Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 710
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, може ли да ми препоръчате добър уролог/нефролог ?

# 616
  • Варна, Пловдив
Здравейте , търся малки  калии изкуствени които да закрепя към едни късмети .  Нямам си и на идея от къде да търся .
Здравей, освен посоченият магазин до пешеходния (преди бяха два магазина и аз от единия си купувах розите за моята сватба, но после са го махнали и сега всъщност е само един голям на Мазиар), можеш да провериш и в книжарница Дали, но най-голям избор има тук. Любим мой магазин  Crazy

# 617
  • Пловдив
Здравейте , търся малки  калии изкуствени които да закрепя към едни късмети .  Нямам си и на идея от къде да търся .
Преди около година, година и малко си взех от един склад в търговийте на Брезовско... Пада се в ляво, точно до паркоместата в началото... По принцип в него продават парти артикули.
За съжаление, не съм го посещавала от тогава и не знам какво има налично и дали съществува все още...

Здравейте момичета от Пловдив! Предстои да организирам Първи рожден ден за моята малка принцеса и искам да наема за един час например професионален фотограф в заведението, където ще празнуваме. Обръщам се тук с въпрос, защото предполагам, че много са правили на децата си професионални фотосесии и знаят кои са добрите тук в Пловдив и кои ходят да снимат на място...
Ще съм ви много благодарна за информацията, защото не зная наистина към кой да се обърна...
от опита ми с фотографите в града - отношение към децата и снимки, които да ни харесат - най-доволни сме от този. Препоръчвам го вече година и половина на познати, които се интересуват - досега никой не се е оплакал Simple Smile
Няколко пъти вече заснема фотосесии с децата и определено мога да го нарека "семейния" фотограф hahaha
За събития не съм го ангажирала лично, но и това ще стане на есен Simple Smile

# 618
Благодаря ви за отговорите ,днес ще потърся много ме улеснихте .   bouquet

# 619
И аз съм в търсене на сандалки за малката. Лошото при нея е, че има нестандартно краче - тънко и дълго и обувките, които ѝ стават на дължина, са ѝ широки в глезена, при това е на границата между два номера и е още по-сложно. С много зор и мерене успяхме да харесаме преди няколко месеца 2 модела пантофки на Бефадо - за навън и за яслата, но вече умаляха. Всички споменати магазини вече ги обиколихме и не намерихме нищо подходящо Sad Чак се чудя не правят ли някъде обувки за деца по поръчка  Thinking

# 620
Трябва ми актуална информация за добър педиатър в Тракия. Попадам все на стари мнения. Благодаря!

# 621
Момичета, да знаете къде в Пловдив можеш да се запишеш на стрелба с лък или с друго оръжие? За възрастен става въпрос. Преди време е имало в ТЕТ-а такива занимания, но сега мисля, че не се провеждат или поне не намирам актуална информация.

Благодаря предварително   bouquet

# 622
  • Пловдив
Здравейте!
В кой клон на ВИК в Пловдив се отива, за да се смени партидата на водата при нов собственик на имота и какво освен нотариалния акт се носи?

# 623
  • о`майна лунна нощ е
На "6ти септември" срещу Бликолаж. Там е централата. Като се мине през охраната, вляво има едни допълнителни постройки тип бараки. Там се оправят партидите.

# 624
Здравейте, препоръчайте ми коректно такси на нормални цени. И като стана дума за цени, до коя дата таксуват по абитуриентски тарифи горе доло?

# 625
  • Пловдив
На "6ти септември" срещу Бликолаж. Там е централата. Като се мине през охраната, вляво има едни допълнителни постройки тип бараки. Там се оправят партидите.
  bouquet

# 626
  • о`майна лунна нощ е
Само да предупредя, че понякога се правят на интересни и не искат да прехвърлят партидата, преди да са платени старите задължения. Ако е някаква дребна сума, не се разправяйте. Нямат право обаче да ви откажат откриването на партида на ваше име НА ЧИСТО - т.е от момента на придобиване на имота нататък. Не сте длъжни да покривате задълженията на предходните собственици до датата на смяна на собствеността /по-контректно - до отчетния месец на прехвърлянето на имота/. За това, ако стане на въпрос, попитайте каква е процедурата и дали остава същата партида като номер, но със сменен титуляр или се открива чисто нова на ваше име с нов номер.

# 627
  • Пловдив
Живея до ВИХВП и партидата за водата я смених по район зад Четвъртък пазара.Искаха нотариален акт и лична карта и се попълва  молба

# 628
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам някой виждал ли е дали някъде в града се продават сутиени на Valea? Имат си online магазин, но аз искам да видя как ми стоят на живо, защото е много трудно да си намеря сутиен само като си измеря мерките. Благодаря!

# 629
И нашата партида на ВиК я сменихме в района по местонахождение на имота.

Общи условия

Активация на акаунт