Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 740
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Смяна на каишка не е ремонт и не може да е критерий за качество и способности.
Аз също съм ходила при него с Тисот и Фестина. Нещо не можа да ме спечели този човек,  това ми е личното усещане. Отделно от две места получих лоши коментари за ремонти на скъпи часовници.

# 526
  • Пловдив
Смяна на каишка не е ремонт и не може да е критерий за качество и способности.

Оооо, да, но за други повреди моите часовници си имат стабилни, дългогодишни гаранции и не бих посмяла да ги занеса където и да е, освен там откъдето са закупени или евентуално оторизиран сервиз. Последното обаче ми е тъмна Индия в България. Пак повтарям: радвам се че не ми се е налагало.
Много сте му насъбрали на този човечец  Joy. Няма да го защитавам... сигурно си имате вашите си доводи Peace.

# 527
  • Пловдив
Същия магазин е. Че той часовникаря и според мен няма нищо общо с тях, освен че споделят едно помещение. Малко пресилено казано едно помещение, защото той беше в подземната част.
Вие защо не сте доволни от съответния часовникар? Цени? Некачествен ремонт? Аз съм ходила при него два пъти за смяна и пристягане на верижки и останах доволна. За цените нищо не мога да кажа, защото не знам колко струват подобни ремонти и е било без значение. За щастие досега не съм имала сериозен проблем с часовник.
Както и да е, нали вече не е там.
Преди имаше-поддържаше гаранционно техните часовници.Сега още е там, но не ги поддържа.
Не съм доволна поради много причини-основната е некачествен ремонт.Миналата година 3 пъти ремонтира Тисот,за 80 лв всеки път,след 2 месеца отново е при него.Самият той се изуми че скоро е ремонтиран.Последно бяхме при него за махане на звено от верижка-за 2 звена-20лв.Вярно часовника не е купен от тях,но тава струва по левче навсякъде.Има и други неща -просто човека си не става.Всеки ремонт ми е струвал 80 лв-независимо за какво-ми тук силиконче ,там силиконче и след 2 месеца пак същият проблем

# 528
Виждали ли сте някъде равни сребристи сандали от естествена кожа?

# 529
  • Пловдив
Гледам по ТВ, че в НДК има Панаир на книгата. В Пловдив няма ли да има? Сещам се, че опъваха шатри пред пощата, някой да знае нещо  newsm78

# 530
Момичета, препоръчайте ми изпробван аниматор за р.д. в детската градина на 6 г. Може и на лични. Благодарности!

# 531
  • Пловдив
Tрябва да сменя стъкло на часовник. Препоръчайте часовникар?

В магазин Гюлиан, на ул. "Железарска", по стълбичките надолу. Няколко пъти съм ползвала услугите му, но не точно за смяна на стъкло.  Доволна съм.
Ако това е фирма Джулиани-в никакъв случай,а подозирам че за тях става въпрос.Фирмата е страхотна,цялото семейство сме маниаци на часовници,но ремонт тук НЕ.В петък купих от тях часовник за подарък на абитуриент и с радост разбрах че този човек вече не е към тях.Ремонтите и подръжката са в София.Споделения опит е на база 2 часовника Кандино,1 Пиер Карден,1 Фестина,2 Сертина и 2 Тисот.Дори не искам да коментирам цените и ремонтите,дори е работното му време  е ужасно-все го няма.

Не се сдържах да не коментирам... Аз също съм много доволна от "Джулиани"  Peace Въпросният "часовникар" долу обаче...не знам как да опиша  #Cussing out Преди извсетно време занесох при него едно Тисо за ремонт(от там е купувано и реших,че щом е там ще е достатъчно компететнтен). След няколко дневно мотане ми звъни да ми каже,че някаква част на часовника трябва да се смини и ще стува 100лв. Аз отказвам,при което след 5мин отново звъни да ми каже,че все пак може да измисли нещо и ще го направи за 80лв  #Crazy Стана ми ясно,че нещо ме будалка...Отивам да си взема часовника,а той ми предлага да ми даде 20лв и да го вземе за резервни части... ooooh! Отказвам и си го взимам,плащам му за това,че се е занимавал с него и отивам при друг часовникар,който в момента, в който отваря часовника,ми казва,че механизмът му е сменен и не е Тисо,а нещо съсвсем различно  ooooh! Представяте ли си каква наглост...  #2gunfire Добре,че не стигнахме до физическа разправа... Да не казвам колко патардия се вдигна,той затова и не работи повече с Джулиани предполагам...Но там е може би под наем и си разчита на случайни клиенти. Та НЕ ХОДЕТЕ при него! ГОЛЯМ МОШЕНИК е!
Извинявам се за дългия пост  Blush

# 532
Часовникарят, който ползваме се намира до р-т Шармант и е сменял стъкло на часовника на ММ.

# 533
  • Пловдив
Seengirl, точно твоят случай съм чувала 1 към 1!

# 534
  • Пловдив
Гледам по ТВ, че в НДК има Панаир на книгата. В Пловдив няма ли да има? Сещам се, че опъваха шатри пред пощата, някой да знае нещо  newsm78

Редактирам се - „Пловдив чете“ /8 – 14 юни /  Peace

Последна редакция: вт, 19 май 2015, 17:41 от jul

# 535
  • Пловдив
В ФБ попаднах на събитие.
Тържествено откриване на Пловдив чете и официална церемония по връчване на Орфеевия венец на 9 юни 2015, вторник, 19 ч. в Античен театър Пловдив
Свободен достъп

https://www.facebook.com/events/1593885987541641/

# 536
  • Пловдив
Seengirl, точно твоят случай съм чувала 1 към 1!

Ами явно си му е практика това...ако мине  #2gunfire Дано повече хора да прочетат за него и да не стъпват там! Съжалявам,че не съм намерила темата по-рано,за да предупредя...
Дано да мога да бъда полезна и с друга информация   bouquet

# 537
Момичета, знам, че тук не е точно мястото, но понеже в други региони на страната има други електро компании исках да попитам - в крайна сметка от колко до колко часа е нощната тарифа на тока?  Flutter
Моя колежка каза, че лятото заради смяната на времето става от 11-7, а иначе зимно време била 10-6, така ли е наистина?  Rolling Eyes

# 538
  • о`майна лунна нощ е
Така трябва да е. Лятото 23-07 ч.

# 539
  • Пловдив
Така трябва да е. Лятото 23-07 ч.

на 100% е така. Обявено е и на сайта на ЕВН.БГ

Общи условия

Активация на акаунт