Мамите от ИБ за Великдена се стягаме, с децата заедно яйчица да боядисваме!

• 21 112
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Ми кажи и да се обади и тука де. Най малката беше Елисавета- това си го спомням много добре  Mr. Green
Ти нещо за пол знаеш ли вече?

# 616
  • NE
Помня Звездичката с трите русички кукли. Много се радвам, че са добре.

Давали ли сте омега 3 на едногодишно? Имам от iherb чиста омега 3 от треска и мисля да давам вече.

# 617
  • shumen
Рокси,да мине и се разпише и тука.Иначе благодаря за поздравите.
Цвете,аз не съм давала Омега 3 и не мога да помогна.
Деси,браво на Дени.Дано и хареса на градината и да не плаче за мама.
Аз отивам да си взема дзверо от ясла.

# 618
  • Сливен
Сигме, ами тя дори и в отчетната почти не пише, във ФБ групата се похвалих тези дни че съм бременна и тогава ме поздрави, та аз и казах, че питате понякога за нея и тогава тя ви прати поздрави. Най-малката е Елисавета, да, правилно си запомнила - те и трите са с библейски имена.
За пола - не знам още, в четвъртък съм на ЖК, ако не се види, около 20 г.с. ще ходя на ФМ, предполагам, там вече е сигурно, че ще се види.

# 619
Арвенче, струва ми се, че те засегнах. Извинявай! Не приемай лично това, което казах за млечницата. Hug Съвсем не изключвам различните причини за появяването й, просто за повечето случаи съм останала с такова впечатление. Peace

# 620
Рокси -чакат ме .То други луди-желаещи да работят 6 дневна седмица по 9 часа за мизерни пари няма  Crazy

# 621
  • Сливен
Стели, това е добре  Hug

# 622
stelico, на мен пък ми се виждат много работни часове, че и за мизерни пари  Shocked

# 623
Ми то в малките градове за съжаление много и скъпоплатена работа няма кой знае колко. В добавка  дете на ясла и вероятност да отстъстваш често и по много. И въобще картинката става една розоооооооооова.

# 624
Добре, няма ли някой да забрани боледуването със закон? Sad
Колко време след прием на АБ трябва да се пуска изследване, за да е чист организмът? 3 дни достатъчни ли са?

# 625
  • shumen
Стели,и на мен ми се виждат много работните часове.Наистина е трудно в малките градове с намирането на работа и дете на ясла.Където и да отидеш на интервю и кажеш,че си с малко дете и  до там.Казват,че ще ти се обадят,ако те одобрят и край,повече никои не те потърсва.
Моме,зависи за какво изследване става въпрос?За секрет,ако е знам от педи трябва да са минали 10 дни след прием на АБ и тогава.
Послаланче,как е Слав?

# 626
  • София
Леле леле какво става в нас, ужас!
Жорко оповръща всичко от инат! Не иска да пие лекарствата и реве и кашля и повръща и мазалоооо, седи на спалнята реве та се дере и повръща, ужас! Две дози антибиотик повърна и сега сме взели друг антибиотик. Отделно нито панадол или нурофен. Едва го приклещихме с баща му, а той беше заспал и се опикал, ужас, вдигаше температура и .. та събуди се де и ужас, едва му дадохме панадол, даже пак се напика докато врещи, направо ни спря тока, такова чудо никога не е било. Горкия. Одеве преди да заспи успях да пробутам пробиотик и малко хидрасек в сок от ягода- не ги усети и го изпи. Направо се уплаших, казвам ви...

# 627
  • shumen
Магнитче,последно с ларенгит ли е Жорко?Ако да,според мен АБ е излишен.Питай педи пак дали е нужен.На какъв АБ е,че не го иска.

# 628
  • до едно тепе
Ооох Магнет сви ми се всичко като те прочетох. Милия може да му е гадно от самия АБ. Слав с голяма мъка пие клацид например. Пробвайте да му слагате лекарствата в сок. Може пък по да се излъже. Оздравявайте бързо Hug
Моме мисля си, че няма смисъл да пускате нова посявка по рано от 10 дни след последния прием на АБ. Стерилна урина ли ще пускате пак. Звънни на док и питай  Peace
Слав бутна температурата. Днес не съм давала нищо понижаващо. До обяд я държа 37,4 и после на следобедния сън се изпоти 2 пъти обилно и като мерих беше 36,4. Беше много умърлушен днес и спа от 1,30 до 6. Поошени се баща му като се прибра и си играха заедно. Много яко му хърка носа и сякаш го дави от време на време секрет. 1-2 пъти се оплака от гърлото, но при повторно питане казва, че не го боли. А и яде почти спокойно та си мисля, че дори и да го наболява не е силно. Ще го видим как ще изкара нощта и ще решим дали утре да не го заведем до личната да го погледне.  Rolling Eyes
Звездичката и аз я помня. Жоржита с цветните постове ми липсва. Ивап също отдавна не се е разписвала. Много мами липсват напоследък Hug

# 629
  • София
Дани говорих с нея, изписа друг. Сумамед не му понесе. Ох и Лили гори сега и тя вече лае ..
Поспалане сложих го в сок и опитах, еми няма такъв горчиляк..

Общи условия

Активация на акаунт