Страсти- градините в София, кампания 2015/ 2016

• 50 766
  • 812
  •   1
Отговори
# 750
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Fireche, не вкарвай във филми Simple Smile Брак + три деца (от брак-а Simple Smile ) -> не съм вадила удостоверения ... Нали е ОК и няма да откажат записване?

# 751
  • София
Здравейте!
Имам следният въпрос- купихме си жилище в района в който кандидатстваме и от общината миналата седмица ни извадиха удостоверения за настоящ и постоянен адрес, но за смяна на личната карта срока е 1 месец и не сме ги подменили още...Проблем ли е ако покажем само удостоверението за постоянен адрес?
Според мен ще има проблем.

# 752
  • София
Необходими документи
7.Удостоверения за настоящ адрес за всички деца, вписани в семейния профил, издадени преди датата на класиране. Удостоверенията се представят само в случаите, когато в семейството се отглеждат деца от различни бракове или различни съжителства без брак на родителите/настойниците.

Ръководство
К12.

При записване трябва да представите Удостоверения за раждане на всички деца в семейството. За студентите трябва да предоставите служебна бележка от висшето училище.

Може би и двете неща се искат, пуснах го като въпрос на обратна връзка, че от там ръсят едни мъдрости ooooh!

Наистина са и двете, като удостоверението е с подусловие, че децата трябва да са от различни бракове/ съжителства. Не бях обърнала внимание, че и там има разминаване  ooooh! Излитам, че окъснявам за дечурлигата... По-късно или утре сутринта сигурно пак ще сме тук, ако не - успех на всички с кандидатстването и томболата  Hug

# 753
Почти безобидн@ при нас не е точно така Whistling та за това иначе 3 деца ама не от един брак,не знам какво да пиша, а няма време #Crazy

И ето го отговорЪТ

Нашият отговор:
Ръководство за родители е в помощ на родителите, защото дава пояснения и напътсвия за правилно регистриране и заявяване на критериите. Там подробно са описани документите за записване, с които се доказват заявените критерии.

Поздрави,
Екип за обслужване на ИСОДЗ към Столична община

# 754
Здравейте!
Имам следният въпрос- купихме си жилище в района в който кандидатстваме и от общината миналата седмица ни извадиха удостоверения за настоящ и постоянен адрес, но за смяна на личната карта срока е 1 месец и не сме ги подменили още...Проблем ли е ако покажем само удостоверението за постоянен адрес?
Според мен, ще има проблем.
Малко сме се постреснали...Мъжът ми е с постоянен адрес по лична карта на територията на Столична община.

# 755
Леле, нещо се обърках. Всички деца в семейството ли трябва да въведа в профила?  От Добави дете....мислех, че е само, ако се ползва нещо в тази връзка...

# 756
Сега ми кажете, че трябва да попълня и данните на баткото, който е в гимназия и ще погина . .

# 757
Постоянен адрес в Столична община дава 3 точки. Настоящ адрес, т.е. местоживеене, на територията на т.нар. малка община (правилното е районна администрация) - дава 0,1 точка.

И от мен един въпрос - та в колко часа заключват системата все пак - в 17 ч. или в 18 ч.?  newsm78

# 758
  • София
Аз искам да попитам защо се искат и двата документа в тази поддочка, като от втория няма смисъл.  newsm78
Цитат
5.Служебна бележка от работодателя, че........... работи по трудово или служебно правоотношение в..........с район на месторабота:...........Служебната бележка трябва да съдържа изх. №, мокър печат с подпис и ЕИК на работодателя. Копие на трудова/служебна книжка, като лицата имат право да заличат трудовите си възнаграждения. За работещи по договор за управление - служебна бележка от работодателя, че родителят е осигурен за всички осигурителни случаи, която съдържа изходящ номер, мокър печат с подпис и ЕИК на работодателя.
При това и от двамата родители  ooooh!

# 759
Записвах дъщеря си ноември 2014г. и съм представяла само служебна бележка от работодателя, с мокър печат, подписи и изходящ номер. Директорът не ми е изисквал копие на трудовата книжка. Това ново ли е? Или "неискането" е по усмотрение на директора. Нали се представя служебната бележка, която може и да бъде проверена дали е автентична.

# 760
И от мен един въпрос - та в колко часа заключват системата все пак - в 17 ч. или в 18 ч.?  newsm78

В 18:00 ч.

# 761
И от мен един въпрос - та в колко часа заключват системата все пак - в 17 ч. или в 18 ч.?  newsm78

В 18 ч. http://kg.sofia.bg/isodz/news/1317

# 762
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Сега ми кажете, че трябва да попълня и данните на баткото, който е в гимназия и ще погина . .

Ами има нужда само, ако сте многодетно семейство и ще кандидатствате по този социален критерии ... Иначе - няма нужда да се вписва. Преди 4 години имаше профил само средната. За тази кампания трябваше да направя профил на най-малката, която ще кандидатства за ясла и на най-голямата, която е в 10-ти клас, за да се начислят точките по критерия за многодетни семейства. ...
И пак май се очертава ... томбола ...

# 763
Записвах дъщеря си ноември 2014г. и съм представяла само служебна бележка от работодателя, с мокър печат, подписи и изходящ номер. Директорът не ми е изисквал копие на трудовата книжка. Това ново ли е? Или "неискането" е по усмотрение на директора. Нали се представя служебната бележка, която може и да бъде проверена дали е автентична.
Да - ново е. През месец декември 2014 промениха правилата със сила от 08.05.2015, т.е. за предстоящото класиране за 2015/2016 година.

# 764
Супер, мерси. Че се притесних доста

Общи условия

Активация на акаунт