Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 34 845
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Еstelitka Честитоооооо! Да ти е жива и здрава малката Марина  bouquet. Нямам търпение да прочета разказа ти Hug
mary81 В Майчин дом, без избор на екип Peace.
Васе Много рядко се дави, за сега това не е проблем.Аз изцеждам след като се е наяла, и то другата гърда до която не е стигнала даже. Суче горе долу през 2-3ч по 15мин и е готова. Едната гърда и е напълно достатъчна, даже остава, но поне не ме боли. Тази от която не суче обаче е на камък и трябва искам не искам да я изцедя поне малко. И аз си мислех за зелеви листа, ще питам и ЛЛЛ консултант тези дни дали е удачно толкова скоро да почна Thinking.

За обличането - нямам проблем да облека каквото и да било. Определено е стегната в ръчичките и крачетата, но не ми е проблем.
Каката - много се радва, но определено не разбира че това не е кукла и трябва да внимава. Постоянно иска да я гушка и целува, но също така иска и да и бърка в очите или да я буди просто за да плаче Crazy. Да останат и за секунда двете сами в стая за сега е невъзможно.

И нашата кукла маркира вкъщи наред - за един ден оцвети в жълто 4 хавлиени кърпи и 2 пелени Mr. Green. Добре че сме се заредили доволно още от каката.

Вода не давам, още по малко със захар. Жълтеница има, но не ме притеснява никак даже.

# 106
  • София
Estelitka - честито и тук! Ах, как я чакахме тази Марина;)

Amy - а дано! И твоето раждане влиза в графата "пожелавам си го и аз"Simple Smile
Murmurana - от Лидл всеки път случвам на страхотни ананаси.

Маце - на едни наши приятели им се роди момченце преди месец и му слагали салфетка на пишлето, като го преобуват, да не ги изкъпел;)

# 107
  • София
Естелитка честито! Да ви е жива и здрава Марина и много да ви радва!

За обличането през глава аз дето най се притеснявах сега мъка нямам, даже само такива бодита му обличам.   Ние за една седмица 4 перални дрехи пуснахме, шушондера прави поразии. Днес му взех олио бочко и намазах на обеленето и изчезна.Абе как се разбира че памперсите са ни малки? Че памперса от 2 до 5 кг нещо ми се струва че ни стяга newsm78

Ро3и не помага нищо стреля на посоки  hahaha #2gunfire ние памперса му оставяме и в двете секунди докато сложим другия той пука хихихи

# 108
  • София
Естелитка, честита да ви е Марина и тук!   bouquet

Маце, малък е като започне да има следи от пристягане по крачетата или коремчето. Може и да започне да пропуска.

# 109
Estelitka честито и тук за дългоочакваната Марина. Да ти е жива и здрава!
И честит имен ден на всички , които празнуват днес , включително и на моята прекрасна свекърва. Със здраве да си носите красивите имена!  bouquet

# 110

Честита дъщеричка на Естелитка! Да е жива и здрава!

11Alis99 На мен днес ми е 10 ден след секциото и се чувствам много добре. Първите дни пиех болкоуспокояващи от около 5-6 ден ги спрях. Всичко си е до организъм как ще се възтанови операцията.

# 111
Честит Борил на Шльоки_Пльоки - прекрасно име, да сте живи и здрави!   bouquet

jennq честито - ти направо би в класациите - 15:15ч. раждане, 16:30ч. отчет в темата, дай боже всеки му!   bouquet

estelitka да ти е жива и здрава малката буба, така дългоочаквана!  bouquet

Amy_lee страхотно е минало раждането  Hug - точно така съм си представяла и аз второто си раждане (в мечтите си).

# 112
  • София
estelitka - честито и тук, жива и здава да е малката Марина!

Честита Цветница на всички малки и големи цветенца и храстчета! Живи и здрави и все да ви е пролетно, шарено и цветно!

Ние на баткото всеки път му държахме памперса пред чурчето до последно. И като цяло не е правел много поразии, единични пъти е било. Имаше едно залпово оакване на цялата спалня, след което супер много внимавахме вече Simple Smile

# 113
Докато наваксам със страниците, забравям какво искам да ви кажа.

Най-вече - честити дългоочаквани бебета Марина, Димитър и май имаше още, но простете кратката ми памет! Като пиша от мобилната версия, не мога да скролна назад...

Vaseto, ние пълним памперсите твърде успешно. Най-смешната случса при нас беше на посещението на педиатърката. На един доста висок стил ни обясняваше как бебетата не можели сами да "евакуират" газовете, когато Калина такъв й евакуира на роклята, че всички се разсмяхме! Оттогава евакуирането на газове е най-модерния лаф вкъщи, а като ходим на консултация все гледаме да не се изпуснем пред лекарката.

Jasmin, На нас пък ни казаха  да почнем по-отрано витамин д, във връзка със "стряскянето" и бързия растеж. А на 30я ден еднократно вит. К.

Снощи имахме безсънна нощ, и двете ни дъщери виеха срещу пълнолунието! Малката се присвива и рева доо 2.30, голямата, която е при баба си плакала за мама и татко, та в 1 през нощта му звъняха да ходи да я приспива....Днес все едно нищо не е било, малката е ангелче...да видим нощта как ще е...

# 114
  • Под кленовите дървета
витамин К тук ни биха още в родилното, вит. Д даваме от раждането. Тук има един спешъл, който се капе върху зърното преди кърмене, никакви пипети, никви 5лв. Laughing

# 115
jennq , Шльоки_Пльоки и Еstelitka, много щастие и здраве за бебоците Simple Smile

# 116
  • Враца
Леле, ама активността ни намалява все повече, мисля, че е следствие от народилите се бебчета, мамите са заети, което е нормално.
Успех и стиснати палци на всички очакващи, като мен  Blush

# 117
Честито на всички обебили се мами ! Желая на малките им сладки бебочета ,здраве , късмет и безгрижно детство , а на мамчетата много поводи за гордост и усмивки ! Simple Smile

Аз имам един въпрос относно , мамчетата които са раждали секцио.
Боля ли ви при поставянето на катетъра и дали може да го поставят след като са сложили упойката, а също така кога го свалят и при свалянето какво е чувството , боли ли ? Имам чувството , че тази процедура най - много ме притеснява .

# 118
витамин К тук ни биха още в родилното, вит. Д даваме от раждането. Тук има един спешъл, който се капе върху зърното преди кърмене, никакви пипети, никви 5лв. Laughing
Витамин К дадоха на баткото при раждането и на първата консултация. Сега не са, не знам защо - на 21 сме при педито и тогава ще видим. За вит. Д пък ми каза да му давам по две капки на Джеймисън от 20 ден, че му била много голяма фонтанелата.
Естелитка, честито и тук!  bouquet

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 01:24 от Vaseto29

# 119
Аз не съм толкова заета все още, каката ми я няма, бебето ми засега е кротко. Но вече мога да се движа повече, шетам, излизам отвреме-навреме, възвърнах способността си да чета  Simple Smile Преди да родя живеех във виртуалното пространство, тъй като едвам имах сили да стигна до тоалетната..
Chudesna ми се губи? Да нямаме включване и от нея?

Шльокии, поздрави за Марина. За пореден път супер име!

Общи условия

Активация на акаунт