Къде в Пловдив? - 57 тема

• 66 687
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
  • Близко съм
И малко помощ ,някой скоро да е ходил на масаж и да е доволен ?
Искам да направя подарък на моята сестра .
Гледам оферти ,но искам да е изпитан да не се изложа .
Дори да не е на оферта пак съм съгласна .

Ако е за лице салона на Байкал срещу ПУ, имам и тел. ако желаеш

# 646
Здравейте! Искам да попитам някой виждал ли е дали някъде в града се продават сутиени на Valea? Имат си online магазин, но аз искам да видя как ми стоят на живо, защото е много трудно да си намеря сутиен само като си измеря мерките. Благодаря!
Аз също се интересувам. Не мога да се престраша да избера по интернет, не са и евтини съвсем. Днес например от 4 премерени с един и същи номер, два ми станаха.

joanzzz , до някаква степен е нормално да е по-скъпа поръчката на мебели. Първо защото майсторът ще дойде у вас поне три пъти, после защото ще се поръчват плоскостите, транспортират и т.н., те нямат и мащаб на производството, разходите които плащат за материали не са като на мебелните заводи и така. Ако е за нещо дребно ,обикновено си казват и цената за минимална поръчка и целия ангажимент. Аз имам познати, които са работили в къщи, но в този сезон са много натоварени.

# 647
  • Пловдив
Записах тел. и ще питам за условията... Peace Hug

# 648
Момичета, да знаете къде в Пловдив можеш да се запишеш на стрелба с лък или с друго оръжие? За възрастен става въпрос. Преди време е имало в ТЕТ-а такива занимания, но сега мисля, че не се провеждат или поне не намирам актуална информация.

Благодаря предварително   bouquet

С едно кратко търсене в гугъл попаднах на това и това Simple Smile

# 649
  • близо под тепетата
Здравейте!
Някоя от вас може ли да ме насочи от къде да купя чорапогащник за бебенце(0-3месеца)? Търсих във Вис виталис и Чиполино, но и в двата ми казаха, че били малки за чорапогащници, а съм виждала бебета с такива плътни, цветни  Crossing Arms

+1 глас за йога в SPS-братовчедка ми е много доволна, а на мен ми е далече, пък и нямам време вече

Вера, Соленка-проверявали ли сте в магазинът за бельо, който се намира в една от пресечките на малката главна? Пресечката е вляво, но чак утре или в събота ще мога да ви кажа коя точно или направо да питам дали имат тази марка  Rolling Eyes

# 650
  • гр.Пловдив
Здравейте!
Някоя от вас може ли да ме насочи от къде да купя чорапогащник за бебенце(0-3месеца)? Търсих във Вис виталис и Чиполино, но и в двата ми казаха, че били малки за чорапогащници, а съм виждала бебета с такива плътни, цветни  Crossing Arms

+1 глас за йога в SPS-братовчедка ми е много доволна, а на мен ми е далече, пък и нямам време вече

Вера, Соленка-проверявали ли сте в магазинът за бельо, който се намира в една от пресечките на малката главна? Пресечката е вляво, но чак утре или в събота ще мога да ви кажа коя точно или направо да питам дали имат тази марка  Rolling Eyes
На моето му бях вземала от Лидъл,преди 2 месеца обаче,но може да има останали бройки някъде,та даже и намалени може да са  Laughing

# 651
  • Plovdiv
Здравейте!

Можеш да поръчаш ето от тук: , взимала съм такива основно от UK магазини, в българските за бельо като съм търсила най-малкия размер беше мисля от 80 см.

# 652
  • Пловдив
Здравейте!
Някоя от вас може ли да ме насочи от къде да купя чорапогащник за бебенце(0-3месеца)?

Хм,от Вис Виталис съм купувала за моите.

# 653
  • Майничка
Момичета, да знаете къде в Пловдив можеш да се запишеш на стрелба с лък или с друго оръжие? За възрастен става въпрос. Преди време е имало в ТЕТ-а такива занимания, но сега мисля, че не се провеждат или поне не намирам актуална информация.

Благодаря предварително   bouquet

Клубът по стрелба /не с лък/ на стадион Ботев е действащ. Мишени за стрелба с лък видях преди година на стадион Спартак, но е възможно да е било епизодично.

# 654
Здравейте!
Някоя от вас може ли да ме насочи от къде да купя чорапогащник за бебенце(0-3месеца)?

Хм,от Вис Виталис съм купувала за моите.

Вис Виталис на 6-ти септември имат  Peace Намират се на долния етаж, имат на Бебето и още една марка.

# 655
  • близо под тепетата
Ще го проверя в този към бриколажа, аз бях питала в онзи, който затвориха до баумакс. Peace

Много благодаря!  bouquet

# 656
Здравейте!
Някоя от вас може ли да ме насочи от къде да купя чорапогащник за бебенце(0-3месеца)? Търсих във Вис виталис и Чиполино, но и в двата ми казаха, че били малки за чорапогащници, а съм виждала бебета с такива плътни, цветни  Crossing Arms

Ot тук, но е доста обрано: http://bg.nextdirect.com/en/shop/Gender-Younger_Girls-Category-S … s-Category-Tights
Само от тези имат 0-6 http://bg.nextdirect.com/en/x5d2668s8#466423
Всъщност, има и от тези 2 серии: http://bg.nextdirect.com/en/x5d786s5#678353 , а тези са разкошни: http://bg.nextdirect.com/en/x5d2790s5#937300 Heart Eyes.

# 657
Здравейте!

за чорапогащи за бебе виж тук.

http://shop.ilinor.bg/chorapi-2/%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BF%D … B2%D0%B5-4?page=3

на разпродажба, чрез филтъра можеш да видиш наличните за твоя размер. дано намериш това, което търсиш.

# 658
  • Пловдив
Ще ме насочите ли към магазин с разнообразие от партиартикули, че продължавам да издирвам.  Praynig
За детски рожден ден - шапки, салфетки, покривка, покани, чинийки

# 659
Скрит текст:

Благодаря предварително   bouquet

Михи, благодаря за труда   bouquet И аз намерих този клуб "Атила", но малко оскъдно инфото за него, само име и телефон. Няма нито къде се тренира, нито график на тренировките. Май ще ги преслушам по телефона.
gargamela, благодаря за споделената информация. Ще проверя и там.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт