Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 627
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Според мен и те са скъпи.

# 151
Скъпи са,да,но не колкото в Мол-а.Иначе да,доволни сме,няколко пъти сме взимали от там,но отдавна не съм ходила,предпочитам от английските сайтове вече да си поръчвам парфюмите.

# 152
Е, щом се сравнява с Мола...значи са по-евтини, да.. Simple Smile

# 153
  • Пловдив
Здравейте!
Имам следното питане - къде поправят кожени якета? Якето е почти ново, от естествена кожа, но го закачих на количка и копчето така се закачи, че аз не разбрах и дърпайки се рязко, то се закачи и кожата се скъса. Нуждае се от ремонт

Ателието от северната страна на тунела. Изпитано!

# 154
  • Пловдив
Трябва ми добре заредено магазинче с GSM аксесоари- по-точно калъфи. Някъде бях виждала ама...

# 155
В подлеза на Тримонциум има разнообразие, не са и скъпи.

# 156
  • о`майна лунна нощ е
Друго, пак в този район, е магазинчето до заведението Амадеус /на светофара на църквата Св. Петка/. Новата кооперация, точно преди онзи грозен хотел в черно и златисто.

# 157
Здравейте,предстой ми сватба и искам да попитам къде в Пловдив официални тоалети за 50 годишна дама

# 158
Случайно да сте засичали червила на Флормар  https://www.google.bg/search?q=flormar+selection+lipstick&bi … 53BNJ7X8NwT8WXPGM или Мода  ?
На Флормар има в Елитис и ако не се лъжа в ДМ.

# 159
  • Пловдив
Да ми кажете къде около централната улица може и до сточна гара има м-н за бельо, по-точно хубав български сутиен  Confused

# 160
  • Пловдив
 Помогнахте  ми да си намеря вакумиращи пликове,благодаря!Сега  пък ми трябва читава отварачка за консерви , идеята е да може да се служи дори и дете с нея.Ако някой е купувал скоро и ме ориентира за магазин и цена ще му бъда признателна -мнооого.

# 161
Мили мами ,ако може да ми помогнете ,къде в Пловдив бих могла да дам запазени бебешки дрешки срещу някаква сума ooooh!

# 162
Помогнахте  ми да си намеря вакумиращи пликове,благодаря!Сега  пък ми трябва читава отварачка за консерви , идеята е да може да се служи дори и дете с нея.Ако някой е купувал скоро и ме ориентира за магазин и цена ще му бъда признателна -мнооого.
Аз ползвам едни като клещи с въртялка отстрани. Цените са 2-5 лева, но за съжаление не можеш да се водиш от цената какво е качеството. Взимала съм от по-скъпите от Лекси - много бързо се строши пластмасовата въртялка /тя само облича метала отдолу/. На шега взех от Джъбмо с идеята, че там нещата са доста китайски Wink, но се оказа много добро попадение откъм качество/не е с шарена, а черна пластмаса която облича метала/ Peace

# 163
Момичета, до Георги Гешанов в Коматево от Кършяка с какво да стигна. 20, 21, 11, 12, 16, 18, или от панаира автобус ако има по-редовен?

# 164
  • Пловдив

star in the sky да има червила на Флормар, но с нови гилзи и номерация, а на мен ми трябват от стария модел ако някъде са останали.

Общи условия

Активация на акаунт