Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 638
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, не знам дали е мястото тук да питам. Трябва да си извадя свидетелство за съдимост за нова работа. По лична карта не се водя в Пловдив. Въпреки това мога ли от районния съд Пловдив да го извадя?

# 181
  • Пловдив
Здравейте, не знам дали е мястото тук да питам. Трябва да си извадя свидетелство за съдимост за нова работа. По лична карта не се водя в Пловдив. Въпреки това мога ли от районния съд Пловдив да го извадя?
Да, става за 3 дни, струва 5 лв,ако платиш на пост-терминал на гишето.Иначе трябва с банков превод,в съдът вече няма клон на банка .

# 182
Здравейте, знаете ли къде продават реплики на спортни екипи в Пловдив?

При братята роми в Изгрев

# 183
Търся антистатичен спрей за дрехи. Идеи?

# 184
Лекси на Марица, на втория етаж /по спомен бяха около омекотителите/  Peace

# 185
Лекси на Марица, на втория етаж /по спомен бяха около омекотителите/  Peace

Взимала съм от магазин за козметика.

# 186
Благодаря ви  bouquet!

# 187
  • Пловдив
Здравейте!
Имам следното питане - къде поправят кожени якета? Якето е почти ново, от естествена кожа, но го закачих на количка и копчето така се закачи, че аз не разбрах и дърпайки се рязко, то се закачи и кожата се скъса. Нуждае се от ремонт

Ателието от северната страна на тунела. Изпитано!

Благодаря ти

# 188
Моля, препоръчайте ми частен учител по английски за второкласник.
Имаме нужда от помощ за обяснения по взетите уроци в училище и подготовка за тестове.

(Казвам го изрично, защото имахме учителка, която отказа да се занимава по училищния материал с обяснението, че никак не одобрява тази система. Учебната система е BLUE SKIES.)

Благодаря предварително!

# 189
Момичета, може ли да ми препоръчате  лятна занималня и цени ако може   Grinning Peace

# 190
Моля, препоръчайте ми частен учител по английски за второкласник.
Имаме нужда от помощ за обяснения по взетите уроци в училище и подготовка за тестове.

(Казвам го изрично, защото имахме учителка, която отказа да се занимава по училищния материал с обяснението, че никак не одобрява тази система. Учебната система е BLUE SKIES.)

Благодаря предварително!

С две ръце препоръчвам Венета Джалдети. Водила е курсове по английски в Британика. В момента преподава английски в ИМКА,изкарах 4-те нива при нея.Обяснява разбрано и систематизирано
.Освен филолог е и  психолог ( водила съм детето си при нея ,в предучилищна възраст) и има много мек и пластичен подход към децата .Знам,че води и уроци по английски на ученици.
Ето сайта й

Ще бъде лектор и на Здравей здраве тази събота и неделя в Пловдив,вход свободен

# 191
Трапезица, благодаря!   bouquet
Ще проверя дали дава уроци и какъв е графика и. Явно дамата се занимава с много неща.

# 192
Ако някой води детето си на тенис на корт или бадминтон - може ли отзиви за школи и треньори на лични, мерси Peace

# 193
Някой може ли да ми каже с кой номер автобус или маршрутка мога да стигна от Панаира до сградата на новото кмество на ж.к. Тракия?

# 194
Автобус  №4, но не спира точно до кметството. Трябва да попиташ /шофьора например/ на коя спирка да слезнеш.

Последна редакция: чт, 23 апр 2015, 22:11 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт