Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 728
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Момичета, от къде купихте сандали на децата си?

# 586
И аз питам,че за първа година не мога да намеря нещо свястно и качествено/а и синковците са в една междинна номерация-нито детско,нито мъжко.......абе,голяма драма с едни сандали....../

# 587
  • Пловдив

Държа да са със стабилна пета и отпред да не са открити пръстите.Намерих такива в Илиенци.Щанда за обувки,който е в към централния вход.

Мечо пух в Кичука и Дайхман също са варианти

# 588
С нашия тесен крак заложих отново на Найка-сънрай протект и едни балеринки съм купила от плат и това е,отказах са да обикалям,да мери момата и все да са широки,така съм си решила проблема! Laughing

# 589
  • Пловдив
В Дайхман нищо не ми хареса.
Елфи, имаш ли телефон на "Мечо пух"?

# 590
  • Пловдив
0897/614 087  Peace

# 591
  • гр.Пловдив
Здравейте!Телевизионен техник в центъра къде има?Появи се една дъга на екрана и подозирам,че ще гърми  Grinning

# 592
  • Пловдив
От къде мога да намеря килимче с улици? (Не съм сигурна дали така се кава Simple Smile)

ВИдях такива в брошурата на Кауфланд за тази седмица  Peace

# 593
В Дайхман нищо не ми хареса.

За първи път пазарувах там и случайно попаднах на сандалки Elefanten, бяха намалени с 50% и за сега сме изключително доволни. От вътре са изцяло естествена кожа, стелката е много мекичка и в същото време детето стъпва доста стабилно с тях /на 11 мес. сме и сме в процес на прохождане/. Докато чаках на касата друга майка ме успокои, че няма да съжалявам, че сме ги купили .... е, не ме излъга.
http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-marki/elefanten.cat

# 594
  • Пловдив
Мдам, има едни подходящи за синът ми - 69.60 лв. Rolling Eyes
Инак не се съмнявам в качествата им.

# 595
Момичета, от къде мога да купя пилинг за дрехи? Вие от коя марка сте доволни?

# 596
  • Пловдив
Аз затова купих от Мат стар за 25лв...стелката е кожа,ама моят ще е на село и там няма да ги носи кой знае колко.Повече чехли Grinning

# 597
Извадихме късмет. Нашите бяха намалени с 50% - на 35лв. Сега си търсим някакви по спортни сандалки, ако намерим по нашите магазини - добре /естествено за не повече от 30-40лв/ иначе чакам намаление в Amazon.

# 598
  • Пловдив

Опитът ме научи, че ако искам да изкара лятото с един чифт сандали, тази цена дори е добра. Има и едни камуфлажни за някакъв повод, евентуално. Иначе на всеки две седмици по 20 лева.....излиза ми доста по-скъпо. Всяка година вече купувам немски сандали или на Кампер, намалени, разбира се и си решавам проблема. Държа да са естествена кожа, стелката също, за да не спарват, да не се пързалят, да не убиват разните у там твърди каишки.....Същата работа е и с пантофите. Не дам ли 25-30 лева за пантофи, всяка седмица купувам за по 7-10 лева.....Така една година дадох около 60-70 лева за пантофи, като завърших с Бефадо, а всъщност с тях трябваше да почна.  Crazy

Извинявам се за фермана, но ако сандалите имат вид на такива, с които ще изкарате лятото, купувайте, защото иначе се вкарвате в моя филм. Хем скъсани сандали, хем нерви да обикаляш за нови, хем парите като ги сумираш, излизат същите.  #Crazy

# 599
  • Sunshine state
Ние пък все взимаме сандали от порядъка на 20-30лв макс. и са изкарвали безпроблемно лятото. Обикновено ги взимам от малки магазинчета за детски стоки или от сергии на нашия пазар. Тази година и взех два чифта единият от които 12лв за парка- лекички,едните с открити пръсти,а другите по-евтините със закрити. Доволна съм,а ги експлоатираме на макс. Peace

Общи условия

Активация на акаунт