Мамите от ИБ за Великдена се стягаме, с децата заедно яйчица да боядисваме!

• 21 126
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Колко мл. ти е спринцовката? Аз ползвам 1 мл. Разграфена е на 10, 20, 30 и т.н. За 0.2 мл. пълня до 20. Така ми показаха в болницата. Ти трябва да пълниш някъде до средата м/у 10-то и 20-то деление.

Същата. Значи 10 и още малко над него.

# 706
  • shumen
Алексче,трябва да има разграфено на спринцовката и така да се ориентираш.
Сигме,аз имам позната,която намаза пръста на детето си с лак и така го отказа да го суче.Аз на моето обаче не бих го причинила това.
Магнет, Hug.Как сте днеска?

# 707
  • София
Живи, но зле. А Жорко го удари в краката- болят го и стъпва все едно има пръчки, не крака .. Говорих с лекарката- било нормално след инфекцията . Аз пети ден поддържам температура, ама постоянно съм с 38.. кво е тва чудо бе, свински грип ли е..

# 708
  • shumen
Магнитче,явно е някакъв мутирал вирус този вашия.

# 709
  • София
Охх и ние сме си вкъщи. Малката ми направи пристъп...... от днес сме на пулмикорт,вентолин и фр. Надявам се да се оправи, че направо кошмар.

# 710
И ние се връщаме от докторката. Поредния сироп  ooooh! Тоя път амбрекс. Досега каза, че все с билки сме пробвали, а тоя е малко химия. Питах за АБ, нямало нужда при условие че всичко друго е чисто.

# 711
  • Северозапада
Изглежда още си върлуват вируси  Tired
Ние решихме София да тръгне на ясла чак на 11-ти май. От 1-ви сме на почивка, като се приберем, живи и здрави, ще я заведа на ваксини и после ще я пусна на ясла. Не ми се рискува пак за 4 дни да се разболее. Добре, че е свекървата. Аз и се дразнех, ама вече не ми пука, да прави каквото иска, нали ми е здраво детето.

# 712
  • shumen
Алексче,да се оправя скоро Ели.
Мраве,дано е добре София и си изкарате добре почивката.Къде ще ходите?
Сигме,при нас Амбрекс не е помагал.

# 713
  • Северозапада
В Сандански ще я водим.

# 714
  • София
Аз даже обмислям градина чак на есен.

# 715
  • София
Благодаря, Дани.
Охх някакъв кошмар е с тези болести. Днес направо ми дойде в повече деня. Малката и е лошо и иска да я нося... мен ми е лошо защото отново ме заболя гърлото. Не мога да я нося из целия път,че ходихме да я видят и да си вземем протокола.
После в аптеката ми объркали или педката объркала Пулмикорт-а и като се прибрах и го отворих, чак тогава разбрах, че не е това и ходих да купя другия. Направо ужас.
Грам не е спала и е як киселяк.

Сигме, да се оправяте. Най доволна съм от Еуреспал, Мукосолван и Проспан.

Магнет, да се оправяте и Вие. Явно някакъв яко мутирал вирус сте лепнали.

Мраве, да се оправя София. Дано хванете хубаво време в Сандански.

# 716
  • София
Ох не знам какво сме лепнали, но е кошмарно. Лили сега пак вдига температура. Поне на Жорко му минаха краката, ала как лае...Бясна съм на мъжа ми, той е виновен за цялото ни страдание. Можеше като знае, че е болен да отиде при майка си и баща си, а не да го раздава герой и да ходи на работа и после вкъщи... и да не казва, че е болен, а чак когато му изби температурата да каже- то и нямаше начин да скрие- беше петък. Но си призна, че цяла седмица е влачил и сега като върна лентата ми се избистри картинката как за  2 дни той оздравя, а ние се влачиме вече пети ден и няма особени изгледи да сме добре скоро.

# 717
  • shumen
Мраве,дано времето е с вас на Сандански.
Алексче,ооф,ужасен ден е било днеска за теб.
Магнитче,аз ако някой е болен,веднага му давам маска и го изолирам от детето.Преди няколко седмици майка ми нали беше болна и сама не смееше да го приближи,че да не го зарази.
Аз да Ви се оплача тая вечер едно куче как изкара акъла на моето диване.След яслата една позната ми се обади да сме ги водели на площадката на Кауфланд и аз се съгласих.Стигаме до там и децата си играят и няма проблем.Тръгваме да се връщаме и на половината на пътя стигаме до една къща и започва да лае един голям пес булдог.По едно време както си вървим излиза един мъж и кучето след него и моето като драсна да бяга от страх,а то лае и го настига и за малко да го ухапе.Направо ми слезе сърцето в петите,ако не бях го хванала какво щеше да стане.

# 718
Дани, на такова голямо куче какво ще направиш. Миналата година аз бях писала, че мойта я нападна едно хъски бебе. То милото не можеше да си контролира захапката и успя да я одраска. Ама аз много го бих. После се карах и със собственика. Идиотска работа са тия кучета. Гледай си ги бе, ама го вържи. А за гигантските лайна да не говорим. Ние където живеем, в тая част на Оборище дето няма деца, но има хиляди дърти комунисти, дето сите имат кучета. Нито чистят след тях. Разходката ми навън е с очи на шест да не налазим в някое съкровище.

# 719
  • NE
Кучетата се плашат повече от децата и затова се получава хаос от реакции. Нашето куче не хапе, но ако види дете тръгва да го души и затова се разхожда само на къс повод в участъци без хора и кучета. ММ редовно го пускаше да тича и така спря да го разхожда защото онова драсва и ходи където му скимне, къпе се в морето. Един път в една гора го търсихме 3 часа. ooooh!
Сега детето за да не развие страх от кучета му лая и аз и се правя на шут. То по-страшно е да го е страх и кучето да реагира по-непредвидимо и от детето.

Общи условия

Активация на акаунт