Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 34 927
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Аз всеки ден с казвам "Дано да е днес".  Grinning Утре съм на преглед, та да видим...

# 571
РоЗи, аз все си мислех, че по празниците ще ми излезе късмета, ама не би...  Joy
Багажа ми е събран го леглото, до главата ми е. Обаче имам неща вътре дто ми трявбат и почнах да вадя  Joy Сънувах, че оправям леглото на бебето - и на яве го сторих, въпреи, че в началото мисля да сложа в кошарката кошчето от количката... Онази вечер сънувах числото 17, обаче за ден ли беше или за час нямам спомен. Само помня, че ми казваха да си избера   Crazy Party Laughing
Аз си мисля, че ако си спазя термина, което никак не ми се вярва, бебето ще мине 4 кила... и по този повод се сетих, за изцепката на брат ми, като споделих, същото той убедено каза: "Ще го родиш! Бебета се раждат и по 5 кила!" Да, раждат ги големи мами, аз се съмнявам да мога да излюпя нещо по-голямо от 3500  Joy

За стриите и олиото - да си кажа честно започнах да се мацотя и с едно олио на Мустела, което е тестерче някакво. Сега преди малко се погледанх в огледалото и ми се стори, че са се поуспокоили тез мити стрии  Crazy Crazy Crazy

Цвети, чакаме новини след прегледа, дано този път по-лекинко те прегледат. Знам от първия път колко неприятно може да бъде. Сега докторката (на послената ЖК) много внимателно ме пипна и установи какви са сантиметрите. Ти провери ли как стоят нещата със "задължителния избор" на екип и упойката? Защото аз поразпитах и ми казаха, че няма такова нещо.

# 572
На мен ми се появиха мнооого стрии, въпреки че корема ми не е много голям, но пък много се разширих. Смятам да си взема Био Ойл след като родя.

# 573
  • София
Ни Рози,ни Цвети,момичетаааа,айдее Simple Smile Аз съм към 2 часа на преглед и си заминавам със сакчето с тайната надежда да ми кажат-оставаш!

За стриите  Sick на друго място нямам,но гърдите са ми бляяяк и нито био ойл помага,нито нищо,а не ми се мисли кърмата като слезе дали е възможно повече от тва да се нацепят.

# 574
swampi аз последните 2 пъти все се надявам да ми кажат, че е време да оставам, ама..  Grinning

Те бебоците си знаят кога и със сигурност ще е , когато най-малко го очакваме.

# 575
  • София
Chudesna - ще взема и аз да постеля, барем го подбутна леко;)
Сега сме сложили само един наш чаршаф, са не се праши матрачето...Simple Smile

Ти мани, ама по повод килата един познат на мъж ми се е родил към 5 кила, дали не беше 5.100, а майка му - тапичка като мен, само малко по-висока била.

Vstoilova - взимай от сега най-добре, че трябва бая време да се третират.

Swampi - айде, не остана! Стискам палци, пък дано подвлачиш крак... Ние с тебе конферентна връзка щяхме да правим...Simple Smile

# 576
  • София
Ами Рози,стягай се тогава,щото по план утре вечерта трябва да ме приемат и ако не е тръгнал,в четвъртък сутринта ми е насрочено секциото.

# 577
  • София
Значи много се забавихте, бой на всички, той Калоян зъби ще му поникнат докато родите Joy

Swampi, Цвети, Ро3и,Чудесна,Стоилова, стискампалци!

Аз тази седмица съм със свекърва вкъщи.. Rolling Eyes малко неудобно но ще се издържи...

# 578
  • София
Като ви чета май имаме поне три бебчета, които са заели стартова позиция за излизане Simple Smile Хайде малко остава, стускам ви палци за бързо и леко раждане.

Чудрсна, при мен също се появиха в последния момент няколко стрии точно около пъпа. Мисля чр стана като започна да ми пада корема и 3-4 дни по-късно се появи бебока Simple Smile

РоЗи, твоята госпожица с характер Simple Smile хем и се излиза, хем се стиска Simple Smile

Sarita, ние с теб бяхме с еднакъв термин и аз си мислех, че ще пренося, че бали съм с дълъг цикъл, ама младежа излезе голям бързак. Дано и твойто бебче да се поразбърза малко щом си му дала вече зелена светлина.

Цвети, мен при първия преглед за разкритие не ме боля, ама тогава само проверяваха. Като мр качиха в предродилна моята лекарка с няколко такива прегледа набързо ми ускори разкритието. Болеше, ама не е чак такава драма, бързо минава.

Аз съм много щастлива, защото вече не ме боли така кръста. Бях се поизплашила как ще е, щото първата седмица след раждането си бях със същите болки в таза и кръста, не можех да стана от леглото без да се държа някъде, а и първите крачки след ставане ми бяха супер несигурни.
Да ви кажа честно, все съм се чудила защо толко тежко някои жени понасят първите дни и стигат до депресии, аз принципно не се давам лесно, ноо... Сега разбрах, че хич не е лесно. Трябва много спокойствие и оптимизъм. Митето първите дни не искаше да суче, разрани ме, после няколко дни не беше акал, докарваше ме до рев редовно и още не мисля че са се успокоили съвсем нещата, но се чувствам по-добре. Стискайъе палци, днес или утре щр ходим на преглед да видим как върви и колко е качил, че аз вкъщи го меря на ел. кухненска везна в едно овално плато Simple Smile направо е готов да го сервирам за вечеря Simple Smile

# 579
Ама в тази тема много ги стискаме тия бебчета значи  Laughing Стискам ви палци на всички, дето ви се изчака чакането да си започне само раждането, че иначе е по-болезнено. Цвети, айде днес да приключва сагата и да разказваш.

За прегледа за разкритие при мен го направиха 1 ден преди раждането за първи път. Позволих само защото беба беше преносена и беше време да излиза. Беше болезнен и като свърши питах доктора дали това е било само преглед или и някаква друга манипулация е извършил - каза само преглед. Спед това се чувствах някак странно и некомфортно и мърморих на мъжа ми 2 часа - той пък каза, че ме е хванала параноята вече. На другия ден трябваше да постъпя за раждане и като отидох док ме пита дали съм имала болки, защото ми бил отлепил мехура #Crazy Значи много ме дразнят тия доктори така като правят.  #Cussing out

Мацето благодаря, ще го търся този био гейм във Варна да видим къде ще го открия. Моя док също каза да хапвам повече протеини - утре като изядеш 5-6 яйца и ще се оправиш ми вика, било от кръвозагубата,ама да беше изписал нещо по-ефективно.

# 580
  • София
Хахаха, Маце, съсипа ме от смях.
То сега е затишие пред буря. Кой преносва, кой около термин - ще почнем да падаме като сливи скоро, усещам!

Amy lee - давай го насам, младежа. Ще го изпапкам с най-голямо удоволствие GrinningVery Happy:D

# 581
  • София
Пак не успявам да ви изчета, ама хайде раждайте, да си говорим за бебета... Flutter

Честити бебчета на родилите мами и специално за адашката ми!  bouquet
Пристрастна съм, няма начин...

# 582
Стискам палци на всички чакащи. Както Рози каза ще почнем да окапваме, като круши /сливи хихи/.

# 583
Чудесна,оказа се ,че наистина не е вярно това ,което ми каза доки.Не ми се коментира в темата,но с няколко думи.Няма май да плащам екип,има и други начини.Още никой не знае ,че ще се отказвам,ако стане де,че много нагли тези лекари.Относно упойката,наистина няма цена и лекар преценява дали да ти сложи или не и сещай се като не си платил дали ще си мръднат пръста.Тук още са на празнична вълна.Още чакам да ме видят.

# 584
Момичета, не знам белот ли ще правим на 15-ти или народна топка Simple Smile
Аз вчера през деня докато бях спокойна, вечерта като си легнахме мм и той вика "Ох, чувствам се като пред изпит" и двамата не можахме да спим като хората. Аз някви шашави сънища, да не говорим, че от притеснение вечерта между 22-24 ходих до 00 през 30 мин да пишкам, какво беше това чудо  #Crazy. А сутринта като се вдигнах в 7:30 та на разтройство, пак от мислене, как ще влизам в болницата днес и за предстоящото секцио утре Sad Не мога да разбера, какво съм се паникьосала и за някакви глупости се притеснявам, въобще луда работа. Уж се радвам, че утре вече ще си гушкам бебо, обаче наистина съм като пред изпит  Rolling Eyes .

Стискам ви палци на всички, които чакате с нетърпение, да излизат бързо и лесно тия рогати и инати бебчета Simple Smile

Някоя има ли дето ще се засилва към Шейново да ражда тия дни, та поне да си правим компания Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт