Спечелете сокоизстисквачка Philips Avance, като се включите в дискусията!

• 15 745
  • 154
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Моят син никак не обича чушки, не знам какъв му е проблема, но нито сурови, нито готвени харесва. За салата - само краставици и домати.. от скоро приема и зелена салата по малко. Цвекло сурово също го гледа много критично, но приема по малко в сок или смути, смесено с други неща, стига да не е отчетлив и натрапчив вкуса му.
С другите зеленчуци не е имал грижи, особено с готвени, плодове винаги е обожавал.

# 91
  • София
Откакто опита прясно изцедени сокове, синът ми не иска да пие от кутия или бутилка. Дори и да пожелае сокче Капи, по примера на всички присъстващи деца, сокът само си стои, отпива една глътка и до там.
Децата имат вграден усет за полезно и вкусно, ако не бъдат обременявани от реклами и боклучави храни, или поне родителят се старае да съхрани това усещане.

# 92
  • София
Дали... моят обича и прясно изцедени и  бутилирани еднакво.

# 93
  • София
Явно е въпрос на вкус. А дали аз познавам собственото си дете.

# 94
  • Бургас
Здравейте, Галчудо!

За да разнообразите менюто на сина ви с повече зеленчуци, ви съветваме да ги прибавите към любимите му плодове. Радваме се, че наш продукт ви служи толкова години, но наследникът му от серията "Avance" ще изцежда всички плодове и зеленчуци за секунди и няма да има нужда да отделяте излишно време, за да ги подготвяте. Поздрави и успех!

Скрит текст:
Синът ми обожава фреш от ябълки и портокал и смути от банан, ябълки и някакъв червен плод-ягода, малина, боровинка.Общо взето яде беден асортимент от плодове и зеленчуци и понякога се налага да прибягвам до хитрини, но вече е голям и ги усеща.  Simple Smile Имаме сокоизтисквачка на Филипс, която купихме, когато забременях  преди 10 години.Вече и той се включва в рязането и подготовката на плодовете т.к. е доста трудоемко начинанието да подготвиш материала за фреш.Със смутитата е по-лесно.Има блендер към сокоизтисквачката и там не е необходимо да се режат на малки парчета.

Въпреки "трудностите" не сме спрели да си ги използваме, но що се отнася до зеленолистни съм забелязала, че не се изтискват добре, особено магданоза, който аз много обичам да добавям към моите фрешове.Определено имаме нужда от една по-модерна сокоизтисквачка и с удоволствие бих си пийнала един зелен сок.
Благодаря! В плановете ми е  Simple Smile
Скрит текст:
Всъщност всички уреди у дома са от вашата марка.Последната ни придобивка е мултикукър, който също използвам с голямо удоволствие.Ако е удобно бих искала да попитам ще има ли скоро възможност отделно да се закупи допълнителен съд за него.

Последна редакция: ср, 15 апр 2015, 13:16 от Галчудо

# 95
  • Сливен
Хайде и аз да се включа в дискусията Simple Smile
Имам момче и момиче, на път е и трето ни щастие. Надявам се и то като Ива и Алекс да е фен на плодовете и зеленчуците. Разбира се по-любими са им плодовете, ядат ги и ги пият във всякакви варианти. Имам сокоизтисквачка, която обаче рядко използвам точно заради сложността на почистването.

# 96
Имам две деца - дъщеря почти на 4 и син на 1г 3 мес.
Дъщеря ми за съжаление почти не яде плодове. Маскирам ги като предлагам сурови кремове - плод+авокадо+фурми+рожков. Понякога пие фрешове.
Синът ми  много обича плодове. За мое щастие не отказва да опита. Понякога плюе, но аз изчаквам определен период от време и пак предлагам.

# 97
  • Бургас
Здравейте,
Имам две момчета - на 3 и 8 години. Основната ми цел при отглеждането им беше да огранича "вредните храни" и успях в голяма степен. Всяко лято любимата закуска е плодова салата, а тази година смятам да приготвям и сладолед от парченца плодове и прясно изцеден сок.

Свеж и плодов ден на всички в очакване на лятото   bouquet

# 98
 Hug Здравейте, да споделя и аз моя опит с децата.
До преди година само на зеленчуци Зелени живееха .
Вече твърдо отказв3ат  дори и в готвена храна да ги ядат.
Сега са на червена вълна.
Плодове ... обожават ябълки , могат да ги ядат всеки ден .

# 99
Децата ми обичат всякакви плодове и са на моменти - понякога им харесват повече цитруси, понякога ябълки, банани, ягоди. Истинският проблем идва със зеленчуците, единия изобщо не яде и буквално с молби си боде от салатата, а другия яде само определени зеленчуци като краставици и домати. Една сокоизстисквачка Philips Avance със сигурност ще помогне, защото ще вмъквам в сокове плодове и най-вече зеленчуци, които децата ми не ядат.

# 100
  • sofiq
Моя син като по- малък не отказваше плод или зеленчук, под всякаква форма, сега малко по трудно го карам да хапне, но и той си има предпочитания вече. Сега са ни любими краставиците, морковите като пресни зеленчуци, зелените като лапад, спанак ги хапва без проблем на супичка, а и броколи обича много. Сок прясно изцеден пие от всичко, без претенции , а като плод най обича банани и ябълки Simple Smile. Една хубава и лесна за поддържане сокоизтисквачка е много удобен вариант за бързи и лесни витаминозни сокчета, особено сега когато чакаме още едно бебче Simple Smile

# 101
Просто харесвам Филипс, за мен има една марка и след нея са всички други.

# 102
Моето детенце е на 1.9 г. Доскоро ядеше ябълки и круши нарязани на парченца. Но напоследък, като ги види в чинията ги бута и не иска да ги яде. Решението ни беше да правим плодовете на сок със сокоизтисквачката. И много обича да гледа как приготвяме сокчетата. Има си любима чашка, която не дава да я сменя с нова  Simple Smile

# 103
Здравейте, kro!

Благодарим ви за мнението! Бихме ви посъветвали да смесите зеленчуци с плодове, които са с неутрален вкус. Добре е само един от двата вида съставки да преобладава. Ябълките, лимоните, краставиците са идеални за подобни комбинации с други плодове или зеленчуци. Поздрави и успех!

Hug Здравейте, да споделя и аз моя опит с децата.
До преди година само на зеленчуци Зелени живееха .
Вече твърдо отказв3ат  дори и в готвена храна да ги ядат.
Сега са на червена вълна.
Плодове ... обожават ябълки , могат да ги ядат всеки ден .

# 104
За щастие всички у нас обичаме зеленчукови и плодови сокове, и големи и малки. Може би децата имитират родителите си и така формират и своите навици и вкусове. Не се налага да използваме трикове, за да се харесат соковете, не добавяме подсладители или изкуствени вкусове.

Общи условия

Активация на акаунт