Женени от пръв поглед - 3

• 50 054
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
  • I want it all and I want it now.
Коментарите тука са по интересни от самото предаване. Hug  bouquet
Доста скучно  е предаването:peace:, особено с тези коментари да ти обясняват какво си гледал  Laughing
Аз лично снощи заспах и не смятам да продължавам да го гледам.
Предпочитам да си следя темата  Wink

# 691
Георги в никакъв случай не е красив - обратна захапка, бръчки и най-важното тесни и отпуснати рамене! Гергана има красиво тяло и е поддържана, но също не е красавица!

# 692
  • ❌❌❌
Скрит текст:
Чисто си е фрийк-шоу това предаване, трябва да го включат в програмата на tlc. Simple Smile

И не, не зяпаме, защото е прекрасно и много интересно, ако някой е останал с такова впечатление, а защото е истински сеир и до сега не е правено. Но това предаване е поредното в което ще се съсипват съдби на обикновени хора. Това е експлоатация от нов тип, но още не го разбират хората.

Абсолютно съгласна съм и с двете мнения.
Бях започнала да пиша, но изтрих всичко. Започва да ми става безинтересно това предаване, монтажът е от насечен по-насечен. Двойката, на която симпатизирам - единствената (СС), откровено ми е най-скучна от всички. Но ще се радвам, ако се задържат, което аз лично не вярвам да се случи. Не ми се търси, но назад в коментарите прочетох нещо, относно Стефан - лесно встъпва във връзки, но трудно се задържа и търси "екстремно" във всяка една ситуация, което изобщо не ми се връзва със Светлана. Тя започва да ми се струва пенсионерка до Стефан и не, това не е упрек към Светлана - напротив. От всички в шоуто тя и Георги са ми най-симпатични, най-близко до себе си ги усещам, и мисля, че те двамата биха си допаднали много повече, отколкото ГГ например. Георги снощи описа от какъв мъж се нуждае Гергана, приятелките ѝ още в първия епизод казаха, че тя с мъже като Георги не излиза. Тия сватовниците не знам де са бляли като са ги комбинирали, ама голям червен картон им давам. Даже ОГРОМЕН.
За сватовниците, ако четат:
Скрит текст:
Вътрешният свят на всеки човек е толкова необятен и непонятен. Ако мислите, че 2-3 разговора относно какво харесвам и какво не харесвам, какво търся и какво не търся и т.н. са достатъчни, жестоко се лъжете. Най-малкото трябваше да подберете определени личности (доколкото ви стигат финансите), с които всекидневно да провеждате сеанси и чак тогава да ги напасвате. Гошо и Геца са като кръвта и водата, те ги бутнали в един отбор... Божееееееееееееееееееееееееееййййй, Божеееееееееееееееееееееееееййййй ooooh!

Тоя пък, Танаску, не му ли писна да са прай на идиот Crazy

Още с началото ме разби! #Crazy Как е еволюирал до Homo sapiens като е пропуснал Homo habilis newsm78 напрауУуУУуУу НЗ Outta Joint

На въпроса - Георги не ме впечатли с визия, а с интелект. Визията не е трудна за постигане Wink

# 693
Снощи не успях много съсредоточено да гледам ,но докато говореха за драма м/у двете Г-та,през цялото време на екран вървяха техни разходки ,те прегърнати ,целуват се ,та не ми стана ясно.Що така романтично се държат за ръце ,а пък са ядосани един на друг

# 694
  • софия
На мен Свтлана ми направи добро впечатление снощи, говори добре, естествена е, според мен ще се влюби в Стефан, но той ще я отреже, по друг тип жена му трябва на него, тя не му влиза в тона.
Георги с всичките му недостатъци ми се стори по симпатичен от Гергана,  тя го провокира, той се изнервя и се излага, малко к..венски му игре, както казах доста обиграна ми се вижда, а той с комплексите си да представи добре, затъва повече, не е подходяща за него, ще го комплексира още повече.

# 695
Тъй като вече има изписани много мнения по темата и не мога да ги прочета всичките, искам да попитам някой знае ли зодиите на участниците.
За сега успях да открия единствено на Георги, Светлана и Атанас  Simple Smile

# 696
И аз да питам - до кога ще върви предаването  Money Нещо съм изпуснала Rolling Eyes

За романтичните снимки на Г и Г и студеното държание - мисля си, че не са правени по едно и също време, нещо като с А и А, които са в еднакъв кадър и на първата брачна нощ и в Барселона  Rolling Eyes

И да подхвърля тук някой интересува ли се от новото предаване, което рекламират - нещо за пепеляшка беше? Да вземе да пусне тема, че на мен не ми се отдава много  и да се прехвърлим и там Simple Smile

# 697
Преди малко изгледах снощния епизод и съм потресена

А + А - изключително неприятно изненадана останах от тези двамата

Атанас - страшен мухльо /възможно най-меко казано/. Все едно е с дистанционно управление - качи се на дървото - качва се, тичай към сестра си - тича, гонете се, като 9 годишни - гони се. Това момче е абсолютно безхарактерно. Което и момиче да се ожени за него ще може да го моделира точно така, както на нея й е удобно. Която и да му бяха представили щеше да казва, че това е жената за него - нищо мъжко няма в него. Готов е да се отрече от всичко и да направи всичко, само и само да задържи някоя жена.
Не мога да не спомена момента, в който Наско отиде да вземе закуска на Антония по пижама - това беше върха просто  ooooh!

Антония - това нещо /отново най-меко казано/ трябва буквално да целува земята, по която стъпва Наско, тъй като, ако той я остави просто няма кой друг да я вземе. Защото, ако случайно се намери мъж, който е способен да остави настрана покъртителния й външен вид /приемаме, че има мъже, които не подбират много, не държат на визията и не се страхуват, че децата им може да приличат на нея/, то безграничната й тъпота със сигурност би му дошла в повече. Това момиче не само е безкрайно глупаво и ограничено, но и в опитите си да се прави на интересна показва своята тъпота в целия й блясък.
Както казва един мой познат - това момиче е с вродена тъпота, буйно развила се с годините

С + С - тях няма как да ги коментирам поотделно, тъй като за мен те са си двойка - изключително мили, приятни и лъчезарни хора. Отидоха на меден месец и си изкараха по възможно най-приятния и за двамата начин. Някак си се допълват, отиват си и мисля, че връзката и отношенията им се развиват съвсем леко, непринудено и очарователно. Истинско удоволствие е за мен да ги гледам  Heart Eyes

Г + Г - харесвам ги много и двамата - като визия и като характери. Но поотделно!!! Според мен двамата имат много повече общи черти, отколкото различни и именно това им пречи в отношенията. И двамата са добре изглеждащи, добре възпитани, интелигентни хора, които много добре знаят какво искат от човека до тях. Но са прекалено твърди и утвърдени характери, не са готови на компромиси, както и не биха позволили да се променят заради другия. Според мен те просто не приемат връзката си сериозно и им е все тая дали ще се получи или не, тъй като знаят, че са достатъчно апетитна хапка за противоположния пол. И тъй като няма никаква любов, химия и искра между тях, няма какво да ги задържи един до друг. Но има и един тънък момент - според мен цялата тази енергия, която има между тях, та дори и отрицателна, може да доведе в един момент до един страхотен, бурен секс, който пък от своя страна би могъл да отключи любовта между тях.
Една забележка имам към Гери - много хубаво момиче е, но трябва да разбере, че тези очила са й много големи и изобщо не й отиват  Peace

Относно психоложката - много симпатична, млада жена, но прическата й в последните два епизода е просто ужасна

Та интересно ще стане тепърва - в реалния живот

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 16:53 от Вяра - А

# 698
Вяра,много точно си описала ситуацията,много. А-тата и коментарът за тях е удар в 10ката. За Г-тата аз по-нагоре бях писала подобно нещо-че разногласията им и неразбирателствата могат да преминат бързо на другия полюс

# 699
ако случайно се намери мъж, който е способен да остави настрана покъртителния й външен вид /приемаме, че има мъже, които не подбират много, не държат на визията и не се страхуват, че децата им може да приличат на нея/, то безграничната й тъпота със сигурност би му дошла в повече.
Joy Joy Joy
Охх, голям смях е в тази тема Laughing

# 700
Добре де, грозните хора не заслужават ли да са щастливи? Не трябва да имат деца ли?

# 701
  • sofia
Добре де, грозните хора не заслужават ли да са щастливи? Не трябва да имат деца ли?
Мне, грозните, дебелите и странниие, а сьщо и по-мургавите(според Хитлер и ССФ) hahaha

# 702
# 703
ако случайно се намери мъж, който е способен да остави настрана покъртителния й външен вид /приемаме, че има мъже, които не подбират много, не държат на визията и не се страхуват, че децата им може да приличат на нея/, то безграничната й тъпота със сигурност би му дошла в повече.
Joy Joy Joy
Охх, голям смях е в тази тема Laughing

Е, ако трябва да бъдем обективни, Антония не е по-грозна от Светлана примерно. И въобще, изглежда си средностатистически. Доста познавам с поне толкова покъртителен външен вид, които са обвързани. Като цяло, 2/3 от жените в предаването са активно спортуващи и поддържани - поне около мен, в реалния живот, такива жени не се срещат толкова често, но знам, че в бг-мама почти всички са такива. Мъжете са ги избрали наистина около средното ниво и под него, а към жените са имали повече изисквания.
Характерът на Антония е малко проблемен, но пък не смятам, че Атанас щеше да се чувства добре с някоя като него.

# 704
Заслужават разбира се, за всеки влак си има пътници, тези нали за това са ги събрали. Да покажат, че не е нужно жената да е с хубав бюст и гладка кожа, за да е "уууникаллна". В смисъл Гери с красивото тяло, мъжът й още не й е казал, че е уникална, напротив има си забележки човека, пък Насето не може да си събере речника да се изкаже, толкова се е заплеснал по половинката си, т.е. не са най-красивата двойка, но на него му е "уникално готино човек".

Общи условия

Активация на акаунт