Женени от пръв поглед - 3

• 50 083
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Как намила самооо, а като одъртее вероятно ще изкукурига още повече   Shocked

# 481
От тримата мъже най ми допада Жоржи.

# 482
  • Тра-ла-ла
Георги...Гергана три дни била добра и после спряла. Ами 3 дни го е слушала и й е писнало  Whistling

# 483
Много съм бавна с писането, затова по-късно ще се обяснявам. С две думи - от всички участници Георги засега ми е най-симпатичен. Най-близко го чувствам до себе си Crazy, ако мога така да се изразя.

Тониту бих я посъветвала да $€$€§€§%$$@€@$^%^%*#%^^&%##%#%# ooooh! Whistling
Точно в момента и с мен е така, колкото и странно да е, защото досега бях сред най-големите противници на Георги. Сега обаче му влизам в положението. Жоре,  Hug

# 484
На мен и Атанас не ми харесва, наивен, това неговото не е доброта. Не знам каква жена би го изтърпяла и него, безхарактерен и мекушав.
Добре, че ний сме си най-убави Mr. Green

# 485
  • Тра-ла-ла
Взимайте си Жорето вкъщи...но после да не пускате тема в "Семейни отношения"  Laughing

# 486
Крайно неджентълменски постъпва Георги - уплаши се и сега се чуди в какво да я набеди. Ми кажи си го бе льольооо - шубе съм, страх ме е, гей съм (ако щете) - какво си смучеш от пръстите разни измислени обвинения ??? ... пффф. Мухльо  Close

# 487
А, никой от тримата не е за взимане вкъщи.  Naughty

# 488
  • София
Kакво нещо е днешното поколение млади мъже ooooh!на по 27, 28 и 34 г. -единият използва думички дето не им знае значението и ги използва дето му падне ,так чак се губи смисъла,а другият има тикова с главата като говори,което означава че не може да се отпусне и той,третият пък бъкан с комплекси,да не може да заговори жена ...на 34 г е ooooh! Rolling Eyes #CrazyНе целя да ги обиждам,просто преди години на тази възраст мъжете бяха...мъже,поне изградени като личности,те кога ще търсят и намерят себе си на по 40 ли ?Просто си разсъждавам  newsm78

Е, леко с обобщенията...Все пак гледаш шоу "Женени от пръв поглед". А не всеки би се навил да участва в подобен експеримент, така че хората, които виждаме, са с някакви проблеми в намирането на половинка.

# 489
Честно казано,аз бих взела Георги вкъщи,ако трябва да избирам от тримата -той ще е избора.Поне ще има за какво да си говорим и евентуално спорим.

# 490
Наистина ли подаряването на роза е "нещо страшно уникално" и изобщо какво е това преиграване за съвсем обикновени жестове  Confused

# 491
  • Тра-ла-ла
Kакво нещо е днешното поколение млади мъже ooooh!на по 27, 28 и 34 г. -единият използва думички дето не им знае значението и ги използва дето му падне ,так чак се губи смисъла,а другият има тикова с главата като говори,което означава че не може да се отпусне и той,третият пък бъкан с комплекси,да не може да заговори жена ...на 34 г е ooooh! Rolling Eyes #CrazyНе целя да ги обиждам,просто преди години на тази възраст мъжете бяха...мъже,поне изградени като личности,те кога ще търсят и намерят себе си на по 40 ли ?Просто си разсъждавам  newsm78

Е, леко с обобщенията...Все пак гледаш шоу "Женени от пръв поглед". А не всеки би се навил да участва в подобен експеримент, така че хората, които виждаме, са с някакви проблеми в намирането на половинка.
Да са само тези 3мата..с мед да ги намажеш  Mr. Green

# 492
Двете А-та имали ли са връзки до момента? Или не се знае?

# 493
  • ГО
Ей, ама нищо женско в тази Антония.  ooooh!
Не го остави човека да си подари розата, като хората.
Не спира да намила  #Crazy

# 494
Ох, този Георги няма да го изтърпя и 2 дни. Ако трябва да избирам между тримата (наистина и тримата не са за взимане) ще си взема Стефан.
Има един лаф, за хора, които не стават "Всякаш с конкурс са ги избирали" - тук е много на място  Joy

Общи условия

Активация на акаунт