Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 34 912
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
Честито на двете ни нови мами, да са им живи и здравички бебончовците, а на тях бързо възстановяване и леко гледане вкъщи   bouquet

# 556
Момичета,аз все още си чакам.Направо е отвратително.Ако знаех,че цял ден ще ми замине напразно,щях да си седя у нас.То стълбите ли не качвах,разхождах се и нищо и нищо.Дори нямам вече и регулярни контракции.За последните два часа ,само 3или 4.Идея какво да правя,че ми писна вече.
А кога ти е термина, че си в болницата? Извинявай сигурно си писала, но съм пропуснала. Аз имам още два дни до термин, имам чувството, че бебка няма да излезе скоро. А в същото време ме е страх да не реши днес или утре, че док е в отпуск. Леко се психирам вече.

Моника май искаме при един и същи лекар да раждаме, а той е в отпуск. Дано да устискаме докато се върне Simple Smile

# 557
ici-bici Честито да ви е жива и здрава и много да ви радва!
jenito123 - Честит бебок, да е жив и здрав!
Ние днес пак се извеждахме, тоя път организацията по-добра беше и веднага след хранене като заспа успяхме да се изнесем. Лошото е,че в квартала в който живеем няма къде да се разхождаме освен около блоковете... а сме далечко от центъра и градския ни транспорт се ограничава до маршрутки в които просто няма как да се качим с количката... Ще е голяма еквилибристика с 1 кола, ама ММ ще ходи пеш явно. Комшиите ни тепърва откриват, че сме чакали бебе.. Laughing представете си как ми е личало Simple Smile
Моя човек от снощи мина на нов режим, яде на 2 часа и половина... не е много приятно, но поне така няма рев до болка.

# 558
Жени,честит ти бебок и на теб.Жив и здрав да е,много да ви радва.
Току що ме гледаха за разкритие.Е няма,но ми падна тапата.Много гаден преглед,все едно нарочно го направи доки.

# 559
ТЕ като гледат за това разкритие да ви кажа малко и помагат да се получи. Аз като раждах доста пъти ми се случи и наистина много си е неприятно. Преди на прегледите не се усещаше така кофти, но по време на самото раждане те "удрят" по едно рамо, 100% съм сигурна, защото и едната акушерка като икоментирах нещо по въпроса, вика - е тя й докторката помага малко по-тоя начин...
Така че cvety83 стискам палци да започнат да се случват нещата тази вечер!

# 560
Мен точно преди 7дни ме преглеждаха за разкритие и стажантката ми каза, споко след прегледа ще падне тапата. Ем още не е или поне аз не съм разбрала.  hahaha
Цвети стискам палци всичко да мине леко.  Hug
Русалка, аз чакам д-р. Минчев. С теб да не сме се засичали на запис на тонове в Св. София?
РоЗи, айде утре да се похвалиш с едно леко раждане и здраво бебче.  Hug
Честито на нови мамчета за бебоците да са им живи и здрави!   bouquet

# 561
  • София
Маце  Party

Благодаря за стиснатите палчета, момичета   bouquet

Еми аз освен да се надявам с изтичане на водите да почне всичко, че с тия контракции ми е много хахаво. Уж зачестиха, по едно време даже ме преряза както си ходех и писнах от болка, а сега... Загледах един сериал и От половин час нищо.
Само я кажете, тая тапа колко се влачи? От време на време продължава едно кафеникаво...

Цвети - айде, почва се!  baby_neutral
Убедена съм на 100%, че особено накрая много подпомагат за това нещата да се случат именно с този преглед.
При мен днес доктора бая човърка, а и странното ми беше, че ме хвана с едната ръка под гърдите... И сякаш бебето се донамести. Много ми е странно, не мога да го обясня:)

# 562
  • София
Добро утро Simple Smile темичката май наистина напоследък е позапустяла, но пък аз най-накрая успях да я дочета.

Честито на мамите с новоповили се бебчета, да са им живи и здерави.

Да се похваля в неделя си направихме първата разходка с количка. Времето беше много хубаво и се разходихме за половин час из квартала.

Както споменаха вече и други скоро обебили се и ние имаме драма с кърменето. Митето е много нетърпелив и трудно засуква, дори да го събудя рано. Първите дни успя да ме разрани и бях в лека депресия. Изчетох сумати статии за кърменето, гледах и клипчета и с много зор сега почти ср справяме. Мисля все пак, да се свържа с консултант, въпреки че разбрах къде съм сбъркала.

Някой питаше за шевовете, аз имам един, но още не е паднал изцяло конеца.

# 563
Ох, момичета докато ви изчета ми се завива свят с тия реклами дето изкачат постоянно. Кой ги измисли не знам, който и сайт да отворя постоянно ме прехвърля към други рекламиращи сайтове.
Тази сутрин се излюпих рано и не мога да заспя повече , но сега пак ще опитам да дремна поне половин час.

Po3u , как си?   bouquet

# 564
Добро утро момичета.
Май и аз ще се включа към белота.
Контракциите не спират,а разкритие не се знае дали има.Ще си чакам да ме видят след час,два,а до тогава ще си ме боли.Никога не съм си и помисляла ,че ще си седя с контракции повече от 24. Часа.
Рози,при теб има ли развитие?

# 565
Добро утро!
Празниците минаха, а аз не съм родила  Laughing
Постоянно съм с болки, контракции, но нищо съществено.
То аз така съм си от два месеца.
Изпробвах всичко освен разходки, защото много ме боли таза и разходките не ми се отразяват добре.Иначе това фурми, ананаси, сексове  Crazy ....всичко  Laughing

# 566
Добро утро!
Празниците минаха, а аз не съм родила  Laughing
Постоянно съм с болки, контракции, но нищо съществено.
То аз така съм си от два месеца.
Изпробвах всичко освен разходки, защото много ме боли таза и разходките не ми се отразяват добре.Иначе това фурми, ананаси, сексове  Crazy ....всичко  Laughing

Крамелчееее, ела да си горовим!  Laughing След като и аз правих всичко, дори стълбите качих, защото нямахме асансьор бебето си стои ли стои. От време на време някоя контракцийка и туй то. Днес даже и ананас ям. Хаххаа Снощи пак правих йога упражнението "клечане", белким се поразтегна още. На йога топката пак се търкалях... и нула развитие по въпроса.

Ама си мисля, че каквото и да правим и да ядем, както и да се чекнем, ако човечето не е готово да слезе нищо няма да излезе Simple Smile)) Ххахаха

ММ за втори път отложи командировката за края на месеца. Каза, че 7 дни преди 27-ми да съм родила  Joy Предния ден нещо се бях изнервила, че два дни подред с контракции и ни се засилват ни нищо и той ме пита съвсем сериозно: "Кажи, кажи кога ще раждаш!" Как се ядосах...  Close

После майка ми дойде да боядисваме яйцата и така сме се смяли той като пак почна с неговите философии за раждането, датите, изчислителните машини в родилното и т.н. Голям е образ! Все едно слушаш малко дете, което се опитва да ти обясни, че щом по телевеизията дават нещо то е 100% истина.  Joy

ДА СЕ ОПЛАЧА, въпреки, че не съм го взела присърце - Имам подарък МНОГО (3-4) стрии по корема точно около пъпа. Баш накрая се появиха.  Cry Коремът ми наистина е много по-голям от предния път и може би изведнъж е наедрял, за да се сдобия с тях... Мажа уж по два пъти на ден, но май ще си взема нешо по-силно, дет' се вика. Мислех за Мустела. Вие какво ще кажете?  newsm78

# 567
Добро утро и от мен момичета! Тази нощ си имах за първи път доста силни и продължителни болки, но както почнаха, така и рязко спряха, усетих такава лекота и заспах. Сега няма нищо, но през нощта бях на нисък старт за тръгване към болницата Simple Smile Днес ми е датата на термина и ще видим, дано има развитие.

# 568
Здравейте и от мен! Simple Smile
Честито на новите мами и успех на тези, които в момента са в ход.  Laughing И аз си чакам още. Всъщност термина ми е за 18ти, но все си мислех, че ще е по-рано. Аз исках да не е по празниците и сега вече може да си се случва. Ама като ви слушам за тапи, води и контракции....при мен признаци нулеви. Е имам си една нова "екстра", която ме побърква - чисто нов и болезнен хемороид. Извинете ме за натюрела толкова рано, но нали сме тук да си споделяме... Simple Smile))

Успешен ден на всички!

# 569
  • София
Момичета, казвам ви, някои бебета яко са се запънали:)
Моята е решила да ни изненада и то с гръм и трясък, убедна съм. Мм и той мисли, че ще се покаже на бял свят утре, баш на рождения ми ден.
И така майка ми ще може цял живот да заявява "казах ли ти" Simple Smile

Снощи имах контракции, зачестиха, станаха болезнени, но факта, че успях да се унеса и да заспя като пън, ви говори нещо...Simple Smile
Ставах до тоалетната и до там.
Мнго ме заболяха и червата по едно време и къркоренето разбуди бебка, но това беше.
Днес съм на разходка до детската кухня с една приятелка, ще се раЗдвижвам:)

Chudesna, карамел - поне го удряте на здравословно хранене и спорт:) Joy
За стриите - "честито". Аз мажа тия на краката с био ойл и май се позатриват.... Но трябва бая мазане.

Цвети- пиши след прегледа... Дано има поне някакво разкритие. Казаха ли ти дали ако има ще ти пуснат система, или ще те чакат?

Mimasbg - стискаме палци и на теб! Peace

Айде, и бебетата за утре да се готвят, знаменателна дата е  Embarassed

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 09:39 от Po3u

Общи условия

Активация на акаунт