Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 742
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
За децата не се стискам.
Пантофи винаги купувам Бефадо, нито търся алтернативи, нито сравнявам цени.

Сандали обикновено купувам по 2 чифта. Та ако трябва да дам за всеки по 70 лв. няма как да не се почеша.
Ще ида да проверя в Капчица какво са заредили.

Някой с впечатления за марката?

# 601
  • Пловдив
Ами аз явно нямам късмет.  Rolling Eyes За съжаление.  Crossing Arms

miraluba, вторият чифт не е в същия ценови порядък. Той е резерва за поводи, или ако нещо все пак се случи с титулярите.  Laughing  Laughing Обувките на Майорал, тип сребърни балеринки, изкараха точно две обувания стандартна употреба, разбирай площадки, пързалки и всички екстри.....Ожулиха се безнадеждно. Не че Майорал са висше качество. Специално за обувките, не са. Но пък на красота перфектно ги бяха докарали. Обувките са ми другата голяма мъка, защото госпожицата маратонки никой не може да я накара да обуе......

# 602
Пак съм аз  Laughing
Къде мога да намеря триколка Лексус трайк?

# 603
  • Майничка
Здравейте!Телевизионен техник в центъра къде има?Появи се една дъга на екрана и подозирам,че ще гърми  Grinning

На "Раковски", уличката с/у входа на Карфур на "Капитан Райчо", почти в началото е, след градинката, пада се отдясно като си с гръб към Маркет центъра.
Има и един нов сервиз - като тръгнеш от кръстовището на "Кап.Райчо" и "Леонардо да Винчи" в посока детската градина, в пресечката точно преди градината, след кафенето.

# 604
  • ПЛОВДИВ
Помагайте,трябват ми детски жълти гуменки  31 номер за момченце,
ако някой е виждал???  bouquet
Или бели най-обикновени,да ги боядисам.

# 605
а тези пантофи на Бефадо от къде могат да се намерят в Пловдив? и стават ли за по пълно краче(на височина става въпрос), защото ние освен него трябва да сложим вътре и ортопедична стелка. засега караме с Беко, но както казва dazel, трябва да ги сменям на има няма 1,5 месеца. ами малко множко ми идва толкова чифта пантофи на година, а като взема и няколко за градината...

# 606
  • Майничка
Някой може ли да ме ориентира къде мога да намеря читав черен панталон за ок.9-10 г. пълничко момче? За онлайн нямам време, сякаш, нито за обикаляне. Сещам се за магазините за униформи, но качеството сякаш не е много добро.

# 607
Някой може ли да ме ориентира къде мога да намеря читав черен панталон за ок.9-10 г. пълничко момче? За онлайн нямам време, сякаш, нито за обикаляне. Сещам се за магазините за униформи, но качеството сякаш не е много добро.
В булчинските магазини съм виждала официални панталони/костюми за момчета, обаче сигурно ще ти свалят една кожа за тях  Wink

# 608
 Здравейте , търся малки  калии изкуствени които да закрепя към едни късмети .  Нямам си и на идея от къде да търся .

# 609
  • Майничка
 Благодаря, Drozy!  bouquet
Здравейте , търся малки  калии изкуствени които да закрепя към едни късмети .  Нямам си и на идея от къде да търся .

В сградата м/у Пешеходния мост и бизнес център Пловдив има два магазина за шивашки материали и декорации, има и малки цветенца.

# 610
  • Пловдив
а тези пантофи на Бефадо от къде могат да се намерят в Пловдив? и стават ли за по пълно краче(на височина става въпрос), защото ние освен него трябва да сложим вътре и ортопедична стелка. засега караме с Беко, но както казва dazel, трябва да ги сменям на има няма 1,5 месеца. ами малко множко ми идва толкова чифта пантофи на година, а като взема и няколко за градината...
Ето магазините  в които се предлагат Бефадо http://www.ilinor.bg/distribution.html

# 611
  • Пловдив
В сайта на Паоло Ботичели има доста намалени детски сандали,знаете ли дали ги имат и в магазините  като качество дали  стават?

# 612
  • под тепетата
Аз купувам 3-то  лято сандалки от Бефадо в Гранда на внука. Не са евтини - към 30лв, платнени са, но с едно пране стават като нови,с анатомично стъпало са. Много са удобни. Обикновено има по 2-3 модела сандалки.
 За мен Паоло не стават за дамски, камо ли за детски.

# 613
  • гр.Пловдив
Здравейте!Телевизионен техник в центъра къде има?Появи се една дъга на екрана и подозирам,че ще гърми  Grinning

На "Раковски", уличката с/у входа на Карфур на "Капитан Райчо", почти в началото е, след градинката, пада се отдясно като си с гръб към Маркет центъра.
Има и един нов сервиз - като тръгнеш от кръстовището на "Кап.Райчо" и "Леонардо да Винчи" в посока детската градина, в пресечката точно преди градината, след кафенето.
Благодаря!

# 614
моля дайте идея за детски рожден ден на момче 8г
мисля лазер арена , която преместиха в аркадия, някоя боулинг зала или басейн
споделете нещо от което сте доволни  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт