Нашите мамчета чакат да изскочат великденско-АПРИЛски зайчета! - Тема 20

• 35 479
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Alvinda Аз до колкото съм чела при кърмените бебета е нормално както да акат след всяко хранене, така и да пропускат няколко дни, ако усвояват цялата кърма, която поемат. Тук тотално отричат това пъхане на разни неща в дупето, защото може да си докарате големи бели. По-добре изчакайте преглед, но щом няма признаци за дискомфорт бебчо няма повод за притеснение Peace  

Една статия за акането със снимков материал, която ми беше много полезна, особено когато бях мама за пръв път Peace
http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

# 241
  • София
Тая седмица няма бебевалеж, какво се кротнаха всички?

Ро3и, Цвети, и swampi са ми следващите на листата.

Алвинда, спрях с предлагането на гърда, не ще и не ще, то и кърма имам колкото за две хранения на ден.Чакам някой ден снаха със силиконови гърди че нали е закърмен със силикон  Joy. Пия на Хип за кърмачки и давам АМ на Хип Комбиотик, понася му много добре, има вътре пробиотици и се изаква редовно и сега за сега има много леки колики. Предлагай му ти по често гърда, и аз не бих бъркала в дупето. То първите дни е супер странно акото, при нас беше все още мекониум.

Ние вчера нали го водихме на фотосесия, само един път опишка фотографката, много добре се държа шушона, а за снимките просто нямам думи, толкова нямам търпение да ги получа готови. Малко е скъпичко обаче си струва. Мацката е шаман за бебета...

# 242
  • София
Маце, в Щерев с Хип ли ги хранят?

# 243
  • София
Ох, не знам защо ама всички, де що има роднини и познати, които не се сетиха до сега, почнаха да напират да ме видят... Айде, свикнала съм на извънредно внимание покрай наближаването на рождения ми ден, ама... Точно сега на финалната права не ми е до никой и вече не знам какво да казвам на заявката "искам да те видя".
Много съм изнервена, извинете, ако ви дотягам.

Carry - запазих си я тази статия, доста полезна и "цветна" изглежда Simple SmileWinkSimple Smile

Маце - чакам, аз съм си заплюла swampi за партньор в раждането, ххехе.
Твоят млад мъж много добре се е държал на снимките, браво;)

# 244
Здравейте! Редичките ни са оредели, но така поне аз успявам да ви изчета  хихихи... За изписването и гостите, аз съм прдупредила, че само родителите ни ще дойдат вкъщи, но за около половин един час и после кой накъдето е.

Определено трябва да се върна и да прочета какво сте писали за раждането, защото изведнъж се стрвснах нещо, че съм крайно неподготвена. И мен много ме дразнят всички с глупавите им прогнози и как едва ли не вече раждам и само ме стряскат.

Успешен ден на всички!

# 245
  • София
Маце, в Щерев с Хип ли ги хранят?

Главно с Хип, зависи кой им прави промоции, обаче и двете педиатърки препоръчаха Хип, ние и тая козметика ползваме. Мляко и за къпане на Хип, и бочко крем за дупето.

# 246
  • София
Рози,можем да си направим конферентна връзка Токуда-Щерев Simple Smile

# 247
  • София
Swampi - добра идея!
Какво се разбираме - за утре или петък? Simple Smile
Аз утре съм на тонове и мисля после да Отида до Щерев за едно масажче, че вече не съм човек.....Sad не мога дори на д-то си да седя;(

# 248
Рози,я си пусни това парче и не се ядосвай!!
https://www.youtube.com/watch?v=seYdtoizMvE

Wink Wink

# 249
Здравейте, мами! Не смогвам да ви изчета, все нещо правя и не опирам до компа  Wink
Майчинството е страхотно, с всеки изминал ден се чувствам по-уверена в действията си! Надявам се и при вас да е така! Честито на новите мами, да са здрави бебчетата им!  Hug
 Преведоха ли ви вече мартенската част от 45-дневния болнични (на мамите, които болничен обхваща края на февруари, целия март и началото на април)? При мен още няма нищо  newsm78

# 250
  • София
Ако не ме лъже паметта Гиада така след масаж роди,така че за утре вечер може и да те огрее Simple Smile Мойта док за празниците ще си почива близо до София и хич не ми се иска да и прекъсвам почивката,че и по нощите Simple Smile

# 251
Ама наистина много пусто тук Thinking. С две деца си мислех, че няма да мога да ви следя, пък то се оказа точно обратното. По цяла нощ малката не спи и се чудя какво да правя, през деня пък аз не мога да спя хубаво... Като дойде лятото сигурно няма да има никой вече тук Rolling Eyes
yes И аз си мислех, че ще ми е трудно с двете, ама тц - даже и баткото не ходи на ясла. Със сигурност до месец темата ще опустее съвсем ...
Аз този път не оставих време на никой да ме пита "не си ли родила".  hahaha Ама и предният път не са ме питали и изнервяли, бях предупредила.  Peace
Ани, на мен ми преведоха дори целия 45-дневен, който беше до 31 март. Вече ми се обработва болничният за раждане.  Peace

# 252
Пф.. на мен не са ми превели все още нищо,а болничният ми е от 09.03.здраве да е.
Еййй аз днес съм в 38-ма седмица,забравих да се похваля.
Като бях на тонове малкото заспа,чак към края се разрита. Имах две контракции,които изобщо и не ги разбрах. Докторката каза,че до две седмици след подготвителни контракции може и да се появи бебочко. Нека.. 15.04 е един прекрасен ден Grinning

# 253
Пф.. на мен не са ми превели все още нищо, а болничният ми е от 09.03.здраве да е.
Той може още да не е занесен от работодателя ти. Трябва да го занесат в НОИ до 15 април, после има още 15 работни дни докато го изплатят ...  ooooh!

# 254
  • София
Ventana - чела си ми мислите   bouquet
Честита 38 седмица!
Май добре се нареждат нещата:) Стискам палци!

Swampi - аз точно й писах да я питам дали в Щерев беше ходила и се усетих накъде може да отидат нещата.  Joy
Ми, айде утре по едно масажче да си направим и в петък, живот и здраве, пускаме конферентната връзка? Дже може да направим канал в ютюб да ни гледат и другите.
Тамън докторката ти ще се отбележи преди празнците и ще я освободиш.
Моята ме успокоява, че била дежурна за Великден, да не я мисля:)

Anny, vaseto, mace - ако знаете колко добре ни действате на нас, чакащите:) После ако запустее темата поне ще знаем къде са всички - по парковете;)

За болничните - моят 45-дневен е от 6.03 и вчера са ми превели за март.но и видях че бързо са го занесли от счетоводството

Общи условия

Активация на акаунт