Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 34 903
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
vodna_lilq Нормално е да си малко шашната, но като видиш бебока... ще се почувстваш по съвсем друг начин, сигурна съм.

Цвети , дано скоро приключи всичко при теб и да гушкаш бебче.

Ventana ми се губи тази сутрин, да не е потеглила към родилното без мен  Grinning

# 586
  • София
Ох, Цвети, ужас... Егати изнудването Tired
Дано си си изчакала чакането и леко и бързо да приключиш  bouquet
Също и за останалите очакващи Hug

# 587
РоЗи, какви сливи те годят бе душа! Макар, че ако вкараме малко от "онзи" хумор сме си баш сливи, не круши  Joy

Мацко, не се надувай ти сега, като вече си минала по реда си!  Crossing Arms Whistling Heart Eyes

Цвети, добро решение. Само бъди спокойна и се дръж. Пък и винаги можеш да избереш екип - просто казваш името на доктора и те ще му се обадят.

А къде ще го играем този белот?  smile3506

# 588
Ама си мисля, че каквото и да правим и да ядем, както и да се чекнем, ако човечето не е готово да слезе нищо няма да излезе Simple Smile)) Ххахаха
Аз съм убедена, че е така!  Peace
Ици-Бици, честита радост с най-прекрасното име!   bouquet Много здрава и щастлива да ви е!  Hug
Жени, честито и на теб! Живо и здраво да ви е детенцето!   bouquet
Гиада, дано бързо оздравявате всички! Представям си какво ти е!  Praynig Hug
Цвети, колко са ти болезнени контракциите, траят ли се?!  newsm78
Божееее, аз в неделя погача ще правя, вие още ми се туткате ...  Joy hahaha

# 589
Имам доста висок праг на болка и не мога да кажа точно,но е доста силна и режеща.
И да се похваля:2 см.разкритие и изгладена шийка.До утре може и да родя.Биха ми но шпа ,поне малко да успокоим болката.
И много нагли бе.Викат ми:"Ще звъним на докторката ако се раЗраждаш през ноща.Ако не утре ще те индуцира тя.Т.е ще предизвика."
Ама кой им каза,че ще я викат не знам.Чак ми е неудобно да им кажа ,че не искам екип.Някаква идея как да го направя тактично,без да се заяждат с мен.

# 590
Цвети , то тактично няма как да се каже, особено ако са нагли и нахални. Заявяваш им го директно и това е. Направи го, та да не го мислиш и това вече.

# 591

Ventana ми се губи тази сутрин, да не е потеглила към родилното без мен  Grinning

Неееее :/ тук съм  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
До като се натуткам да стана днес и да хапна,докато всички ме проверят по телефона и то стана късно.. а и докато изчета всичко... дявол на магаре стана.
Почвам да се шашкам. Вие имате някакви контракции,падали са ви тапи на повечето,кръв -мръв ала бала,аз нямам нищо. Рогатото само се премества и ръчка с крачета и ръчички и това е. Чудя се дали да не си ударя един горещ душ...или няколко  Grinning

# 592
Влизам набързо да ви кажа, че прокървих, много бледо течение с две точки червени, но не е слузесто. Дали е тапата, но е много малко, очаквах друго нещо... Започна да ми става много топло, някакви вълни ме обливат и сега много ми се и доспа и мисля да си легна. Нямам болки все още, по-късно ще ходя на преглед да видим какво ще ми кажат.

Моника и аз съм при д-р Минчев и дано бебка устиска, че той от утре се връща на работа доколкото знам.
Хайде лягам, че ще заспа пред компютъра.

# 593
Цвети, то деликатно няма как, казваш направо, но учтиво и спокойно. Просто им кажи: "А, няма проблем - ще се справим и с екипа, който е на смяна." Усмихваш им се и това е. Като цяло аз не знам ти защо си в болницата, а не си си у вас, като имаш толкова малко разкритие...

И много важно: Движи се! Върви по коридорите, даже и по стълбите слизай и се качвай. МОже да правиш и движения тип "бели денс", ама по-плавни де. Идеята е да въртиш таза, за да помогнеш на разкритието и най-вече на бебето да се намести. Пий течности!  Hug

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 13:50 от chudesna

# 594
То и при мен не е  падала тапа, контракции и да има са слаби.
Преди малко, както си лежах и ме обляха топли вълни и мен... сега ще подремна поне  час, че нищо не ми се прави пък и време не минава.

# 595
  • София
swampi - стягам сееееее, ей сега!!!

vodna_liliq - нормално е да се притесняваш, ама всичко ще мине докато се усетиш. Ех, още малко!

Вентана, душа, не се туткай толкова, че ни притесняваш Grinning

Хаххаха, chudesna, аз съм си една слива, затова ги пиша такива! Имах предвид джанки, ама нейсе. То и с джанките на компот станахме...

Цвети - на чудесна предложението много ми хареса и най-тактично....
Честито ти разкритие и изглаждане.

# 596
Здравейте, родили и неродили мамчета   bouquet Извинявам се, че не съм влизала цяла седмица да ви чета имам 30 стр. да изчета след малко Embarassed
Честито на всички родили и гушнали вече своите бебчета  Hug
Ние имахме гости  Wink моята сестра беше при нас за да ни помогне .. а от днес си се гледаме самички. Сестра ми си тръгна , а ММ е  на работа  Crazy и сега си се гледаме. Почнаха ни леки колики и пием Еспумизан, но само сутрин и вечер, а не на всяко ядене .
Изцяла сме на кърма и ни стига даже се налага и да се цедя, но не всеки път, че лудите ме хващат  #Crazy
храним се на 3-4 часа, а нощем на 4-5 .
Малко имаме проблем с дясното оченце, че много секрет има, но вече го промиваме с чай от лайка и сега е по-добре. Иначе сме на лекар чак на 28-ми.
Като излизахме от болницата бяхме с много мокро пъпче и се наложи да ни изпишат лосионче което да слагам след спирта.... и даде резултат миналата вечер ни падна  Heart Eyes
Надявам се всички да сте добре и пожелавам на бъдещите родилки успех и стискам палци всичко до минава бързо,безболезнено и с щастлив край !

# 597

Вентана, душа, не се туткай толкова, че ни притесняваш Grinning

Простете  Embarassed Embarassed Embarassed

# 598

Hug Моя съвет за очето е да пробваш промивки и със сребърна вода!  Peace

# 599
Чудесна ,преносвам 10 дни и ги е страх.За това ме записват всеки ден .
Благодаря  за съвета,ще се възползвам.

Общи условия

Активация на акаунт