Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 628
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • No Line On The Horizon
Момичета, до Георги Гешанов в Коматево от Кършяка с какво да стигна. 20, 21, 11, 12, 16, 18, или от панаира автобус ако има по-редовен?

От Кършиака до Коматево рейс 20 върви

# 166
Момичета, до Георги Гешанов в Коматево от Кършяка с какво да стигна. 20, 21, 11, 12, 16, 18, или от панаира автобус ако има по-редовен?

От Кършиака до Коматево рейс 20 върви

bouquet  bouquet  bouquet

# 167
  • Пловдив
.....Сега  пък ми трябва читава отварачка за консерви ......
.... На шега взех от Джъбмо с идеята, ... Wink, но се оказа много добро попадение откъм качество/не е с шарена, а черна пластмаса която облича метала/ Peace
Благодаря,ще проверя  в Джъмбо

# 168
Здравейте група!Някой може ли да ми помогне с информация за демонтаж и монтаж на климатик.Какви са цените към момента и ако знаете човек за тази работа ще се радвам да науча!Благодаря предварително !

# 169
  • Пловдив
Здравейте група!Някой може ли да ми помогне с информация за демонтаж и монтаж на климатик.Какви са цените към момента и ако знаете човек за тази работа ще се радвам да науча!Благодаря предварително !
http://www.marsi-pkm.bg
Доволна Peace

# 170
# 171

star in the sky да има червила на Флормар, но с нови гилзи и номерация, а на мен ми трябват от стария модел ако някъде са останали.
От поста ти не разбрах за кой вид червило става въпрос и помислих, че питаш по принцип къде има. Съжалявам, но не мога да помогна в случая  Hug

# 172
  • Пловдив
Някой ходил ли е в Аркадия,където се е преместила Лазерната арена от мол Галерия Rolling Eyes и детския център за РД?

# 173
Здравейте!
Някой знае ли автобус от Пловдив за Велинград,освен от автогара Юг има ли друга възможност? newsm78

# 174
  • Пловдив
"Паяците" работят ли в събота? Днес вдигнаха една кола от ул. "Иван Вазов" и доста се притесних за моята  Grinning, която също бях спряла в синя зона....

# 175

От една фирма сме доволни, цени не знам, защото не сме го правили скоро. Ако искаш на лични ще ти дам тел.

# 176
Здравейте, беше коментирано преди време, но не успях да открия координати на алерголожката, която работи в медицинския център до "Копчето". Моля, ако някой има информация да се включи.

# 177
  • Майничка
"Паяците" работят ли в събота? Днес вдигнаха една кола от ул. "Иван Вазов" и доста се притесних за моята  Grinning, която също бях спряла в синя зона....

Да, но синята зона е безплатна в събота и неделя. Вдигат само ако колата е спряна неправилно.

# 178
Здравейте!
Някой знае ли автобус от Пловдив за Велинград,освен от автогара Юг има ли друга възможност? newsm78
Има и от автогара Родопи .мисля , че беше в 13ч и в 15 ч.

# 179
Здравейте, знаете ли къде продават реплики на спортни екипи в Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт