Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 744
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Дами , къде мога да направя ,като късметчетата който дават към кафетата с мое пожелание които да закрепя към подаръчета , бих искала хартията да е красива . Благодаря.

# 466
  • Пловдив
Дами , къде мога да направя ,като късметчетата който дават към кафетата с мое пожелание които да закрепя към подаръчета , бих искала хартията да е красива . Благодаря.

http://www.dedal-copy.com/

Единият център е срещу Ботичели на малката главна.

# 467
  • Майничка
Може ли да ми кажете къде има книжарница на издателство Колибри   bouquet

Няма такава, техни книги се продават по всички книжарници

# 468
  • о`майна лунна нощ е
Освен в Халите къде другаде мога да проверя за скъпоценни и полускъпоценни камъни. Интересувам се от един конкретно, но там го нямаха наличен, нито вграден в бижу, нито свободен.

# 469
  • Пловдив
Майстор велосипеди ? Трябва ми някой да ми смени задната спирачка  Sad

# 470
  • Пловдив

На входа на Декатлон има

# 471
  • Пловдив

На бул. Руски, срещу пресечката на Д.Николаев.

# 472
  • Майничка
На Богомил, под блока по диагонал на х-л Норис, преди месарския магазин.

# 473
  • о`майна лунна нощ е
На бул. "6-ти септември" преди колелото на Билла, точно зад спирката зад  сградата-шоурум на ТЕД, в основата на блока е.

# 474
  • Пловдив
  В Каршияка, в един от напречните блокове на очна болница "Луксор".Работи от 10 до 12 и от 15 до 18 часа.

# 475
  • Пловдив
Ей момичета златни сте   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 476
Десиссслава Благодаря за отговора .

# 477
МОмичета,къде мога да дам памучно яке за пребоядисване ,извършват ли се такива услуги изобщо и дали е добър резултата ?

# 478
МОмичета,къде мога да дам памучно яке за пребоядисване ,извършват ли се такива услуги изобщо и дали е добър резултата ?
беше доволна.

Носила съм памучна рокля в ателието преди Тунела,много добре стана,за около седмица мисля,цена не помня.Сестра ми пък е носила там панталони,също

# 479
  • Пловдив
Мога ли да намеря някъде "Мисия Лондон" на DVD. Преди време се подмятаха в едни кошове в Технополис и в Техномаркет.  Rolling Eyes Някъде другаде да продават такива продукти, специализиран магазин.....Не, че не мога да го изтегля и да го запиша, но ми се искаше да е с обложка и както си трябва.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт