Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 34 859
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честито на всички обебили се мами ! Желая на малките им сладки бебочета ,здраве , късмет и безгрижно детство , а на мамчетата много поводи за гордост и усмивки ! Simple Smile

Аз имам един въпрос относно , мамчетата които са раждали секцио.
Боля ли ви при поставянето на катетъра и дали може да го поставят след като са сложили упойката, а също така кога го свалят и при свалянето какво е чувството , боли ли ? Имам чувството , че тази процедура най - много ме притеснява .

Нямам си на идея кога са ми го сложили, което ще рече след упойката, махането не боли и не се усеща даже. Това е най малкото гадно. Не се притеснявай, колкото по малко знаеш толкова по леко ще мине.

Да ви питам, нашия човечец като спи издава егаси звуците. Ту звучи като отхрачваща се баба, ту цвирка, абе от акъл ни вади. Вашите човечета тихичко ли спат?

# 121
Моите конци от вътрешните шевове започнаха да падат на 13 ден.
Относно фонтаните баткото задължително се напишкваше при преобуване. Като стана на около 1 мес. започна да нацелва стената зад него. И докато сме на темата днес правихме фотосесия на малката и тя, разбира се, се напишка 2 пъти, наака се и повърна- пълна програма. На тези от вас, на които им предстои, да се въоръжат с много търпение и време и да го направят докато бебо е на около 10 дни. После не спят достатъчно дълго и са по трудни за "моделиране". Иначе мина много добре. Възползвах се от предложението на ElenaZ (от априлките 2014). Много мило и търпеливо момиче. Като ми прати снимките ще ви ги покажа във фейсбук
Маце, мойта спи тихо засега, от време на време диша по-тежко.

# 122
Естелитка, честито бебоче.  Много здраво и щастливо да е.  
Момичета, нещо никак не се чувствам добре.  Коремът ми е някак все едно ще се пръсне всеки момент.  
Дали не преядох пак злокобно?  Малкото отвътре подскача много,имам едни много странни бодежи ниско на корема и и около пъпчето ме боли.  Ще полудея..  А пък болките в кръста са черешката . Мръннн Sad

# 123
Маце, не де притеснявай! Не е необичайно да издават звуци. Моите момичета и двете цвилят като кончета. С първото голям страх брах, тя цвилеше нощем, ставам - светвам лампата да я проверя - нищо, спи! Бях се видяла в чудо! Рових из бгмамските теми, за да се убедя, че всичко е наред... Бях голяма паника! Новото бебе цвили и денем, и то много повече от кака си. ММ и вика Калина коня, аз го коригирам че е пони, по-галено ми е Simple Smile

# 124
Хаха  Joy как ме разсмяхте с това цвилене  Joy
Аз днес пък как се изтърсих по стълбите в нас  Confused Нося си сушилника, да го изкарвам на терасата и на пътеката явно се хлъзнах. Слава богу по дупе малко крака ми пострада  Whistling Ама мъжа ми на двора, викам детето, то естествено докато отреагира аз се надигнах.

# 125
Темата ще свърши, аз не съм се записала още. Утре ще ви чета.  Grinning

# 126
  • София
На мойто бебе пък му похъркваше нослето, като грухтене звучеше Sunglasses

Изобщо не ми се спи, а е никое време. Май минавам на бебешкия режим.

Честити бебчета на  Estelitka и Jennq и от мен!

# 127
  • Под кленовите дървета
Не боли слагането на катетър...но не е приятно никак. Свалянето също.

# 128
Моята мечта се прероди - на 30 март на бял свят се появи Евелина, секцио- трето- много лесно и бързо възстановяване, болница - ВМИ Хирургиите - ужасен престой и отношение Simple Smile, всичко мина....... Роди се - малка, но борбена и здрава и жива...... В къщи сме, изключително се кърмим, яко има газове, мнооооого сте изписали мили майки, ще питам за биогая капките - някой дава ли, за колики???  Толкова е хубаво да сме си у дома, толкова е хубаво с бебе. Желая на всички мнооооого здраве, щастливи мигове, много сбъднати мечти, приятни емоции  и послушни бебенца... (и батковци и каки..., че те малко издивяват като се появи малчо у дома)

# 129
  • София
Мама-сита, не боли, особено ако му сложат малко вазелин при поставянето. Свалянето още по-малко.

# 130
Мишеловска:) Да ти е честита дългоочакваната Евелина! Нека да е жива и здрава и да ти носи много радост! Heart Eyes

# 131
  • Варна
Мишеловска, Естелитка, Женя - честито! Радвайте се на малките си човечета!

Вентана, аз също имам такива болки около пъпа и бодежи, според моя лекар е нормално, защото се опъва кожата и се подготвя шийката.

Да ви се оплача - син ами е малко болен със сополи. Защооо?  Sad

# 132
Ето мееее Simple Smile Не съм се обебила още. Седи си господина и ме подритва стабилно вътре.

Hug Hug Hug

ЧЕСТИТО НА МАМЧЕТАТА С БЕБЧЕТА!
По списъка с нещата за родилното съм готова. Сега остава да се накумя да ги сложа в някой сак.
Вчера докато си лежах и си гледах корема ми блесна още една нова стрия на корема. Пропуснала съм я явно като е била цветна ли не знам... и е хоризонтална, вместо вертикална... Така ще си ходя - все едно Зоро си е тренирал сабята доста отдалече върху корема ми. Кой знае още колко ще излязат като се посвие... Ама какво да направя. Важното е бебока да е добре. А аз на морето хубавинко ще ги изпека.

Да ви се похваля с моя ЗЛАТЕН мъж - влезе в ролята на козметик вчера и се справи блестящо, после изпрахосмуча цялата къща и докато аз си почивах (заспах като пън на дивана) той сготвил милия пилешка супа и пуснал миялната.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 10:23 от chudesna

# 133
Мишеловска, Естелитка, Женя - честито! Радвайте се на малките си човечета!

Вентана, аз също имам такива болки около пъпа и бодежи, според моя лекар е нормално, защото се опъва кожата и се подготвя шийката.

Да ви се оплача - син ами е малко болен със сополи. Защооо?  Sad

Пакрис всички в къщи са болни Sad и децата и мъжа ми...май само аз още се държа само с болки в гърлото. Секциото ми е в четвъртак и силно се надявам да оздравеят до края на седмицата!
Аз се събудих към 6 с ужасни болки в корема и си викам айдееее май ще тичам до болницата, а то Пролив Simple Smile)

# 134
  • София
Добро утро, момичета!

Прекарах кошмарна нощ... Наспах се, но то беше едно въртене, неспокойство, имам чувството, че въобще не съм спала дълбоко. Цялата съм схваната и цяла нощ сънувах как ми изтичат водите, хахаха. Нали бях казала, че на 6-и ще раждам.
Снощи така ме присви, че свитки ми излязоха. Заболя ме де що има и направо дъх не можах да си поема и ММ само ме поглежда и вика: "Айде, почва се".
Ама беше само 1-2 пъти и отмина.
Днес имах намерение да се разхождам, ама... честит ви първи априлски сняг...

Giada, много се смях на това с коня.
Щях да ви юркам да правите тема в родени бебета, ама ми е толкова хубаво да ви чета Stuck Out Tongue

Мишеловска - честито и тук! Да ви е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт