Женени от пръв поглед - 3

• 50 082
  • 760
  •   1
Отговори
# 405
И как го прегръща Тонито все едно е майчица,дето се грижи за синчето си;)

# 406
Олеле майко, Тонито щяла да учи Наско  и да му показва как да се променя  Whistling
Не знам къде ги е сънувала тия работи.

# 407
  • София
"Аз съм най-важната...трябва да мислиш само за мен.." Rolling Eyes ooooh!
Лелеее, не му е лесно на Наско.

Женското А хем грозновато, хем нахакано...а леле майкоу...
Ама и "Насето" как я зае...а да тичка след него.... Joy

# 408
  • София
Еми права е пък, той тръгнал два метра напред, тя тича след него, това нормално ли е?

# 409
Тониту много се филмира  Laughing
 Като някаква даскалица е.Наско в чудо ще се види.

# 410
Ще го променя вече Тониту  Mr. Green

# 411
Честно, никоя от вас ли на медения си месец или по принцип не си мисли, че е най-важната за мъжа до себе си? Няма нужда да ми казвате, знам, че ВСЯКА си го мисли.

Проблемът е, че Антония като някакъв наставник тартанисва на Наско и то по грозен начин. Такава жена рискува да я зарежат, да избягат презглава от нея и да си остане сама цял живот. Селски матриархален манталитет! ooooh!
Страхувам се, че този формат ще е пагубен за целия живот на някои от участниците и една от тях ще е Антония... Как със собствен избор може да си прецакаш живота завинаги. Confused А хората си правят парите и предаването и не им пука за съдбите, които променят. В не малко случаи от видяните риалити формати до сега, направо ги разсипват.

# 412
  • София
А Георги от къде е? Във всеки случай не е софиянец.

# 413
Наско големи ядове ще бере. Живота му ще мине в чудене как да угоди на жена си.

А на жена му май не й трябва мъж, а куче.
+1Ще го съсипе тази Антония, направо го съжалявам Атанас.От двамата определено него харесвам повече. Simple Smile

# 414
Варна

# 415
  • София
Варна

Благодаря. Все повече започва да ми харесва. Интелигентен тип отвсякъде. Не е за всяка уста лъжица..

# 416
  • Тра-ла-ла
Интересно до къде форматът покрива разходите на участниците. Гледам, че С-тата си наеха кола, гмуркат се, предстои им плуване с делфини. Г-тата миткат по ресторанти. А А-тата ма'ат мандарини и катерят чукари за пикник.

# 417
Интересно до къде форматът покрива разходите на участниците. Гледам, че С-тата си наеха кола, гмуркат се, предстои им плуване с делфини. Г-тата миткат по ресторанти. А А-тата ма'ат мандарини и катерят чукари за пикник.

Joy Joy Joy Joy Joy

# 418
Разбира се, че е най-важна, но нека остави мъжа да го покаже. А не да му кряка. Още повече, ча се познават от вчера.
Много грозно му говори и го реже  Confused

# 419
Антония с всяка следваща постъпка, дразни все повече и повече. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт