Мамите от ИБ за Великдена се стягаме, с децата заедно яйчица да боядисваме!

• 21 121
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
  • При моето слънце
Аз бих .. Без голямо натоварване, без срещи с познати и непознати хора .. Просто малко на слънце и после пак в къщи ..
И аз бих  Peace

# 736
Аз не бих, на въздух на терасата бих я изкарала.
Да оздравяват всички болни  Hug
 stelico, успех утре  Hug

# 737
  • Sydney
и аз бих я извела да направи едно-две кръгчета...

# 738
  • shumen
И аз бих я извела за малко да подиша въздух,но без да се среща с който и да е.

# 739
Ако времето е хубаво, що да не?
Мецо, дОма ли си вече? Mr. Green

# 740
  • до едно тепе
Дори и болен го водя навън. Може да е за половин час, но да се разнообрази малко. Не ходим при други деца, ако сметна че може да ги зарази. Правим едно кръгче покрай булеварда и се прибираме. Peace Е не го изкарвам, ако духа силен студен вятър или вали.
Изопринозин до 20 дена макс може да се дава. После поне 10 дена почивка.
По късно ще се опитам да пусна новата тема.  Whistling

# 741
  • София
Бяхме малко навън.
Това боледуване просто бе невъзможно да изведа децата и тримата бяхме 6 дни с 40 градуса и чак на 4- тия ден от приема на антибиотика я посвалихме..
Мен не ме притеснява да не заразим някой, а да не се заразим ние допълнително с някоя друга гадост.
Честно казано ако са само със сополи и кашлят не ми пука.

# 742
  • shumen
Поспаланче,и аз действам като теб.Ако видя,че няма Т и е жизнен излизаме за малко,стига да не духа вятър или не вали.
Моето тази вечер пак ми изкара яко акъла.Излезнахме на детската площадка и тъкмо се качваше на пързалката и едно друго дете взе,че го бутна по стъпалата и тупна на земята.Добре,че не си удари главата,а само се уплаши малко.

# 743
  • Германия
За притеснение ли е температура 37,7 - 37,8 измерена в дупето. Не беше облечен дебело.

# 744
  • София
Значи е 37.2-37.3, следи я.
Дани добре, че не се е ударил лошо..

# 745
  • shumen
Глухарче,като мериш в дупето се вади 0,5.Някакви ваксини да не сте слагали и от това да е тази Т.
Магнитче,не се удари лошо,но доста рева.Едвам го успокоих,а на онова майка му стои и гледа все едно нищо не е станало.

# 746
  • София
Аз щях да отида и да попитам детето защо го е бутнал и вижда ли как сега заради него плаче! И да му обясня,че така не се прави!- това в случай, че майката е овца.

# 747
  • shumen
Бутна го,защото бързаше да се качи на пързалката.Онова беше поне на 5 и майка му го беше оставила да се оправя само,нали е по голямо.

# 748
  • София
Бе няма значение, че знаеш защо го е бутнал. Щом майката не реагира отиваш при бързащия и го питаш защо го е бутнал, не вижда ли че е по- малък?! И тн

# 749
Не сме на градина, болна е  Tired Подкашля и има Т, оная вечер ми вдигна, вчера цял ден не е имала, сега я пипам сутринта топла  Crazy
Помня, че преди сме писали за ваксината за морбили и т.н., тази за шарките, че на седмия ден или нещо такова се появява температура. Има ли такова нещо или се бъркам?  Mr. Green
Другото, вече съм убедена, че й растат кътниците отзад, щото видях двата отдолу с поизлезли крайчета  Mr. Green Това обяснява нон-стопното й мрънкане, пищене през нощта.
Стелчо, успешен ден, всичко да е наред с Ради и яслата  Hug
За всики ви  Hug и хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт