Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 34 901
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Чудесна ,преносвам 10 дни и ги е страх.За това ме записват всеки ден .
Благодаря  за съвета,ще се възползвам.

Ахаа, ясно. Те пак могат да те записват всеки ден и да не си при тях, ама както ти се чувстваш най-добре - така. Само бъди спокойна, уверена и знай какво искаш. Просто някои от персонала там явно осерн като родилка те виждат и като банкнота влята при тях от ЗК. 

Сега пък джанки!  newsm62

# 601
мен също като ме преглеждаха за разкритие не ме заболя много. Според мен трябва да си добре отпуснат, за да не те заболи. И аз да ви кажа много се притеснявах да не пренося и да родя голямо бебе, но и това бебе и големия ми син ги родих точно 4 дни преди термина, с тази разлика, че баткото беше 3600, а брат му сега се роди 3980. Днес ходих на преглед при генеколога ми и всичко е наред. Всеки ден съм по- добре от предния, само ми е малко трудно ставането и лягането в леглото. С бебчо се кърмим и апетита му се увеличава, аз имам кърма да изхраня тризнаци и скоро се надявам да се регулира, че всичко става в мляко около мен. Simple Smile

# 602

[/quote]

Hug Моя съвет за очето е да пробваш промивки и със сребърна вода!  Peace
[/quote]
Благодаря!!! Ще пробвам ! Че до 28-ми има много време е трябва да мислим нещо...

# 603
Привет отново... поспах си хубавичко този следобед  Grinning Grinning

Сега да питам все още неродилите, със сигурност покрай Великден си хапваме повече яйца от обикновено, но искам да питам по колко си позволявате? Аз изяждам по 3-4 на ден, но знам , че колкото са полезни, толкова и не са. Въпросът ми може да ви се стори глупав, но наистина се зачудих колко е допустимо.

# 604
  • София
Аз по принцип не си позволявам много яйца... 3-4 на седмица, максимум. Е, ама и в хляба слагам, някой друг кекс.. Може и повече от 3 да станат.
Според мен за извънредно похапване е ок, да не става навик  Peace

Я и аз с един въпрос - сигурно е нормално де, ама - покрай контракциите и към края, стават ли ви по-мудни бебетата? Моята особено след прегледа, когато си мисля, че лекаря я понамести някак, е една бавна... Няма ги тези опъвания, опити да излезе откъм ребрата. Даже преди малко се притесних и се наложи да я подбутна, че да се размърда.

# 605
  • София

Hug Моя съвет за очето е да пробваш промивки и със сребърна вода!  Peace
[/quote]
Благодаря!!! Ще пробвам ! Че до 28-ми има много време е трябва да мислим нещо...
[/quote]

При нас се оправи очето за един ден, просто промивка с физиологичен разтвор, като минаваш от външната към вътрешната страна и задържаш лекинко при каналчетата.

Ние днес бяхме при педито, качил е 800 гр ! Много се зарадвах. Лекарката е много доволна от него, държи си главата вече много стабилно, за повръщането каза че щом е толкова рядко да не се притеснявам. И за капак изака се точно преди да го премерят, та тя така му се зарадва на жълтото злато  Joy

# 606
Рози и моята бебка е по бавна тези дни, а по принцип ме риташе постоянно. Ама нали все пак мърда, а и малко остава. Аз не съм изяла нито едно яйце, и детето не яде- само ги чупи, та ММ има да яде яйца Simple Smile
Встоилова не знам за бременни, но по принцип имам спомен, че над 4бр. не е добре да се хапват

# 607
Благодаря ви за отговорите. Извънредно е наистина , че само като ги видя едни такива хубави и ме изкушават. Иначе освен покрай Великден , много не се сещам за тях.
Ро3и , според мен им е тясно на бебоците вече и моята има моменти, когато не е много активна.

# 608
  • София
И аз вчера си позволих да излапам две, днеска едно със салатка, ама да не прекаляваме.
И понички правих, после кекс.... GrinningVery Happy:D

Маце, браво. Младежът се е представил подобаващо  hahaha

Явно бебоците вече заемат нисък старт, наистина. Аз ще си я ръчкам, пък... Grinning

Леле, момичета, не знам и нервите ми идват вече в повече, и чуденката - боли ли ме, не ме ли боли. И за капак съм под страшен стрес от вниманието на хората около мен. До къде стигнах - да се оплаквам от внимание Simple Smile
Споменах оня ден на майка ми, че ми се похапва нещо определено и може тия дни да ми направи. Жената като се притеснила, днес сутринта ми пише - идвам към вас. Аз мислех да излизам и я заварвам на вратата, носи ми хапване. Душица!
Баща ми й се карал как на бременна всяко желание се изпълнява и аз се чудя да се смея ли, да съм благодарна ли... Благодарих в крайна сметка, посмяхме се и й се скарах да се отпусне.
По-късно ми звъни да ми напомни да съм спокойна, че всичко ще е наред и ги усещам как са по-притеснени от мен.
И за капак - почнаха вече хората да ми звънят да ме проверяват дали не съм родила. Айде, тия с които не се чувам почти ги прежалих и почнах да не вдигам, ама братовчедка ми, дето е от първите, които ще разберат като се появи малката мишка.... Направо ми иде да режа глави  #2gunfire

Оплаках ви се  Hug

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 17:10 от Po3u

# 609
С никоя храна не бива да се прекалява. Но от няколко яйца на ден нищо лошо няма да стане, спокойно. Още повече, че това не е всекидневен режим, а за няколко дни. Най-много да помогнат да се вдигне желязото малко Simple Smile

Моят термин е началото на другата седмица, но бебо не дава признаци да излиза. Да чукам на дърво все така активен си е, а аз съм пълна с енергия и не се спирам. Simple Smile

# 610
аз от сутринта съм на телефона!! Докато се изредят всички роднини,че после и една приятелка,която роди януари и тя,а с нея говорихме 3 часа. Да живеят безплатните минути!
До довечера не знам какво ще ми причинят на телефона. Ще ми се опържи мозъка.
Плаша се,че като дойде момента ще се юрнат пак да звънят една тумба хора и на никого няма да вдигна и после няма наваксване  Laughing Laughing Laughing
Абе моето рогато заема едни много кофти пози и имам чувството,че ще ми се пръсне коремчето.
И той ги прави тези номера когато си хапвам.
Има ли някоя мама,която ще ражда в Майчин дом в София...може и да сте казвали,ама не помня.

# 611
Момичета   Hug

Ще ви успокоя ли ако кажа, че след раждането роднините и приятелите стават все по-досадни?  Joy Joy Joy
Само днес телефона ми е звънял над 10 пъти, като изключим позвъняванията на милото които и те са горе-долу толкова. Има моменти в които направо ми иде за изхвърля телефона. Една съседка се оказа приятелка на свекърва ми и идва да ни проверява, представяте ли си? Имам чувството, че съм на 12 години и са ме оставили сама у дома и съседката идва да види дали не съм подпалила блока. А на моичкия му е много забавно и само се хихика като звънне вратата, иде ми някой ден да го шибна с тиганЯ по главата  Joy Joy Joy

Нашата мадама снощи направи белята във ваничката  hahaha hahaha hahaha на мен ми стана смешно, но баща и не беше никак очарован

# 612

Онзи ден нещо се успа много и аз шаш и паника... потропвах по корема, за да го събудя.  Crazy Вчера и днес особено е голямата гимнастика в корема. Тъй че явно е въпрос на настроение, знам ли ...  Joy

Ronnie.S, изумителни роднини имаш!  Laughing

# 613
  • Варна
Здравейте, тази сутрин имах честта да посрещна на белия свят втория си син Явор, 3650 г, 51 с

# 614
  • София
Аааааа, pakris, каква изненада!!!!!
Да ти е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт