Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 778
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
И аз знам, че Хазбун не е ортопед, а травматолог.
За Янакиев мн противоречиви мнения чета. Иначе, моята госпожица има нужда от преглед при ортопед.
д-р Хазбун е специализирал ревматология.

# 451
Здравейте, можете ли да ми препоръчате фирми за външна топлоизолация на жилище? Благодаря предварително! Simple Smile

# 452
  • Пловдив
къде да занеса да ми залепят надуваем басейн, замък и още няколко подобни  newsm78

# 453
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички, които споделиха мнения относно детските аниматори  bouquet Наистина много ми помогнахте  Hug Наясно съм, че детето ми е във възраст, трудна за анимиране, но ми омръзна да празнуваме всичко на всеки от семейството в детски център и за това ми се иска нещо малко по-различно на открито.

# 454
  • Пловдив
Да ми предложите ресторантче с маси навън за биричка с картофки около Гранда, военна болница   newsm78

# 455
Здравейте, можете ли да ми препоръчате фирми за външна топлоизолация на жилище? Благодаря предварително! Simple Smile
Пратих ти л.с., проверени и изпитани са хората.

# 456
  • тук-там
Да ми предложите ресторантче с маси навън за биричка с картофки около Гранда, военна болница   newsm78

Верди, Реал - нямаме много тук. Але хаус незнам дали са извадили масите. На покрива на маркет центъра има едно кафе - много е приятно за бира, но не знам дали има картофки. Laughing
Хотел Норд - също. Маалко по-далеч - Ривиерата и Класик -в парка срещу бирената .

# 457
  • Пловдив
Кафето на покрива на Маркет центъра няма кухня  Peace

# 458
  • Пловдив

Верди, Реал - нямаме много тук. Але хаус незнам дали са извадили масите. На покрива на маркет центъра има едно кафе - много е приятно за бира, но не знам дали има картофки. Laughing
Хотел Норд - също. Маалко по-далеч - Ривиерата и Класик -в парка срещу бирената .
Мерси, освен да пийнем жива биричка Simple Smile

# 459
Аз благодаря за отговорите за ортопед.   bouquet
Срещу ДГ Малкия принц под блока (белия по-нов блок от страната на Кап. Райчо) има кафе с маси отвън. Приятно е, има и кухня.

# 460
  • Майничка
И Селената, пада се до игрището зад ДМ на Капитан Райчо. По принцип е картаджийско, но за бира с картофки става. На кафето до Евмолпия също правят картофки. Иначе зад Военна болница - "При Сандо", на ъгъла на П.Д.Петков и Славянска, "Рибката" и "При Джо" на Иларион Макариополски

# 461
Здравейте!
Някой знае ли къде в Пловдив продават арпа?

# 462
  • Пловдив
Здравейте!
Някой знае ли къде в Пловдив продават арпа?

В Lекси съм виждала, на Stella.

# 463
Може ли да ми кажете къде има книжарница на издателство Колибри   bouquet

# 464
Благодаря за отговора. Ще проверя в Лекси.

Общи условия

Активация на акаунт