Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 35 469
  • 766
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Дайте съвети за увеличаване на кърмата..чайове няма тук, овесени ядки ям като кон, малката е на гърда през два часа, но вчера се изцедих пробно без тя да суче и докарах 70 мл. От двете Sad

На лекциите на НАПК казаха за увеличаване на кърмата - жито, бира - гинес за предпочитане - по 1 чаша на ден, или някаква друга висококачествена, боза, всякакви ядки, най-вече бадеми, орехи, кашу, сусам, тиква, кисело мляко и всякакви течности, ФУРМИ.
А ето тук има и още предложения: http://www.biberonbg.com/info/bilki.htm

Мая и Дидито - честити бебчета!

Аз да питам на свой ред - нормално  ли е да ходя да пишкам толкова често през нощта??? Значи обикновено ходех по2-3 пъти втория триместър, третия и сега по 4-5 пъти на нощ, но вчета ходих 7 пъти и много се изнервих вече. И при вас ли беше/е така? Буквално на всеки час ставам - от 23ч до към 5ч на всеки час.

# 466
Рози, айде, и аз ще ударя едно дунавско в твоя чест!  Joy
Пакрис, аз ходех през два часа + киселините - не е като да е през един, ама почти не можех да дремна ...  ooooh!

# 467
  • София
Ехааа,Мая!Да е жива и здрава Ивайла.Много голямо съвпадение с теб имаме .И нашата бебка ще се казва така,а и остава да се роди и днес.Разкажи като можеш как тръгна,изведнъж ли стана?
Разкритие мерят с пръсти.Поне така мисля,защото като ми мерят и казва един пръст един см.За 8 или 10 вече не знам.Хахах

Хехе, това ми хареса! Интересно наистина над 4см как го измерват.. Wink

# 468
  • Враца
Момичета пиша от телефона, не мога или не знам как да скрия текста, разказът ми не е много хубав, преценете и ми кажете.. Tired

# 469
Maya*the*Bee И другите да кажат, но според мен скрит или не, всички ще прочете разказа ти , поне от любопитство. А и щом си предупредила , че не е приятен, който иска може да го подмине.

# 470
Минавам и аз от тук да кажа, че ОЩЕ не съм родила и се мятам в леглото, че тия козунаци днес ми разказаха играта.
Освен менструалните болки, които си имам от два месеца, други признаци нямам.
Много се нервирам вече.

# 471
  • Под кленовите дървета
Айде Рози,Карамел...вие сте Simple Smile
Рози аз такова изтичане имах седмица преди да родя, но по-малко.
Имам усещане за три великденски бебето...звездите ми проговориха Simple Smile)
Маце уби ме с тази количка Simple Smile
Аз имам още да правя козунаци, яйцата ги приключихме тъкмо Simple Smile

# 472
И аз ако може да съм третата,с Рози и Карамелчето,че вече ми писна.
Майче,чакаме НЕ Скрит разказ от теб.

# 473
  • Варна
Мая, и аз искам да прочета за раждането. Написвай го, все още не се вижда да си сложила какъвто и да е текст в поста 0 нито скрит, нито открит  Grinning  Hug

Аз също имам леки болки менструални.

# 474
  • Враца
Получавате  Rolling Eyes
Първо да се похваля, че бебка засука зърното само щом го помириса  Party
И така...вчера си направих доста добра разходка, качване и слизане по стълби, абе натоварих си се съвсем умишлено от страх да не пренося. Снощи тъкмо си легнах в 1:00 и почти моментално започнаха стягания в кръста много ниско. Пробвах се да си заспя, но не ми се получи, видях в тоалетната, че имам розова кръв и вече се притесних. Викнах ММ изкъпахме се, реших да чакам, докато кръвта не стана червена(в последствие казаха че е нормално) и тръгнахме. В 5:30 бях приета с 2см разкритие, след множество прегледи ми изтекоха и водите, обаче разкритието не мърдаше. Включиха система, започнаха болките и стягането доста по-усилено, всичко се развиваше много бавно. Трудно получих разкритие, започнаха напъни, но бебка не слизаше към изхода. В резултата корема ми е на синини от натискане за да се случи раждането. То не бяха акушерки, то не бяха лекари, който не се докопа до мен той не ми скачаше на корема. Главата излезе много трудно, наложи се да ползват вакуум, направиха епизиотомия и след зверски напъни от моя страна излезе цялата. Накрая се оказа, че пъпната връв се омотала и държала тялото високо. Изплака трудно според мен, но вече е добре. Имам три вътрешни и четири външни шева, корема ми е в синини целия, така, че не мога да се похваля с леко минало раждане, но все пак мина.
Късмет на всички очакващи  Hug

# 475
  • София
Maya the bee като преживяла кошмарно раждане (което осъзнах чак след като наистина расказах за него)  ще те посъветвам да го премислиш първо, какво точно се е случило, мен чак ми се губят моменти, и все още имам този проблем, жалко че си сама в стая, аз се сринах последнята вечер когато останах сама в стая, хич не е хубаво,трябва си компания , всичко ще се нареди като се приберете, ако ти е трудно пиши ни тук! Ще те подкрепяме!

Ро3ииии това пукане го имаше и при мен преди да падне тапата но тя направо изхвърчя от мен!

Swampi ми се губи!

Карамел хайде бе, толкова ги стискахме и сега какво ще пренасяш ли? Ааа не...

Не се смейте за количката, уж учени хора сме, на края дойде един приятел, който нито жена нито бебе има и ни показа как...

Лаф на ММ, акото на Калоян малко ми зеленееше, и викам май сме го претоплили с торбичката за колики, и той вика ами сега какво правим? Поправимо ли е? Да го пуснем под студена вода?  #Crazy Викам кой бе?? И той ами бебето да го охладим... bowuu това съвсем сериозно.... Joy

# 476
  • София
Хахаха, Маце, хем ми е интересно това пукане хрм съм на тръни в момента.
Преди малко имах чувството, че ще се напишкам. Беба яко се бунтува, такова блъскане не е било и тия бодежи ниско долу са все по-осезаеми. Едвам съм вечеряла, не мога да се сгъна.
И пакрис ли писа за пишкането.... Не знам, май съм станала нещо като водогенератор, освен ставанията нощем, вече 3-ти път ходя за последния час.

Опекох козунаците, така че вече съм спокойна. Ще видим дали утре ше стигнат до гостите, за които са предназначени.
Цвети, Карамел, swampi, давайте да се групираме и това е. Разбираме се едната като тръгне да повлече другите, ок...?Simple Smile

Maya - мерси за разказа. Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 23:11 от Po3u

# 477
  • Варна
Рози, Маце - за какво пукане става на въпрос, бихте ли обяснили малко по-подробно, че нещо не разбирам.

Карамел -  фурмите предизвиквали контракции, тъй като съдържали окситоцин. Давай.

Мая, благодарим за разказа - тежко ти е било...

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 23:21 от paKris

# 478
  • София
Мале, аз що фурми изядох;)
Много обичам и си чопкам често пред телевизора;)

Пуканео е едно... Ниско долу, точно сякаш нещо бълбука и се пукат балончета.

# 479
Разбрахме се значи.Която тръгне,пише на другите.Дано,но май само си запълваме времето с дрънкане.Другите си имат ядове с колики,сукане и т.н,а аз ви занимавам с тъпотии.Хайде лека нощ.Дано утре е един по-добър и успешен ден.

Общи условия

Активация на акаунт