Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 671
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Доволни има ли от Уромедкс  Rolling Eyes Уро болницата в бившата Транспортна?Не мога да видя кои лекари преглеждат там...

# 241
шефа на Нефрологията е д-р Симеонов,много съм доволна от него,страхотен специалист Shocked,а също така д-р Николай Узунов от Урологията е страхотен специалист,за другите нямам информация!

# 242
Някой може ли да даде отзиви за д-р Сакакушев - съдов хирург?

# 243
  • Майничка
Къде в Пловдив мога да намеря гумен уплътнител за тенджера под налягане Фагор?

# 244
  • под тепетата
Тук пробва ли? Можеш да питаш по телефона.
 http://fagor.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD … B3%D0%BE%D1%80_of

# 245
  • о`майна лунна нощ е
Къде в Пловдив мога да намеря гумен уплътнител за тенджера под налягане Фагор?

Интер сервиз Узунов нямат ли и консумативи за Фагор? За тях се сещам на първо четене.

# 246
  • Майничка
Благодаря ви!  bouquet
Понякога съм много залюхана.

# 247
Доволни има ли от Уромедкс  Rolling Eyes Уро болницата в бившата Транспортна?Не мога да видя кои лекари преглеждат там...

Какво те интересува - нефролози или уролози?
Лежала съм и в двете отделения.

# 248
  • Пловдив

Какво те интересува - нефролози или уролози?
Лежала съм и в двете отделения.
Писах ти на ЛС Peace

# 249
29 април ,22,30 ч. , клуб W, концерт с участие на Орлин Павлов и други изпълнители ,вход 5 лв.
Концертът е за подкрепа на студентката Ива,която е в кома след катастрофа.

http://registerbzs.org/dokum/korica_2.jpg

# 250
Някой може ли да даде отзиви за д-р Сакакушев - съдов хирург?

беше ни препоръчан от други лекари като възможно най-добрия капацитет в областта
проблемът ни се оказа не за него, но съм впечатлена от изключително човешкото отношение и внимание, въпреки опашките пред кабинета му
приема в една частна болница в кичука, мисля каридад беше името, дано не бъркам

# 251
Здравейте!

Остават броени дни до абитуриенския бал на сина ми. Все още не съм си купила тоалет, но имам идея, решила съм да бъда с рокля.
Бихте ли ми препоръчали подходящи магазини за дамска конфекция, имам чувството, че са на изчезване.
Днес отново ще ходя да пообиколя, но се сещам само на" Иван Вазов" за такива магазини. Искам да не е много официална рокля,но и после да я нося.

Предварително благодаря!

# 252
  • под тепетата
Миналата година и аз бях със същия зор  Simple Smile
 Купих си от едно малко магазинче рокля на цветя с интересен изрязан гръб. Не е скъпа - около 40лв беше, но може да се носи и при други поводи.На моята фигура пасна перфектно. Магазинчето ( те са две едно до друго) се намира до изхода на подлеза на тунела в посока аптеката на спирката. Те са в началото на ул. "Г. Бенковски ". Обувки си взех от съседното магазинче за обувки  Laughing

# 253
А какво прочитам аз :  Laughing  
Скрит текст:
Здравейте!

Остават броени дни до абитуриенския бал на сина ми. Все още не съм му купила тоалет, но имам идея, решила съм да бъде с рокля.
Бихте ли ми препоръчали подходящи магазини за дамска конфекция, имам чувството, че са на изчезване.
Днес отново ще ходя да пообиколя, но се сещам само на" Иван Вазов" за такива магазини. Искам да не е много официална рокля,но и после да я носи.

Предварително благодаря!
Погледни също - Малката главна,срещу Халите(Кенсол)  ,по Заимов-Етере,срещу него също...В самите Хали има разни магазини.... Весели празници Simple Smile

# 254
  • под тепетата
Да се допълня - и в Микстар до кукления театър също има интересни неща.

Общи условия

Активация на акаунт