Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 34 946
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Хахаха, мани, само ви забавлявам тук:)
Ама сега след прегледа за разкритие вече нямам съмнение. Баш като по книгите - слуз с кръв. Бляяяк. Явно това е начина да зе подкарат нещата:)

Благодаря за разрешнието:)

# 541
  • Враца
Ро3и браво, Pakris на 3 дни сме.
Аз съм голяма паника, всичко ме плаши, всъщност плаши ме това, че не съм запозната. Плаче ми се заедно с бебка. Я кажете посиняването на устните дали е знак за проблем, по принцип се случи след плач  newsm78

# 542
Рози аз на 31.03 следобед бях на преглед и бях със сантиметър разкритие.Док каза няма да е скоро...е да ама не.През нощта в 3 и 30 се започна екшъна.Та на тези приказки „няма да е скоро”” вяра да нямаш.
Успех ти желая и спокойствие Simple Smile

# 543
Хайде Рози,стискаме ти палци! Всичко да мине бързо и леко!

# 544
Аз на гинекологичния преглед в четвъртък бях с 1.5см разкритие , но доки каза , че всичко може да се случи за часове.

# 545
И аз да се включа след дълго отсъствие  Grinning  Честито на всички обебени мами!

Нашето великденско-априлско зайче изскочи на 07.04.2015г. easter Роди се нормално (ако така може да се нарече едно дирижирано раждане), 3,180 кг., 50 см. и се казва се Елица. Засука на 3 ден, има мляко и сме много щастливи.

При мен второто раждане за жалост не беше по-бързо и по-леко, но пък възстановяването е в пъти по-бързо и шевовете ми са по-малко. Наложи се да е предизвикано, защото беба не даваше сигнали, че ще излиза, а се водеше преносена. Сложиха ми система в 10:30 ч. и родих в 16:00ч., като през половината време се ядосвах, че пак съм отишла да раждам без упойка  Crazy упражнение за луди.

# 546
Ici-bici честита Елица! Да е жива и здрава!

# 547
I ci-bici  честита ви рожбичка!Да е здравичка и щастлива,много да ви радва.
Рози на колко време са ти контракциите?
И към момичетата,на които са им предизвиквали раждане-може ли да ми включат система,ако нямам никакво разкритие ,че май разбрах ,че не можело само с контракции?Чудя се до кога ли ще си седя така?

# 548
  • София
Ici bici, честито и от мен Simple Smile

Цвети - на 15тина минути... Ама не точно, сякаш не са регулярни, накар че на тоновете си излязоха тамън.
Твоите?
Довечера в болницата ли ще си?
Аз мисля, че и без разкритие пускат система, ама да не те лъжа...

# 549
Да тук съм си в болницата.Моите контракции са около 20 мин,но не са регулярни.Ту на 18,на 15,на21.Току що говорих с акушерката и ми каза,че не може система без разкритие и ако до утре няма нищо ще ме прегледат и ще решат какво ще правим.

# 550
  • София
Съобщавам новина от jenito123:
Родила е на 05.04, момченце, 52см и тегло 3.7 Кила:)

# 551
Честито на jenito123! Да й е живо и здраво синчето и много да я радва! Heart Eyes

# 552
Благодаря за пожеланията  Simple Smile Честито на jenito123, да и е живо и здраво момчето   bouquet

Олелее cvety83 при теб е много напечено.   Crazy   Стискам палци да мине бързо и всичко да е наред - още малко търпение и си пази силите за екшъна. Ама нямат ли си начин за подпомагане на разкритието, нали имаше едни хапчета  newsm78

Мацето, нали беше писала, че краката ти са много подути след раждането? Оправиха ли се? Какво ти помогна? Моите са огромни, не мога да си вляза в обувките. На изписването се наврях в едни с 2 номера по-големи.  Blush

# 553
  • София
Ici bici  честита Елица! Да ти е жива и здрава и много да ви радва. За краката ми помогна Био гейм, ние го взехме от аптеката на Щерев, но е от онези добавки на батките от фитнеса. Пие се по една лажичка три пъти на ден. То си е протеинов шейк и има различни вкусове, струва около 12 лева. Много ефективно за три дни ми се опраяиха краката, плюс правех упражнения ( стоиш права и заставаш на пети, след това на пръсти)  повтаряш докато не ти омръзне.

Честито и на мама jenito123!

Ро3и аз след такъв преглед родих! Хайде с лесно да е! Утре те чакам да се похвалиш!

# 554
Здравейте момичета!! Честит празник на всички!!
Честити бебета на всички нови мами.
РоЗи....заплювам си,ако родиш утре,аз след теб!!!!! Вече ми е много тегаво,едвам ходя ,едвам се обръщам вечер в леглото от едната страна на другата ,като хапна повечко и имам чувството ,че малкото ще ми излезе през пъпа. 
Охх оплаках се  Blush

Общи условия

Активация на акаунт