Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 712
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, някоя може ли да препоръча свестен електротехник за смяна на ел. табло на апартамент? Трябва ми някой, който да си разбира от работата, че не ми се искат проблеми после.  Rolling Eyes Благодаря предварително!  Peace  bouquet

# 256
Момичета, някоя може ли да препоръча свестен електротехник за смяна на ел. табло на апартамент? Трябва ми някой, който да си разбира от работата, че не ми се искат проблеми после.  Rolling Eyes Благодаря предварително!  Peace  bouquet

Аз също търся ел. техник за дребни домашни ремонти /смяна на контакт, ключ и подобни/. Писах в темата за майсторите, но все още няма препоръки.   bouquet

# 257

Аз също търся ел. техник за дребни домашни ремонти /смяна на контакт, ключ и подобни/. Писах в темата за майсторите, но все още няма препоръки.   bouquet

Аз имам един номер засега, но не от човек, който е тествал работата му и не ми е първи вариант. Дано намерим, че...  ooooh!

# 258
  • Пловдив
Ел. техник 0888142773 Мишо

# 259
  • Sunshine state
А какво прочитам аз :  Laughing  
Скрит текст:
Здравейте!

Остават броени дни до абитуриенския бал на сина ми. Все още не съм му купила тоалет, но имам идея, решила съм да бъде с рокля.
Бихте ли ми препоръчали подходящи магазини за дамска конфекция, имам чувството, че са на изчезване.
Днес отново ще ходя да пообиколя, но се сещам само на" Иван Вазов" за такива магазини. Искам да не е много официална рокля,но и после да я носи.

Предварително благодаря!
Погледни също - Малката главна,срещу Халите(Кенсол)  ,по Заимов-Етере,срещу него също...В самите Хали има разни магазини.... Весели празници Simple Smile
И аз същото прочетох и останах така  Shocked Joy

# 260
  • Пловдив
Здравейте,
търся черни обувки за момче 28-29 номер. Може и кожени маратонки. С черна подметка.
За момче.

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 20:35 от miraluba

# 261
Момичета, знаете ли къде в Пловдив или в селата около Пловдив произвеждат керамични съдове? Искам да си купя саксии, но държа да са български, а не вносни.

# 262
Български керамични има и в мосю Бриколаж, на около 2 лв, много добро качество
Спомням си, че ми трябваше голяма бройка и поръчваха от производителя /отдолу на етикета го пише/

# 263
Гол запис, че изпуснах темата Embarassed

# 264
Здравейте! Търся магазин Бижуленд, някой може ли да ми обясни къде точно се намира?

# 265
  • под тепетата
Знаеш ли къде е бившия Детмаг на малката главна? В пресечката срещу него тръгваш ( между магазин за италиански мъжки дрехи и магазин за обувки и чанти.). Вървиш направо и завиваш втората пресечка вляво. Там е магазина.

# 266
  • Пловдив
Здравейте! Търся магазин Бижуленд, някой може ли да ми обясни къде точно се намира?

На картата да го видиш къде е точно http://www.bgmaps.com/link/9C609B5980CE091088DE4A592103DF56

# 267
  • о`майна лунна нощ е

В Капана, площадчето, на което преди спираха много коли, кюшетата зад Халите. Това е районът.

# 268
  bouquetМного Ви благодаря, намерих го!   bouquet

# 269
  • Пловдив
Къде най-изгодно мога да обменя левове в евро?

Общи условия

Активация на акаунт