Страсти- градините в София, кампания 2015/ 2016

• 50 763
  • 812
  •   1
Отговори
# 795
Кога премахваха невалидните предимства? Не помня миналите години, дали беше при заключване на системата или на следващия ден?

# 796
  • София
Моето го премахнаха вчера, и имам мейл за служебна корекция  Peace

# 797
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Каквото и да си говорим явно доста са се спекли от въпросите на татко Ники и многото въпроси за това прословуто "Вярно с оригинала" в копието на ТК и аргументацията с Наказателния кодекс Simple Smile Явно може и да се очаква дори наказание на служителката започнала това в отговорите в Обратна връзка ...

Ето какво имам в пощата ... 3 писма без да съм пращала запитване:

Скрит текст:
Уважаеми господин/госпожо,

Съгласно "Правила за приемане на деца в детските заведения, изискването на К2. Работещ родител /или в отпуск по майчинство/, който е социално осигурен, при записване трябва да преставите: - за работещ родител по трудово или служебно правоотношение – служебна бележка от работодателя или осигурителя, която съдържа изходящ номер, мокър печат с подпис и ЕИК на работодателя; копие на трудова, служебна или осигурителна книжка, като лицата имат право да заличат трудовите си възнаграждения (лицата, работещи в МВР, МО, ДАНС, НСО и др. подобни структури представят само служебна бележка. Моля, следвайте Правилата. Не се изисква "Вярно с оригинала".

Поздрави,
Екип за обслужване на ИСОДЗ към Столична община

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Съгласно "Правила за приемане на деца в детските заведения, изискването на К2. Работещ родител /или в отпуск по майчинство/, който е социално осигурен, при записване трябва да преставите: - за работещ родител по трудово или служебно правоотношение – служебна бележка от работодателя или осигурителя, която съдържа изходящ номер, мокър печат с подпис и ЕИК на работодателя; копие на трудова, служебна или осигурителна книжка, като лицата имат право да заличат трудовите си възнаграждения (лицата, работещи в МВР, МО, ДАНС, НСО и др. подобни структури представят само служебна бележка. Моля, следвайте Правилата. Не се изисква "Вярно с оригинала". Изисква се само копие от трудова,служебна или осигурителна книжка без заверка от работодателя.

Поздрави,

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Изисква се само копие на трудова, служебна или осигурителна книжка, без заверяване от работодателя.

Поздрави,

Simple Smile

# 798
Почти безобидн@, към 18.45 ч. аз също го получих, след като вече бяхме спряли кореспонденцията с тях от няколко часа. Явно са го разпратили на всички.

# 799
  • СОФИЯ
Bueno до последно настояваше по тел. пред дирекция "Образование" за въпросното уточнение. Мисля, че заслугата е и нейна.

# 800
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Bueno до последно настояваше по тел. пред дирекция "Образование" за въпросното уточнение. Мисля, че заслугата е и нейна.

Пропуснах ... Явно и Буено ги е притеснила доста ... Тя сподели в предни постове, че е говорила неколкократно с тях по телефона ... Ами мама САНЯ ... все повтаряш, че трябва много да изискваме и то документално, с писма ... Ето, че за едно малко нещо се получи ... Така ми се ще да се прави и за други неща ...

# 801
  • СОФИЯ

Пропуснах ... Явно и Буено ги е притеснила доста ... Тя сподели в предни постове, че е говорила неколкократно с тях по телефона ... Ами мама САНЯ ... все повтаряш, че трябва много да изискваме и то документално, с писма ... Ето, че за едно малко нещо се получи ... Така ми се ще да се прави и за други неща ...
Кое по-точно, да се съска по тел. на ДО щото до последния момент не е изяснено нещо съществено ли? На мен хич не ми се ще да се налага да се прави и за други неща...  Laughing

# 802
Ами явно за сега това е един от начините ... То важното е, че не се е отказала и е продължила ..., защото аз например съм ... много ... де да знам ... човек, на когото като му кажат, че нещо няма да стане и ... отказвам се бързо ... А пък дано да си вземат поука от СОС и преди да вземат някакво решение да започнат да се допитват до юристи ...

# 803
  • СОФИЯ
За съжаление обаче май не всички поставени въпроси получиха отговори. Не стана ясно кои са "(лицата, работещи в МВР, МО, ДАНС, НСО и др. подобни структури представят само служебна бележка)", както и месторабота на домашен адрес, когато естеството на работата го позволява. Май имаше и още нещо. Не е редно такива неща да се изясняват в последната секунда. Да не говорим, че от СНБМ не сме машини, които са в състояние да препредават всички проблеми. Както и да е...
И от мен успех на всички, които пишат тук и по един или друг начин отстояват правата си! Утре след класирането ще разполагаме с контролните файлове.

# 804
Моето го премахнаха вчера, и имам мейл за служебна корекция  Peace
Значи да не очаквам да се освободят тепърва бройки.

# 805
  • София

страсти ме тресат вече.. записвам се да не пропусна  Blush

# 806
Утре след класирането ще разполагаме с контролните файлове.

Ох, не ви е лесно и на вас да ви мъчим всяко година по нощите да ровите във файловете, да отговаряте. Сигурно след всяко класиране качвате по някой диоптър (това в кръга на шегата!). Благодарим ви за всичко предварително и успех да всички!

# 807
Успех и от мен мами и татковци!! Моят син няма да има проблем на това класиране, но като знам каква треска ме тресеше първия път за яслата......та имахме късмет да ни изтеглят на жребий. Дано всички дечицата имат късмет утре!
Специални благодарности на Мама Саня, Буено и всички останали, чийто ентусиазъм ме запали да оспамя обратната връзка за изясняване на проблема със служителите на МВР, МО, ДАНС и др. подобни структури  Joy
Явно има начини когато сме по-активни поне част от проблемите да се изясняват. Ако си траем нищо не става.  Hug

# 808
Успех! Благодаря много на мама Саня, Буено и всички, които се включиха със съвети и мнения, на мен лично всичко ми беше от голяма полза. Специашни похвали на татко Ники. Мисля си, че живот и здраве с третото дете ще успее да изчисти доста от нередностите в системата!

# 809
  • Sofia
Благодарности на всички  bouquet и късмет на дечицата на томбола Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт