Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 728
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Малките са на Данаил Николаев.

# 556
Малките са на Данаил Николаев.
Не е ли детска градина вече ( преди Ривиерата)

# 557
  • Пловдив
Има ли м-н за пердета в Кичука Rolling Eyes

Не
И магазин за платове даже не се сещам да има

Магазин за платове има на ул. "Пере Тошев" с/у парк Белите брези.

# 558
  • Пловдив
Здравейте, влизам с два разнородни въпроса Simple Smile

2. Някой да знае от къде мога да си купя Кристалон, но различен от зеления? Това е тор за цветя. Преди го купувах от Бриколаж, но тази година не го намирам.
Благодаря!
във всяка агроаптека, има малки опаковки-  жълт, оранжев, син ....
ако не намериш пиши на лични, да ти взема в събота като ходя в аптеката /извън града е -в Йоаким груево/

# 559
  • Пловдив
Момичета, частното училище Класик само на Лейди Странгфорд ли има сграда?
Не съм много сигурна,  но като учех си спомням, че се коментираше, че това е сградата на големите, а малките били другаде...

Събраха ги в една сграда.

# 560
  • Пловдив
Only, много благодаря за информацията

# 561
  • Пловдив
Така трябва да е. Лятото 23-07 ч.

на 100% е така. Обявено е и на сайта на ЕВН.БГ
Погледнете си дали е верен часовника на ел таблото на входа! Понягога има голямо разминаване!

# 562
  • Пловдив

има на бул.Македония ,срещу Джофра ,но втрешната улица на булеварда под кооперацията в която е фитнес Рефлекс.

# 563
Момичета, не ходете в шивашкото ателие на Мария в търговски център "Сани" в Тракия! Толкова съм разочарована и ядосана в момента, че ми иде да крещя. Госпожата е тотално некадърна, прави корекции различни от уговорените, а после си прибира без срам парите и то без да издава касов бон.

# 564
Виждали ли сте някъде дълги поли -многоцветни в красиви цветове? Навсякъде има дължина до коляно само .

# 565
Момичета, не ходете в шивашкото ателие на Мария в търговски център "Сани" в Тракия! Толкова съм разочарована и ядосана в момента, че ми иде да крещя. Госпожата е тотално некадърна, прави корекции различни от уговорените, а после си прибира без срам парите и то без да издава касов бон.
За Тракия ползвай Станислава. Много коректна и точна. Ставало е въпрос за нея тук.

# 566
  • Пловдив
За Тракия ползвай Станислава. Много коректна и точна. Ставало е въпрос за нея тук.

С две ръце препоръчвам и аз  Peace Peace Перфектна работа,перфектни цени! Винаги съм била много доволна  Grinning

# 567
  • Пловдив

има на бул.Македония ,срещу Джофра ,но втрешната улица на булеварда под кооперацията в която е фитнес Рефлекс.

Има и 2 магазина до Събота пазара - единият по пряката пътека към Молдавия, а другият на Григор Пърличев срещу училището  Peace

# 568
  • гр.Пловдив
А някой има ли отзиви за електроепилация в Пловдив - къде правят?

А също така се интересувам и от детоксикация - къде и каква сте си правили и доволни ли сте?

# 569
  • Пловдив
Моля ако някой е водил детето си на лятна занималня в Детски Образователен център Фамилия да сподели отзиви. Praynig Издирвам добра/забавна и не скъпа лятна занималня.

Общи условия

Активация на акаунт