Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 810
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Шушулче, mimata14, благодаря за препоръките!

# 421
Моля дайте ми тел. на добър дърводелец в пловдив

# 422
  • Пловдив
Only, благодаря.   bouquet Аз веднъж се разправях с една самозабравила се собственичка.....Това, че имаш бизнес не е оправдание за липса на възпитание и обноски. Все пак тези хора ти изкарват парите и ако имаш забележки, то не това е начинът. Пък и в крайна сметка подбора на персонал и преценката са твоя грижа. Каквото си назначиш такова ще получиш.

# 423
Янакиев. Колко струва не помня. Не ползвахме и направление, та не знам и за това. Но от двамата...Янакиев..

# 424
Препоръчайте ми стъклар, който да работи на разумни цени.Трябва ми стъкло за врата, но не знам накъде да се ориентирам

# 425
Янакиев. Колко струва не помня. Не ползвахме и направление, та не знам и за това. Но от двамата...Янакиев..
Аз пък съм за Хазбун. За сега съм много доволна от него.

# 426
  • Майничка
Препоръчайте ми стъклар, който да работи на разумни цени.Трябва ми стъкло за врата, но не знам накъде да се ориентирам

На "Родопи", една барачка м/у входа на Каменица и паркинга.
Поправка, на "Иларион Макариополски" Embarassed

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 10:30 от gargamela

# 427
Хазбун не е ортопед.

# 428
Водихме бебка за профилактични прегледи - 1м, 6м., не за проблем. Мислех, че е ортопед. И при Янакиев сме били на първи преглед.

# 429
  • Sunshine state
Аз пак с питане,но съм под пара и ще ме извините: в колко часа отваря паспортна служба сутринта и трябва ли за неждународен на детето да носим акт за раждане? Благодаря предварително!

# 430
  • Пловдив
Акт трябва и мисля ЛК на родителите.Трябва в 8 да отварят,ама потърси тел. и питай.

# 431
  • Sunshine state
Мерси много!

# 432
  • Пловдив
Ако питаш за вадене на паспорт-задължително и двамата родителя.
За получаване може само единия.

# 433
  • Sunshine state
Да, ние и без това ще вадим и тримата.

# 434
  • о`майна лунна нощ е
Носете и копие на акта за раждане. Това е някакво вътрешно изискване, по закон не е необходимо да се оставя при тях, но си правят, каквото искат, така че за да си спестите разговорите с радиото, направете едно копие.

Общи условия

Активация на акаунт