Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 732
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам знаете ли в Пловдив някой, който се занимава със шиене на дамски чанти. Харесах си една в интернет от миналогодишна колекция и съответно не мога да я намеря никъде. Много ще съм радостна ако ми помогнете  Praynig

# 541
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам знаете ли в Пловдив някой, който се занимава със шиене на дамски чанти. Харесах си една в интернет от миналогодишна колекция и съответно не мога да я намеря никъде. Много ще съм радостна ако ми помогнете  Praynig

В Капана след хотел Дафи мисля, че така се казва, посока Бижуленд има магазин за ръчно правени обувки и чанти от естествена кожа, човекът работи и по поръчка.

# 542
  • Пловдив

В Капана след хотел Дафи мисля, че така се казва, посока Бижуленд има магазин за ръчно правени обувки и чанти от естествена кожа, човекът работи и по поръчка.

Благодаря  Heart Eyes, утре ще го проверя  Simple Smile

# 543
  • Пловдив

Гизда правят чанти по поръчка http://obuvkitegizdas.com/about-us/

# 544
От къде мога да намеря килимче с улици? (Не съм сигурна дали така се кава Simple Smile)

# 545
  • о`майна лунна нощ е
Такива съм виждала в магазините за килими, Бриколаж и Домко. Материята им е тип мокетена. Цената обаче не мога да кажа.

# 546
  • Пловдив
Такива съм виждала в магазините за килими, Бриколаж и Домко.

Да,където има килими
Карпет макс,Баумакс

# 547
  • Пловдив
Гледам по ТВ, че в НДК има Панаир на книгата. В Пловдив няма ли да има? Сещам се, че опъваха шатри пред пощата, някой да знае нещо  newsm78

Редактирам се - „Пловдив чете“ /8 – 14 юни /  Peace
Супер!!! Сега да попитам друго, знаете ли някой, който се занимава с поръчки от Ebay.uk? Трябват ми едни неща и ги откривам само там, но са евтини и от Китай  Confused и ми отказаха доста хора  Twisted Evil

# 548
  • Пловдив
Виждали ли сте къде се продават такос?

# 549
Такос правят в мексиканския ресторант "Сомбреро". Доставят и по домовете.

http://www.sombrero-bg.com/

# 550
  • Пловдив
Мъгла Благодаря. Но търся самата питка такос, за да направя във къщи.

# 551
  • Пловдив
Освен да си приготвиш домашни...напр.- http://www.bonapeti.bg/recepti/Pileshki-takos/  В Кауфланд продават питки,ама май пише тортили...При хляба стоят.Аз взимам за домашни дюнери.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 15:03 от mystic woman

# 552
  • Пловдив
loa, мисля, че в Метро има. Дано не те подведа.

# 553
  • Пловдив
Момичета, частното училище Класик само на Лейди Странгфорд ли има сграда?

# 554
  • Пловдив
Момичета, частното училище Класик само на Лейди Странгфорд ли има сграда?
Не съм много сигурна,  но като учех си спомням, че се коментираше, че това е сградата на големите, а малките били другаде...

Общи условия

Активация на акаунт