Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 741
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • Пловдив

Като първия,завит,съм виждала в цветарски магазини

# 482
  • Майничка
Като втория, но в различно съдче, видях вчера в цветарските в подлеза на Понеделник пазар и с/у Верди на Петко Д.Петков.

# 483
И от двата вида съм виждала в Баумакс, но миналата година. Скоро не съм ходила.

# 484
  • Пловдив
Някой да е виждал някъде из Пловдив тази серия на бонбоните Тик-так newsm78
Донесоха на малката 1 бр. и сега вкъщи постоянно се карат #Crazy

И още нещо ме интересува - някъде гледах от мини пакетчетата с жилирани бонбони на Харибо... За съжаление тогава не ми трябваха и идея си нямам къде ги гледах, а сега, когато ми трябват - не се сещам Embarassed ...та Някой ако е виждал и от тях, по нашата Земя - да свирне   bouquet 

# 485

Аз преди месец взех като първия от Лидл. Иначе и в Бриколаж съм виждала, както и в цветарските магазини. По-трудно е да се намерят специалните соли/тор за бамбук (за драцени - то това реално е драцена, а не истински бамбук). Много е дефицитен и в крайна сметка в една агро аптека ми дадоха някаква смес, за която ми казаха, че трябвало да свърши работа.

# 486
виждала съм тези желирани бонбони в нашия супер-БББ в Кичук париж ,как ooooh! Grinningто и бонбони тик-так.

# 487
Момичета, благодаря за отговорите относно въпроса ми за бамбука! Тази седмица ще проверя на въпросните места.

# 488
  • Пловдив
виждала съм тези желирани бонбони в нашия супер-БББ в Кичук париж ,как ooooh! Grinningто и бонбони тик-так.
Точно в срещуположния край на града съм (Тракия), но ако не се намерят по-близо, ще идвам до там Simple Smile
Може ли по-конкретно, къде е точно магазина (улица и номер - в идеалния вариант)

# 489
  • Майничка
...И още нещо ме интересува - някъде гледах от мини пакетчетата с жилирани бонбони на Харибо...

В Джъмбо има големи пакети мечета на Харибо, в които има доста малки пликчета, обикновено зареждам около Хелоуин и Коледа /за "сурвакарчета" Wink/, но последно ходих през април и имаше.

# 490
Някой някъде да виждал мини лак за коса, да речем под 100мл?

# 491
  • Пловдив
Здравейте, влизам с два разнородни въпроса Simple Smile

1. Знае ли някой в Плодвив да има магазин за подправки, сергиите по пазарите не ми вършат работа? Трябват ми няколко специфични и рядкосрещани подправки.

2. Някой да знае от къде мога да си купя Кристалон, но различен от зеления? Това е тор за цветя. Преди го купувах от Бриколаж, но тази година не го намирам.

Благодаря!

# 492
  • Sunshine state
В Триумф в Тракия и в Снирненски има мини флакончета на Интеза.Не знам колко мл са точно,но предполагам 100.

# 493
В Триумф в Тракия и в Снирненски има мини флакончета на Интеза.Не знам колко мл са точно,но предполагам 100.
Ейййй Pupitka, много ти благодаря!  Hug   bouquet

# 494
В ДМ,около касите има всякакви миниатюри..........и лак за коса и шампоани и дезодоранти......аз за пътуване и за в дамската чанта оттам си взимам.

Общи условия

Активация на акаунт