Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 690
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Къде в града има йога Thinking Май е коментирано,ама...ако е в района на Тракия или Каменица ме устройва. Peace

# 631
  • Пловдив
Къде в града има йога Thinking Май е коментирано,ама...ако е в района на Тракия или Каменица ме устройва. Peace
Препоръчвам  Simple Smile http://yogakaivalya-plovdiv.com/

# 632
Трябва ми актуална информация за добър педиатър в Тракия. Попадам все на стари мнения. Благодаря!
Доктор Дюлгерова, много сме доволни от нея.

# 633
Търся дърводелец за направата на три шкафчета под мивката , някой съвестен човек, защото все попадам на страшни кожодери и цените които ми казват излизат тройно по скъпи от магазините.

# 634
  • Пловдив
Момичета от къде да купя покани за детски рожден ден?

# 635
  • Пловдив
От книжарница,сами да си ги направите...или от самите детски центрове дават Peace

# 636
  • Пловдив
В хотел SPS има. Бях зимата с ваучър там. Хареса ми. Имаше и бременни в групата...

# 637
  • Пловдив
Ако е при Диди в SPS и аз препоръчвам. Жалко, че ми е далече. Mystik в Селена има йога за бременни. Безплатно е, но виж им сайта или Фейсбука в кой ден и в колко часа, защото съм виждала информацията, но не съм я запомнила......

# 638
  • Пловдив
Ей тука съм била: http://grabo.bg/places/ioga-studio-relaks

Не знам дали е при Диди. Simple Smile

# 639
Трябва ми актуална информация за добър педиатър в Тракия. Попадам все на стари мнения. Благодаря!

Благодаря!

# 640
  • Пловдив
Ей тука съм била: http://grabo.bg/places/ioga-studio-relaks

Не знам дали е при Диди. Simple Smile

при Диди е.Simple Smile Simple Smile

# 641
  • Sunshine state

Благодаря!
И ние сме при нея семейно.Аз също съм доволна.  Peace

# 642
  • Пловдив

Благодаря!

И ние сме при нея семейно.Аз също съм доволна.  Peace

И ние сме там .Винаги чакаме ,но то навсякъде е така .

# 643
  • Пловдив
И малко помощ ,някой скоро да е ходил на масаж и да е доволен ?
Искам да направя подарък на моята сестра .
Гледам оферти ,но искам да е изпитан да не се изложа .
Дори да не е на оферта пак съм съгласна .

# 644
Моля за отзиви за детска шахматна школа
В нета намирам следните школи в Пловдив, но ако някой има лични впечатления, моля да ги сподели:
Спортен клуб по шахмат "Локомотив"    Пловдив    ул. Съборна 21    Харалампи Ванев    
Спортен клуб по шахмат "Марица"            Пловдив    бул. Марица 51    Димитър Илчев    
Спортен клуб по шахмат "Пловдив 64"    Пловдив    ул. Ян Хус 9 ет.4 ап.8    Димитър Илчев    
Шахматен клуб "Локомотив-2000"            Пловдив    ул. Капитан Райчо 38    Агоп Мердинян    
Шахматен клуб "Пловдив"                       Пловдив    ул. Хан Аспарух 21    Илияна Полендакова    
Шахматен клуб "Спартак"                      Пловдив    бул. Македония 9 ет.1 ап.3    Атанас Куртенков    

Общи условия

Активация на акаунт