укрепне имунната система на всички.Това е нереално...скоро да се оправяте.
Рокси, пробвали ли сте да я вземете при вас на спалнята.Ради имаше такъв период 3-4 дни подред сънуваше,та се бях зачела в NIGHT TERROR.Има доста инфо по въпроса .Дано скоро го израсте.А ти си герой в моите очи...и то голям.Възхищавам ти се -дом,съпруг,ученик,"малък звяр"  Mr. Green , висше в друг град,работа ...сигурно има и още  newsm78

# 589
  • Северозапада
Глухарче, повечето кърмени бебета не искат вода. Моето и в най-големите жеги не пиеше повече от 10-20 мл. дневно. И аз давах за успокоение на бабите. Ние млечница не сме имали, въпреки че не съм плакнала и устата.
Теди, Ники явно защото е по-голяма, затова и е по-дълбок съня. Или си е до човек. София в  различните фази на съня спи може и да се събуди, а може и да не се събуди от шум.
Ние пак имахме бурна нощ. Снощи да вземе да се бутне с крак от масата и падна със стола  ooooh! Столчето и за хранене е от тези, които се слагат на обикновен стол. И тя има навика да си качва краката на масата, ако не сме я бутнали плътно навътре. И уж знам, че го прави този номер и стола на няколко пъти тръгва назад, снощи не съм я бутнала под масата. Казвам ви, сърцето ми беше ту в петите, ту в главата. И като съм я закопчала, не мога да я вдигна. Цяла вечер и проверявах главата дали няма цицини, но май не е успяла да я удари силно в пода, защото не напипах цицина, а и тя не реагираше на натиск, слава Богу  Praynig Обаче уплахата и е голяма. Тази нощ плака на сън  Tired
Рокси, ужасно е това недоспиване. Дали не сънува кошмари? Гледа ли някакви страшни филмчета? Племенницата, като беше по-малка, ако гледа филмче с чудовища, не спеше по цяла нощ, също като Ивайла, се е будила с писъци.
Стели, аз отдавна и се възхищавам на Рокси. Толкова е дейна и организирана, най-вече.

# 590
  • NE
Стели ... и бебе. Heart Eyes
Рокси Направи консултация с пхисиатър. Не знам дали има в детските градини, но в училищата има. Peace

И аз да попитам кога ще спя цяла нощ? Тази нощ съм го взимала сигурно 1000 пъти, а на леглото не иска да спи до мен. Другото което ме тревожи, че периода с надупването не минава. Почти 80% от съня в кошарата е с дупето нагоре. Вече не го намествам, че се събужда и сам се намества, както му дойде.

# 591
  • Северозапада
Фея, а защо те тревожи това, че спи надупен? Тъй като София не е спала така, се чудя дали има някаква реална причина или просто ти се струва, че не му е удобно. Аз си мисля, че така му е удобно и, когато вече му стане неудобно, ще започне да спи по друг начин.

# 592
  • София
Да ви кажа имам пророчески способности. От много време насам, когато сънувам мога да отгатна какво ще се случи. Все си мислех, че е случайно, но това е сигурно. Когато сънувам вода- без значение дъжд, море, езеро, мокри ли ме или я гледам или плувам следва разболяване задължително в рамките на 5 дни след съня.
Дни преди на почине мама сънувах, че ми пада зъб и имаше яко кръв..

# 593
  • NE
Магнитче И аз имам подобни усещания, но непосредствено преди да се случат. Татко преди да почине бях изпаднала в тежка депресия без причина.
Мраве Сигурно му е удобно, но ме притеснява че се събужда на 30 минути.

# 594
  • Северозапада
А, когато спи в други пози, по-рядко ли се буди? Защото София си спи в "нормална" поза и пак се буди през час.

# 595
  • София
Малее Магнет, милите. Наистина идете някъде, спри за известно време Жорката от детска...егати чудото. На моята най-добра приятелка баткото на 2.6 години тръгна на детска и след 3 дни ги изпонатръшка всички вкъщи. ooooh!
Мраве, Феичке, докато кърмех Тедко все се е будил на половин-един час максимум. Година и 4 месеца издържах и геройски се предадох, като махнах кърменето престана.
Поспалане, да се оправя Слав. За сливиците, ако имаш доверие на лекаря и ти смяташ че от там е проблема, по-добре я махайте иначе до 6 години ще ви измъчи. Confused
Браво на Меци за хубавите новини, аз пък противно на всички смятам че Емка ще си има сестричка и много ще се обичат и помагат. Heart Eyes
Глухарче, кърмачетата се втрисат от вода направо. Mr. Green
Рокси, заведи я някъде...явно нещо сънува много страшно. Не знам вярваш ли в леенето на куршум и неща от този род. Rolling Eyes

# 596
Магнет и аз вярвам много на сънищата си.Това със зъба хич не е хубаво  Sad
Онзи ден сънувах,че катастрофирах.Сега ме е страх да започна работа ...,но е неизбежно.

# 597
  • Сливен
Стели, не се имам за герой, добре  че са здрави и двамата , че поне затова да не се притеснявам. Иначе съм я взимала при нас в някои вечери когато се събуди, но  тя в тези моменти е толкова истерясала, че понякога не иска да идва, а иска да отида на нейното легло.
Мравче, тя филмчета почти не гледа, ако гледа , гледа бейбитв и то много рядко.
Ани, да , вярвам в тези неща. Обмислям и това.
Стели, все се каня да те питам какво стана с работата, изчакват ли те, или се ориентира другаде?

# 598
  • до едно тепе
Магнет в страшна серия сте влезли обаче. дано това да ви е последното боледуване за мноого дълъг период напред.  Hug
За сливицата нямам съмнения, че трябва да се махне. Просто ми се стори много чудно мнението на доктора. Той се слави с това, че препоръчва обикновено изчакване с махането. Племенника беше при него и чакаха май някъде към 6 месеца и повече опитвайки с хомеопатия да я смалят и през това време изкара 2-3 жестоки отита. Rolling Eyes
Ние изкарахме горе долу нормално нощта. Не вдигаше температура, а сега я поддържа малко над 37. Днес ми казаха, че в яслата си върлувал и някакъв вирус само с температурата може и това да е лепнал Thinking

# 599
  • Германия
Стели в събота ще стане на два месеца. Как мина това време не ми е ясно.
Аз зор виждам да му дам витамин Д с водичка и то не заради водичката ами защото реве, че е гладен. Давам го преди  ядене, защото сме все още от повръщащите. Хем го дрържа на рамо птупвам го, оригне си се и пак. На 5.05 сме при педи, пак ще й го кажа, тя ще прецени дали това все още е в рамките на нормалното.
Вчера мрънка, мрънка и му предложих водича и изпи към 20мл преварена водичка. Значи ще му предлагам,а той ако иска ще пие, няма да го насилвам.

Общи условия

Активация на акаунт