Спечелете сокоизстисквачка Philips Avance, като се включите в дискусията!

• 15 748
  • 154
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, Живка божилова!

Морковите са изключително полезни на пектин, лецитин, каротин (провитамин А), витамини B1, B2, РР, С и др. На малките деца им е трудно да ги консумират цели, защото им трябват здрави зъби, а когато тепърва им поникват мисията е почти невъзможна. Simple Smile Philips Avance ще се справи безпроблемно с изстискването на всяка капка от морковите, за да може детето ви да приема изобилието от полезни вещества, които съдържат. Поздрави!

Проблем при храненето за мен е необходимостта от консумиране на зеленчуци,които не обичаме,нищо ,че се молим многократно да бъдат изядени.Морковите-те са ни проблема,защото са твърдички ,а така необходими.Тогава използвам сокоизстисквачка,а полученият сок вече се консумира,без възражение

# 76
  • София
Моя син може да живее само на краставици Simple Smile Разбира се яде и други зеленчуци.
Плодове обича. Опитах се веднъж да му направя смути (ябълка, круша и банан). Каза "оле, колко е вкусно", но след това си остави чашата. От фрешовете с най-голямо удоволствие пие цитронада.

# 77
  • Бургас
Синът ми обожава фреш от ябълки и портокал и смути от банан, ябълки и някакъв червен плод-ягода, малина, боровинка.Общо взето яде беден асортимент от плодове и зеленчуци и понякога се налага да прибягвам до хитрини, но вече е голям и ги усеща.  Simple Smile Имаме сокоизтисквачка на Филипс, която купихме, когато забременях  преди 10 години.Вече и той се включва в рязането и подготовката на плодовете т.к. е доста трудоемко начинанието да подготвиш материала за фреш.Със смутитата е по-лесно.Има блендер към сокоизтисквачката и там не е необходимо да се режат на малки парчета.

Въпреки "трудностите" не сме спрели да си ги използваме, но що се отнася до зеленолистни съм забелязала, че не се изтискват добре, особено магданоза, който аз много обичам да добавям към моите фрешове.Определено имаме нужда от една по-модерна сокоизтисквачка и с удоволствие бих си пийнала един зелен сок.

# 78
Предпочитаме краставици и домати. Не и харесва да хрупа чушка, зеле морков.
Прави разлика между изстискан сок и от кутийка и определено предпочита бистър и такъв без остатъци .Ще се  радвам ако след ползването на вашата сокоизстисквачка Philips Avance сока излиза бистър, има добро усвояване на материала и почистването и е лесно.

# 79
  • Sofia
Моята дъщеричка е доста капризна по отношение на храненето-има продукти, които никога не консумира и е доста трудно. Любимите й зеленчуци са краставици и моркови, като съм чела че сока от морков повишава имунитета и е особено полезен през есенно-зимния период. От плодовете много обича ананас, от който става превъзходен фреш Simple SmileЗа да й предизвикам интереса към плодовете и зеленчуците, разказвам подробно с какво са полезни Simple Smile красиво поднесения фреш - с украса или с шарена сламка, различно нарязани зеленчуци или подредени плодови шишчета ми помагат да й възбудя интереса.
Недостатък на нашата сокоизтисквачка е дългото миене и сглобяване Simple Smile

# 80
Здравейте, за сега си правя фрешчета само за мен и много стария Philips върши перфектна работа. Обожаваме моркови и ябълки, както и всички червени плодове. Много обичам от магданоз, но не става много лесно в мойта Sad. Сега чакаме бебче и се надявам да го научим и то да обича плодовете като нас. С таткото наблягаме мноого на тях.

# 81
Здравейте, Галчудо!

За да разнообразите менюто на сина ви с повече зеленчуци, ви съветваме да ги прибавите към любимите му плодове. Радваме се, че наш продукт ви служи толкова години, но наследникът му от серията "Avance" ще изцежда всички плодове и зеленчуци за секунди и няма да има нужда да отделяте излишно време, за да ги подготвяте. Поздрави и успех!

Синът ми обожава фреш от ябълки и портокал и смути от банан, ябълки и някакъв червен плод-ягода, малина, боровинка.Общо взето яде беден асортимент от плодове и зеленчуци и понякога се налага да прибягвам до хитрини, но вече е голям и ги усеща.  Simple Smile Имаме сокоизтисквачка на Филипс, която купихме, когато забременях  преди 10 години.Вече и той се включва в рязането и подготовката на плодовете т.к. е доста трудоемко начинанието да подготвиш материала за фреш.Със смутитата е по-лесно.Има блендер към сокоизтисквачката и там не е необходимо да се режат на малки парчета.

Въпреки "трудностите" не сме спрели да си ги използваме, но що се отнася до зеленолистни съм забелязала, че не се изтискват добре, особено магданоза, който аз много обичам да добавям към моите фрешове.Определено имаме нужда от една по-модерна сокоизтисквачка и с удоволствие бих си пийнала един зелен сок.

# 82
  • София
Единствените плодове и зеленчуци,които сина ми консумира са ябълка,банан и краставица.
Редовно си правя фреш от портокал,грейпфрут и лимон,но той не желае въобще да го пие.
Обикновено на него му правя само от портокал,за да не му е кисел,но не е очарован.По скоро интереса му е само докато го правим на сокоизтисквачката и до там.Обича да участва активно в цеденето  Grinning Мисля,че с една такава професионална сокоизстисквачка Philips Avance ще му бъде още по интересно да правим сокове и това може и да го стимулира и да ги консумира  Peace

# 83
  • София
Моята дъщеря е със своите си предпочитания относно плодове и зеленчуци.
Като беше мъничка, изстисквах всякакви плодове в сокоизтисквачката ми Филипс, която е е от моето детство, тъй като при вида на плодовете, хлапнецето се мусеше. Тогава минах в тези нектари. Впоследствие останахме само на ябълки и банани, тъй като тя проастна и стана....малка дама с мнение! Simple Smile Напоследък много й харесва ябълка с киви, комбинация за сок. Много обича да яде ориз с коприва или спанак, но това ястие при нас на се казва "ориз с магданоз", защото другите зеленийки не ги обичаме! Wink От зеленчуците - краставици и моркови, това е! Simple Smile
И аз, като доста майки, правя често крем супи, в които слагам всичко нелицеприятно за моето момиче! Simple Smile
Сега съм бременна и се надявам да малкото човече да има желанието да хапва повече разнообразни плодове и зеленчуци, а покрай него и каката! Simple Smile

# 84
Страхотна е тази сокоизтисквачка на Philips.С моята (която и някаква измислена марка)ми се налага 2-3 пъти да връщам материала от контейнера за смлените плодове и пак да го пускам за изцеждане за да оползотворя напълно плодовете.А почистването и е цяло изкуство. Laughing

# 85
  • Русе, България
Моето дете се радва да опитва нови и интересни неща - както при плодовете, така и при зеленчуците. Любопитството му е голямо и това е ключът, с който си проправям път в нелеката задача да му предлагам здравословна и вкусна храна. При нас проблемът е преди всичко в количествата, които приема - според мен изяжда и изпива по-малко, отколкото е необходимо, но пък именно чрез повече плодове и домашно приготвени напитки се опитвам да компенсирам.
Смутитата ни станаха любими, откакто прочетохме за тях и забъркахме първия път; с удоволствие приготвяме за цялото семейство. Нашата запазена комбинация е: авокадо + киви + стръкче мента/магданоз + краставица + ябълка + лимон. Доста е питателна! Белята е, че за нея се нуждаем от цели два уреда - пасатора от една страна, с който да смелим кивито, авокадото и зелениите, и машината за сок, от друга страна, с която да изцедим краставицата, ябълката и лимона. Би било чудесно, ако с един уред мога да постигна това.

# 86
Ние пък не консумираме никакви зеленолистни , никакво цвекло , броколи , пащърнак , моркови .......ако не се под формата на сок. Като гледах рекламата в детската градина , все едно моето дете участва и то там Simple Smile
а аз не се справям с приготвянето на сок от тях , въпреки че имаме сокоистисквачка Philips  ( много съм доволна- дълги години ми служи вярно ) от една връзка магданоз изкарва чаена лъжичка зелена  пяна  Shocked

Имаме  магазинче за здравословно хапване- ей там с особена радост бих включила
сокоизстисквачката  Philips Avance- много лесно ще става почистването й .

# 87
И ние имаме проблем с консумацията на зеленчуци предимно - домати, чушки, броколи, зеле, червено цвекло са персона нон грата в детската чиния  Confused Обаче фреш от портокал и морков в комбинация с червено цвекло много се котира и определено й харесва на малката ми дъщеря и явно това е нашият начин за набавяне на витамини  Wink

# 88
Здравейте, аз пък съм забелязала, че моят син, когато беше по- малък (сега е на 4год.) ядеше абсолютно всичко!!! отскоро обаче си казва: без моркови или без "това зеленото" като има в предвид магданоза  Grinning в супата. Най-обичам да му правя крем супи с поне 10 зеленчука вътре, защото няма как да не го изяде  Grinning Определено гъби не яде и винаги ги познава, ако са в яденето, дори и да са много ситно накълцани. Но понеже той не пие вода изобщо, а само сокове, със сокоизстисквачката определено ще могат да се приготвят всякакви сокове, които ще набавят така необходимите витамини и минерали.

# 89
Здравейте!От както имаме сокоизтисквачка хапваме плодове и зеленчуци без проблем.Преди не ми се беше случвала да изям няколко моркова или ябълки на ден,сигурно за цял месец ми се събираха толкова.Сутрин първата ми работа е да приготвя фреш LaughingЛюбимият ни е от моркови и портокал!

Общи условия

Активация на акаунт