Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 136

• 75 153
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ване,  Hug Голям мач ще да е било  Mr. Green

Котешкото лоби в действие  Joy Joy Joy

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1528985

Котки засенчиха Обама и Путин на форума на Г-20 в Турция (ВИДЕО)

# 632
 Hug Hug Hug

Никак не ми стига времето smile3555
Прелитам само да прочета, да оплакна очички с Ийит на яхтата /оф, искам и аз така...smile3515/ и да ви пожелая още много слънчеви есенни дни!

Скрит текст:
17.11.2015 г.
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган натовари председателя на Партията на справедливостта и развитието /ПСР/ Ахмет Давутоглу да състави 64-то правителство на републиката.
Това се казва в официално изявление на турския държавен глава, разпространено от неговата канцелария, информира БГНЕС.
ПСР спечели предсрочните избори на 1 ноември. Те се проведоха, след като турските партии не успяха да излъчат правителство след вота на 7 юни.
В новия парламент партията на Ердоган получи мнозинство.
Давутоглу беше идеолог на външната политика и дългогодишен външен министър в правителствата на Ердоган. След като той стана президент, Давутоглу го наследи на премиерския пост.
Редактор: Румен Скрински

Вай бе Wink

и още една новина от вчера newsm78
Американският държавен секретар Джон Кери заяви, че САЩ ще съдейства на Турция да затвори напълно северната граница на Сирия, предаде БГНЕС.
"Границата е на 75% затворена към момента. Влизаме в сътрудничество с турците, за да осигурим останалите 98 километра", допълва Кери в интервю, цитирано от Ройтерс.
Държавният секретар е на посещение в Париж, в знак на солидарност след петъчните атентати във френската столица, отговорността за които пое групировката "Ислямска държава". В рамките на визитата си той се срещна с президента Франсоа Оланд и външния министър Лоран Фабиюс.
По време на посещението Кери още заяви, че е необходимо засилено координация с Русия в действията срещу „Ислямска държава“ и постигането на мир в Сирия.

Wink Wink

# 633
Добро утро с Ийит! Heart Eyes

Той /без мен Joy/ на филмовия фестивал в Измир:

Wink Wink Wink

# 634
Здравейте всички! Hug

Добро утро с Ийит! Heart Eyes

Той /без мен Joy/ на филмовия фестивал в Измир:

Ама как така без теб? Къде е тръгнал, за какъв се мисли?
 Joy

# 635
И какви са тия кокошлета дет са го обградили?! Той патки няма ли си?! Аааа!  #Cussing out

фестивалът е за късометражки  Wink

не вземе да влезе в някое дизи вече, омръзна ми с неговите приумици  Naughty

# 636
  • СТАНДАРТНО.
Здравейте, момичета, wavey
от седмица вече съм в клуба на айляците  dance Оттървах се най-после от шеф-тормозител. Наистина голям тормоз и мъчение бяха тия три години. Сега релаксирам и ще имам време да изчета всичко, което сте писали.

Пожелавам усмихнат и спокоен ден!  Hug  bouquet

# 637
 Hug
Късметче Hug, май голям зор те беше налегнал отминалите години Wink Добре, че е минало! Peace
Не знам доколко ще ти е интересно да четеш назад, повечето новини отдавна са история newsm78
Ние тук се бяхме специализирали в консумацията на жива бира, ама като че ли и тоя период отмина newsm78 Дизитата скучни и като за детската градина Crossing Arms Ийит търчи насам натам, ама дизи йок ooooh!.....И какво ни остана?

Скрит текст:
един гол или полугол чай Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 15:18 от lia-martin

# 638
Късмет, добре си се завърнала, джанъм!  Hug Heart Eyes Hug Честито ти свобода!
Няма да се нервираш за глупости. Пускай да пасат говедата и удри ножа у масата  Joy Тия дни и аз ще те последвам, галиба  Wink

Лиа, въобще не е отминал периодът "жива бира", не лъжи хората!  Naughty Даже съм открила една още по-хубава кръчма с тоз специалитет + пушене на воля  Joy Та, викам другия уикенд да се сберем по патешки. Какво ще кажете по въпроса? Започвам организацията СЕГА  Laughing!

# 639

Лиа, въобще не е отминал периодът "жива бира", не лъжи хората!  Naughty
  Joy Joy Joy Joy, я каква новост rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Даже съм открила една още по-хубава кръчма с тоз специалитет + пушене на воля  Joy Та, викам другия уикенд да се сберем по патешки. Какво ще кажете по въпроса? Започвам организацията СЕГА  Laughing!

А за откритието на новата кръчма newsm10 smile3501 love001

Ей ти на подарък: този с брадата hahaha

А за мен:  Heart Eyes

# 640
Толкоз е закъсал горкият, че води сестрата с него по фестивали вече  Laughing

# 641
Късметче! Hug Hug Hug Честито освобождение!  Heart Eyes
Лакун  Hug аз съм за винаги  Mr. Green cheers

# 642
Момичета, днес е Ден на християнското семейство. Честит празник на всички!

Здравейте, момичета, wavey
от седмица вече съм в клуба на айляците  dance Оттървах се най-после от шеф-тормозител.
Честито!
 Hug

# 643
Патета  Hug
 Жапче, Бел Hug Hug

Значи другият уикенд, така ли? Grinning

Аз да ви пожелая за този много усмивки и ведро настроение, за другия е ясно, че ще е весело newsm44

Поздрав и от един почти талибан Wink hahaha Какво му прави кеф с тая брада, не схващам newsm78

Скрит текст:
Цитат на ПУТИН: "Бог може и да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно" Joy

Read more: http://cite.actualno.com/bog-moje-i-da-ni-izprashta-teroristi-no … tml#ixzz3s72j7iaa

# 644
Мацоранки  Hug здравейте!

Носим дар с Гери.  Wink... преведен. Търсете го в мастерс, защото форумът "яде" линковете  Sick
Под това име е: Bir Varmis Bir Yokmus 2015 / Имало едно време... 2015

+ целия саундтрак като бонус  Heart Eyes

Приятно гледане и слушане!  Heart Eyes

Mert Fırat - Nilüfer - превод

http://www.dailymotion.com/video/x3f0xqc

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 19:52 от lacunababe

Общи условия

Активация на акаунт