Мамите от ИБ за Великдена се стягаме, с децата заедно яйчица да боядисваме!

• 21 116
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
  • При моето слънце
Моето мнение е, че родителят всява своите страхове у детето, дори без да се усеща. Ако мен ме е страх от кучета, без да искам, ще настроя и Мишо срещу животинките. Не казвам, че кучетата трябва да се водят без повод, но е по-добре детето да реагира спокойно на минаващо куче и да му се зарадва, отколкото да се стресне и да затича, защото и кучето ще реагира по същия начин.
Сигма, с казаното в никакъв случай не омаловажавам случилото ви се и стреса, който преживяхте с Лия.
Иначе съм забелязала такава тенденция и за зъболекарите. Ако теб те е страх, то и детето ти ще се бои. Може и да греша, но поне засега са ми такива наблюденията.
Хубава събота на всички!

# 721
  • Sydney
и моето го беше нападнало куче на детската площадка... малко беше (кучето), но като й скочи и стигна до раменете... скарах се със собственика, защото си носеше каишката в ръка, а кучето си бягаше... радвало й се било, ами да дойде и да обясни на детето, че й се радва... иначе не се страхува от кучета, даже онзи ден искаше да храни едни, но такива без надзор мн ме дразнят, защото това е животно и не знаеш какво ще му хрумне, как то и не се знае детето как ще реагира,колкото и добронамерено да е...

# 722
Добро утро!
Много е гадно така да се стряскат децата!
Кучетата наистина трябва да се държат изкъсо, че не се знае как ще реагира на даден човек или куче, понякога са непредвидими,  колкото и да са възпитани и послушни!
Съгласна съм и с Петьофи  Wink

Ние нали имаме куче и Влади само го тормози и незнам кучето какго търпи даже! Влади много се радва и на кучета и на котки и не го е страх изобщо. И това не ми се струва много добре , защото иска да ходи и при улични а там положението е друго....

# 723
  • shumen
Сигме,на такъв голям пес нищо не мога да направя.Моето и то няма страх от кучета,ама като видя това взе да пищи и бяга и то след него.Мен повече ме ядоса това,че като взех да се карам и викам  оня мъж ми вика,че не очаквал,че кучето ще излезе след него и ще реагира така на деца.

Последна редакция: сб, 25 апр 2015, 14:18 от danaeka

# 724
Добър ден  Hug
Болните, бързо оправяне  Praynig Дано това е краят на болестите тая година  Praynig
Изкарахме пет дни до обяд на градина. Малко рев при оставяне, но после се занимава с децата, яде и е спокойна. Яла е портокал, до сега не искаше да го близне в нас  Mr. Green Доста се отпусна и да говори, започна да ме пита- На кой това, кой плаче  Mr. Green Пу-пу, мисля, че добре привиква, искам само да е здрава  Praynig Десет дни ли мога да давам Изопринозин? Може ли повече, я кажете  Hug
Рокси, за боровата гора, да, няма по-прекрасен въздух. Мъжът ми е астматик, като отиде в някое поле или около река и получава пристъпи. А тук не му се случва изобщо. Затова едно време са останали да живеят тук.  Hug
Моята като види по-голямо куче и я е страх, гушва се в мен. Ако е вързано осъществяваме кратък контакт, та да се отпусне. Доближаваме се до него, говорим му, ако не е страшно може и да го погалим  Grinning

# 725
И мойта пие изопринозин в момента. Остана малко остатъчна кашлица и ако всичко е наред в понеделник пак при дечурлигата. Дано устиска повече, че просто с тия болести ми иде да фана гората  Crossing Arms

# 726
  • shumen
Деси,браво на Кокоска.Дано все така е здрава и да свиква бързо с детската.Тя не ходи ли на ясла,а не на градина?
Сигме,дано изкара по дълго Лия този път здрава.
Ние днеска направихме хубава разходка и сега героите заспаха веднага уморени.Бени,благодаря,че ме подсети за платото.Днеска бяхме там и наистина е много хубаво и не я застроено.

# 727
Сигме, за колко дни ви го изписаха? Аз й давам хапченцата, счуквам и с малко сок и в спринцовката от Панадола. Педи ми каза да си изпие блистера, а той е за десет дни  Thinking
Дани, и преди съм го писала, трябва да е на ясла, но аз не искам да я дам на ясла. Говорих с директорката на ОДЗ-то, направи изсключение жената, взе предвид, че братовчед й е там, че е без памперс, храни се сама и така. В групата й има също две годишни, но с няколко месеца само по-големи, родени края на 2012, а тя е 2013.
Лека нощ на всички  Hug

# 728
  • shumen
Деси,сега разбрах.Така е по добре за нея да е с по големи деца и ще се научи доста повече неща от тях.

# 729
Ха добро утро.Колко ли е добро? Не мога да спя от притеснение.Утре човечето тръгва на ясла,аз на работа.Мотаят ми се в главата схеми ,кой как да го взима ...ами ако пак се разболее? Уффф  Confused Не му давам нищо съществено за имунната с-ма.След всичките помии ,които изпи ще караме на мускули и късмет.В този ред на мисли ,Роксиии, хелп? Как процедиташ? Имам някакъв бегъл спомен за сребърна вода ,ама в носа ли я пръскаше? За пиене ли даваше ?
10-тина дни вуйчо ми ще е тук и ще го взима в 5.После ще се наложи ММ да го взима и да го оставя в детския кът за час докато дойда аз .Свеки когато може ...една комшийка ще ангажираме също от време на време ...пффф ,дано през това време направя някоя продажба за да имам очи да се пазаря за намалено работно време...8 часово  ooooh!
За капак ММ се е надул от един зъб и не може да си намери място,та ме изнервя допълнително.Всъщност ... всичко ме изнервя.Страх ме е от непознатото.

# 730
  • shumen
Добро утро!
Стели,дано е добре Ради и да си ходи на ясла.Наистина много трудно е като няма кои да го вземе.Аз също на няколко пъти ангажирам една позната да ми го взема или гледа за няколко часа,но не ми е удобно вече.И тя си има личен живот и последния път когато я помолих ми отказа.Сега,ако се наложи не знам кои ще моля вече.
Тука времето е разкошно и след малко излизаме на разходка.

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 09:52 от danaeka

# 731
  • Германия
Добро утро,
моето малко съкровище днес стана на два месеца. Как лети това време.
Приятна неделя на всички.

# 732
  • shumen
Глухарче,честита месечинка.Да е жив и здрав и много послушен.

# 733
  • София
Утро!
Ние сме маааалко по- добре - да се похваля, снощи Лили пак вдигна 39, само че за първи път от както вдига после се изпоти яко, перчема стана вир вода и засега повече не е вдигала. От понеделник не е спирала с температурата. Дано антибиотика ве е подействала. В тоя рд на мисли, вие на мое място, ако сега до обед не вдигне, бихте ли я извели малко навън да подиша? За малко, за 30- тина минутки да кажем, без естествено да се виждаме с деца и ходим по площадки?

# 734
  • В къщурката на хълма на феите
Аз бих .. Без голямо натоварване, без срещи с познати и непознати хора .. Просто малко на слънце и после пак в къщи ..

Общи условия

Активация на акаунт