Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 842
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
На Волга. Цената е 80 лв за 3 дена и 200 за 8 работни часа.
За детето - 20 - бърза поръчка, 50 - експрес.
Много ти благодаря! А искат ли свидетелство за съдимост,че мъжът ми сега това ми казва,а ще ни забави.  newsm78
Не изискват свидетелство за съдимост.

# 391
  • Пловдив
Някой с мнение за 2-те АГ лекарки в поликлиниката в Тракия Thinking

От д-р Сюлейман съм много доволна, внимателна е и обяснява.

# 392
Не, никога не са искали. Само платена такса и ЛК.

Никой ли не е ползвал услугите на майстор в централното заключване?

# 393
Някой може ли да ми даде повече инфо за циркът Арлекино в Тракия, къде точно се намира и от колко часа са представленията ?

# 394
  • Пловдив
Където разпъват винаги цирк-до Лидл.Май днес е последно тук,от 17ч. мисля е днес представлението.

# 395
  • Пловдив
Къде има хубав салон където правят кератинова терапия на коса?

# 396
Предложения за празнуване на детски рожден ден на 4 години - заведение с детски кът, но още не знам дали вътрешен или навън да е детския кът за игра Thinking
Търся,ресторант,сладкарница по възможност, не детски център newsm78

# 397
  • Пловдив
Търся автотенекеджия за малка поправка, който да не взема много пари  Laughing Малко ми виси единият калник и трябва да се хване. Ама в момента не съм много добре финансово и ... хем искам да я оправя, хем търся да мина по-тънко  Mr. Green

# 398
  • Пловдив
Момичета, знаете ли дали през уикенда има дежурен кабинет в Кожния диспансер?

# 399
  • Майничка
Предложения за празнуване на детски рожден ден на 4 години - заведение с детски кът, но още не знам дали вътрешен или навън да е детския кът за игра Thinking
Търся,ресторант,сладкарница по възможност, не детски център newsm78

Сентрал парк на Младежкия хълм. Сещам се и за един ресторант в Тракия, не зная как се казва, но е с/у кино Фейсис.

# 400
Мистрал,ако не се лъжа е ресторанта  Thinking
Тони 2000  и Гладиатори ги знам,в ресторант Сингър в Тракия има ли хубава детска площадка?
На р-т Острова някой празнувал ли е, има ли промяна,че не съм ходила повече от година? newsm78

# 401
На Острова сме празнували рожден ден и на моя син,и на племенника ми,миналата година,много доволни останахме,децата поиграха на чист въздух,което за мен е предимство пред детски център.

# 402
  • Пловдив
Мистрал-а не го препоръчвам...освен,ако генерално не са сменили всичко из основи Stop

# 403
Мистрал-а не го препоръчвам...освен,ако генерално не са сменили всичко из основи Stop
Защо?
не съм била клиент, но площадката е направена професионално и с качествени материали /по-добре от всички други в града, които съм виждала/. наблюденията са отпреди 3 години обаче.

# 404
  • Пловдив
Нито кухнята става,нито персонала...едвам гледат Tired Маси и покривки-да не говорим. А площадката е овехтяла.Но хора има,така че...
Лично мнение Wink

Общи условия

Активация на акаунт