Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 815
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
В коя да е банка.

# 271
  • Пловдив
Моля за препоръка и контакт на детски ортодонт Peace

# 272
Нашият зъболекар ни беше препоръчал http://www.djurkova.com/

# 273
Къде най-изгодно мога да обменя левове в евро?

Лично съм си правила труда да проверавам курсовете - защото ми се налагаше да сменям големи суми пари и в банките взимат по-големи комисионни. Обикновено сменям на джумаята - точно след книжарница хермес посока дом на младоженците -има уестърн юниън. Има павилион за хогдог отвън.

# 274
Евро винаги сменям в ЦКБ, не само защото е под блока Grinning, но и защото курсът им винаги е с някакви стотинки над 1.95 и нямат комисионна. Днес например е 1.952
Ерин Брокович, балгодаря за отговора з ключодържателите.  bouquet

От къде мога купя, кошница или нещо като панер, но по-дълбок в който мога да сложа бутилка вино, кутия бонбони, сирена. Не много голяма. Някъде гледах скоро и сега не мога да се сетя ooooh!

# 275
Препоръчвам Др Мария Мисова-ние работим от години с нея,работи чисто и си планира много добре леченията.Не пропуска предварителните изследвания и анализи,което гарантира,че в процеса на лечение няма да има изненади,като непоникнал зъб,изместена срединна линия и др. " екстри".

Телефон на ЛС мога да ти дам .

Имате ли представа каква е цената в разсадника на Пазарджишко шосе на мушкатото .Други разсадници къде има ?  На четвъртък пазара са по 4 лв.

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 19:27 от Трапезица

# 276
  • Пловдив
Пиши ми за ортотонда,да го имам тел. Peace

В разсадника на Тилия дали провери?Дали точно там или около нея имало някакъв разсадник.

# 277
Момичета, някоя може ли да препоръча свестен електротехник за смяна на ел. табло на апартамент? Трябва ми някой, който да си разбира от работата, че не ми се искат проблеми после.  Rolling Eyes Благодаря предварително!  Peace  bouquet

Аз също търся ел. техник за дребни домашни ремонти /смяна на контакт, ключ и подобни/. Писах в темата за майсторите, но все още няма препоръки.   bouquet
Много сме доволни от този майстор, разбира от всичко и сме го препоръчали на доста от приятелите ни тел 0988345201

# 278
  • под тепетата
Къде мога да намеря чували от зебло ( коноп) ?

# 279
Пиши ми за ортотонда,да го имам тел. Peace

В разсадника на Тилия дали провери?Дали точно там или около нея имало някакъв разсадник.

Утре ще ти го пусна,пиши ми ,ако забравя.

Къде е разсадника на Тилия? Голямоконарско шосе,казва гугъл,но в сайта им няма координати ...

# 280
  • Майничка
Тилия е малко след табелата за изхода на Пловдив, пада се отляво.

Разсадник има и в Палмцентъра, на пътя м/у Пловдив и Асеновград.

П.П. Има и един в голям двор с къща на ъгъла на "Капитан Райчо" и "Иларион Макариополски", отдясно.

# 281
Добро утро и благодаря за насоките за разсадниците  Hug

# 282
  • о`майна лунна нощ е
Тилия е малко след табелата за изхода на Пловдив, пада се отляво.
...

Гаргамела, откри ли уплътнение за Фагора? И ако да - от къде го взе!

# 283
  • Пловдив
И ние сме пациенти на д-р Мисова и сме доволни засега.
Имай предвид, че тя е в майчинство и работи много малко, така че е трудничко да си синхронизираш графика понякога.

# 284
Сагата с мушкатата приключи,зад четвъртък пазара в едно дворче имаше всичко .Благодаря за мненията  Hug Весели празници на всички !

Общи условия

Активация на акаунт