Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря вакуумни пликове за съхранение на дрехи на достъпна цена?
Къде мога да намеря голямо разнообразие от пакетирани кафе на зърна?
Къде мога да намеря водоустойчиви детски татуировки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря вакуумни пликове за съхранение на дрехи на достъпна цена?
-
Къде мога да намеря голямо разнообразие от пакетирани кафе на зърна?
-
Къде мога да намеря водоустойчиви детски татуировки?
-
Можете ли да препоръчате добър детски педиатър, който е на разположение в събота?
-
Къде мога да намеря платнена количка за пазар?
. Няма да го защитавам... сигурно си имате вашите си доводи
.
Преди извсетно време занесох при него едно Тисо за ремонт(от там е купувано и реших,че щом е там ще е достатъчно компететнтен). След няколко дневно мотане ми звъни да ми каже,че някаква част на часовника трябва да се смини и ще стува 100лв. Аз отказвам,при което след 5мин отново звъни да ми каже,че все пак може да измисли нещо и ще го направи за 80лв
Стана ми ясно,че нещо ме будалка...Отивам да си взема часовника,а той ми предлага да ми даде 20лв и да го вземе за резервни части...
Отказвам и си го взимам,плащам му за това,че се е занимавал с него и отивам при друг часовникар,който в момента, в който отваря часовника,ми казва,че механизмът му е сменен и не е Тисо,а нещо съсвсем различно
Добре,че не стигнахме до физическа разправа... Да не казвам колко патардия се вдигна,той затова и не работи повече с Джулиани предполагам...Но там е може би под наем и си разчита на случайни клиенти. Та НЕ ХОДЕТЕ при него! ГОЛЯМ МОШЕНИК е!