Мамите от ИБ за Великдена се стягаме, с децата заедно яйчица да боядисваме!

• 21 127
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • Sydney
може да даваш и яко вит. Ц (студен извлек от шипки правя аз)  Peace

Аз и давам от ампулка  Blush
този от шипките е натурален... не изисква никакво усилие (освен да накараш диването да го пие, ама й хванах цаката)... иначе на вкус не е зле, но иди обяснявай на рогато...

# 691
Витамин Д и аз не давах редовно, напоследък започнах да й давам на седмица по 2 капки, или когато не давам Ескимо кидс.

# 692
  • shumen
Благодаря,момичета за пожеланията.
Ние пътуваме вече обратно към Шумен.Пътуването към София мина без проблем.Малчо го облякох и взех без да ме усети и спа през целия път.Събуди се малко преди да пристигнем и се чудеше къде сме,но бързо се разсъни и разбра.
Прегледа също мина добре и останах много доволна от проф.Бранков.Прегледа Дени и каза и той,че сме за операция,но може да изчакаме до септември-октомври.Питах го и дали няма да е късно тогава,защото ще е вече на 3 детето и каза,че не е проблем и не сме закъснели.До 2-3 годишна възраст било нормално да се направи тази операция.В 12.3о тръгнахме на обратно и до преди малко диването гледаше навънка през прозореца на автобуса,но сега заспа и да се надяваме,че поне до 15.30-16.00 ще спи.
Аз витамин Д давах редовно,но като се затвори фонтанелата към годинката по препоръка на педи го спрях.
Мраве,дано е добре София и нямате повече проблеми.Аз също преди и след ясла промивам с Стеримар или Хюмекс.

# 693
  • София
Благодаря,момичета за пожеланията.
Ние пътуваме вече обратно към Шумен.Пътуването към София мина без проблем.Малчо го облякох и взех без да ме усети и спа през целия път.Събуди се малко преди да пристигнем и се чудеше къде сме,но бързо се разсъни и разбра.
Прегледа също мина добре и останах много доволна от проф.Бранков.Прегледа Дени и каза и той,че сме за операция,но може да изчакаме до септември-октомври.Питах го и дали няма да е късно тогава,защото ще е вече на 3 детето и каза,че не е проблем и не сме закъснели.До 2-3 годишна възраст било нормално да се направи тази операция.В 12.3о тръгнахме на обратно и до преди малко диването гледаше навънка през прозореца на автобуса,но сега заспа и да се надяваме,че поне до 15.30-16.00 ще спи.
Аз витамин Д давах редовно,но като се затвори фонтанелата към годинката по препоръка на педи го спрях.
Мраве,дано е добре София и нямате повече проблеми.Аз също преди и след ясла промивам с Стеримар или Хюмекс.

Дани,

Супер. Сега можете да си изкарате спокойно лятото и след това вече да мислите за операция и да се ориентирате към конкретен лекар, който да я направи.

# 694
  • shumen
Алексче,благодаря.Сега започвам да мисля къде да я направим,но имам време.Май ще си е в Шумен,но не съм решила още.

# 695
  • София
Да ти е лошо и да си с температура, да се изака бебето ти, което също е болно и с температура и се е разстроило и всичко е избило през памперса и е мазало, едва да го съблечеш, да го сложиш във ваната голо и да установиш, че са ви спряли топлата вода, безценно!

# 696
Ох, Магнет, вашето няма край значи Sad
Май не мога да си събера мислите, за да пиша нещо повече. Уж съм при нашите, помагат, а пак се чувствам парцал, главата ми бучи направо.... Пролетна умора ли е, какво - нямам представа.

# 697
  • Германия
Леле, Магнет, това вашето е пълен кошмар.
Дани: сега се наслаждавайте на пролетта, а после и на лятото.

# 698
  • shumen
Магнитче,ей на това му се вика карък.
Глухарче,благодаря.
Скрит текст:
На мен днеска докато пътувахме ми се обади и адвокатката и има и дата за делото вече.На 08.05.ще е и да се надяваме,че всичко ще е наред и бившия и той ще дойде и ще ни присъдят колкото искаме.

# 699
Ауууу махнахме бибата, ама сега пръста е в устата. Вадя по го десет пъти на ден, ама пак там го набутва. Сега обмислям дали да не намажа и пръста с нещо гадно.

# 700
Сигме, купуваш от аптеката Даум Екзол. При нас имаше огромен ефект.  Hug
Магнет, Hug

# 701
Сигме,кУ искаш мога да ти я подаря тая горчилка.По едно време мислех,че Ради си смуче пръста през нощта, а се оказа,че белезите са от АД.И сега ми висят в аптечка заедно с едни капки за очи ...бистра сълза или нещо от сорта ,които просто не знаех как да сложа... ooooh!

# 702
Нашата фонтанела още не е затворена и си  има още за затваряне.Не давам вит Д от много време може би година.

# 703
  • София
Бърз спешен въпрос:

Колко е 0,15 мл на инсулинова спринцовка?

P.S. грам не мога да се ориентирам.

# 704
  • Северозапада
Колко мл. ти е спринцовката? Аз ползвам 1 мл. Разграфена е на 10, 20, 30 и т.н. За 0.2 мл. пълня до 20. Така ми показаха в болницата. Ти трябва да пълниш някъде до средата м/у 10-то и 20-то деление.

Общи условия

Активация на акаунт